Neden sabitim bu hafta? Arastirdim;
Menulerimde sikinti yok bence.
Son zaman cok yogun calistim vucudum yorgun.
son hafta istedigim sporu yapamadim.
kaslarimdan eriyor => buda metabolismayi etkiliyor. Korumaya geciyor. Oyuzden bekledigim eksiler gelmiyor. Burda buna ‘plateau’ diyorlar.
Ne yapacam bu plateau’dan cikmak icin:
- sporu cogaltacam
- uykumu duzene sokacam.
boyle cikabiliyormusum bundan.
Pazartesi eksi cikacagimdan eminim cunku bugun yedim ictim de sabit ciktim.
Hepinizden ozur dilerim takimi etkiledigim icin. Bu haftasonu duzelirim eski suzi olurum insallah. Hedefim 100un altina dusmek tatile gitmeden
Ve bunu yazarken kapi caldi. Isyerinden cicek yollamislar tsk icin. Zor zamanda yardim ettigim icin
Gunaydiinnnn Günaydın Hatunlar Bu ne sporu kızlar ne yapıyoruz ne zaman bildiriyoruz acaba
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @Fatma Girik @Suzan Avci 1454 720 602 847 1291 181 5.095 @beyaz lotus O okuyan_e 580 305 472 204 150 210 210 1.996 @Yzgt66 @aysunayy 150 90 450 210 600 555 2.055 @Tavsannesi 300 507 189 213 367 323 312 2.211 @klbk33 372 62 264 1058 412 485 351 3.004 @Mahi57 390 195 585 @KumraL_KrakeR 168 1180 147 211 262 46 94 2.108 @caroline84 294 235 229 230 198 252 108 1.546 @ysmnczm 412 190 314 180 548 222 1.866 @bnnu @matilda34 240 240 75 480 1.035 CanTorun Melegimkorusun 402 540 846 460 339 117 2.704 @Lusi 550 393 529 465 668 2.605 @AKovser 660 201 861 BLU3 210 300 330 450 300 1.590 @esmeriiim
SPOR SONUCU
Puan hesaplamayan cok kisi var
- @Suzan Avci
- @klbk33
Melegimkorusun - @Lusi
- @Tavsannesi
- @KumraL_KrakeR
- @aysunayy
- O okuyan_e
- @ysmnczm
BLU3 - @caroline84
- @matilda34
- @AKovser
- @Mahi57
Bu hafta yarisda olacaginiz icin özen gösterin hesaplamak icin
Gunaydin kuzum.Sen toparlamissin tum haftayi zaten. Bence menulerin sorunlu. Kilona gore beslenmiyorsun. Su icmiyorsun. 1 demlik cay nedirSekersiz umarim o da. Cay kahve ile susuzlugunu gideriyorsun. Kahvaltilarin yetersiz, ogunlerinde porsiyonlarin az. Bir parca balik nasil aksam yemegi olabilir Diyetisyenle mi calisiyorsun?
Nacizane onerilerim;
- menulerini saat ve tam miktarla belirt,
- cay vs 2 kupa ile sinirla suyu arttir,
- gunluk kalori alimin cok dusuk. 1500-1600 kalori civari minimum alman lazim. Aktif de bir isin var cunku
Gunaydin cicegimmGunaydin kizlarrrrr
Embriyolog aradi 1 yumurtam bugüne kadar geldi 1.kalite bugun artik dondurucaz dedi1 tanecik yaa sasirdim pek umudum yoktu hırslı cikti insallah hep öyle olur
Mahi57 canim eşim nerelerdesin napiyoruz nasl pasliyoruz sen buraların eskisi sayılırsın Bi yol göster herkes eselim. Diyor ilk haftam Bi costuralim şuralarda de haydi :)DUYURU !!!
Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.
Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.
Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.
Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.
Yarışmada hepinize başarılar dilerim.
Eş Listesi
*** @Mahi57 & V vl3demir ***
*** @AKovser & @KumraL_KrakeR ***
*** @ysmnczm & @caroline84 ***
*** @matilda34 & @bnnu ***
*** @1artiikizanasi & @klbk33 ***
*** @Lusi & @Tavsannesi ***
*** @Suzan Avci &BLU3 ***
***Melegimkorusun & @Yzgt66 ***
*** O okuyan_e &Alys ***
Günaydın kizlar...
Bugün öğleden sonra eşim amcamın kızına bırakacak beni.
Uzuuun aradan sonra ilk defa başka bir eve gideceğim.
Aşı yapacağım ona, diyet aşısı...
Çocukluğundan beri kilolarıyla başı dertte.
Kendisi tam bir duygusal yiyici. Eşi vefat etti, kızını da evlendirince tamamen yalnız kaldı ve dolabın başına otağ
Ay insallah ablaGünaydın kizlar...
Bugün öğleden sonra eşim amcamın kızına bırakacak beni.
Uzuuun aradan sonra ilk defa başka bir eve gideceğim.
Aşı yapacağım ona, diyet aşısı...
Çocukluğundan beri kilolarıyla başı dertte.
Kendisi tam bir duygusal yiyici. Eşi vefat etti, kızını da evlendirince tamamen yalnız kaldı ve dolabın başına otağ kurmuş.
İnşallah aşı tutar...
n de hoşgeldin kuzum.
Burada coluklu çocuklu hatun çok, torun tombalakli bir tek ben varım.Böylece kendimi tanıtmış olayım...
Yaaa ne kadar muhteşem Bi hoş geldin bu yarabbim olsun bnm annemde torunlu tombalakli ama çocuklarına bile taş çıkarır o kadar yani bir de bu ikonları nasl kullaniyosunz :)))
Telefondaki ikonlari kullan kizYaaa ne kadar muhteşem Bi hoş geldin bu yarabbim olsun bnm annemde torunlu tombalakli ama çocuklarına bile taş çıkarır o kadar yani bir de bu ikonları nasl kullaniyosunz :)))
Yaa kuzum Bn etiket yapamıyorum da hemserime özel Günaydınlar öpücük:)Gunaydin kuzum.
Ben 2. Ayin son gunlerinden beri tup mideliyim
Istesemde yiyemiyorum. Gunde 6 defa yemeliyim. Porsiyon cok kucuk oluyor. Dun aksam mesela 3 cigkofte yedim sistim.
Ameliyattan beri de su sirke gibi geliyor. Ilk basladigim zaman 1 bardak su bile zor iciyordum. Simdi gene iyi. Suyu zorla iciyorum. Cay iciyorum cok sekersiz tabi. Vitamin water diye bi icecek var kalorisiz, onu iciyorum. Gunluk vitamin aliyorum bideOyuzden benim menuler sakat
Buraya yazarken o ikon bölümü kendi kendini kamufle ediyor canm sırıtır ikonu:)))Telefondaki ikonlari kullan kiz
Yaşlar aşağı yukarı aynı.Günaydın canm amca kızı yaşlar yakınsa bir de tadından yenmez biz de herkes ayrı memlekette çok özlüyorum eskileri bnde ilk eşimi 21 yaşında kaybettim çok zor ama aşılama tutar bence mutlaka Bi ele ihtiyacı vardır inşallah faydası olur ona diyeti aşılamaya diye de yiyip içip gelmeyin de :)))
Umut her zaman vardır ...Yaşlar aşağı yukarı aynı.
Bir araya gelince cocuklasiyoruz. Bizim kızlarımız şaşkın şaşkın bakıyorlar bize...
Onların yanında içimdeki yaramaz, haylaz kız ortaya çıkıveriyor.
Akşam menümü verdim, ona göre hazırlayacak. Israr kıyamet olmaz...
Kendisi de aksama benimle birlikte başlayacak.
Pazartesi başlarım demedi, dikkatini çekerim. Umut var...
Ben siteninkileri kullanmıyorum, telefonda ne varsa o ikonlar...Yaaa ne kadar muhteşem Bi hoş geldin bu yarabbim olsun bnm annemde torunlu tombalakli ama çocuklarına bile taş çıkarır o kadar yani bir de bu ikonları nasl kullaniyosunz :)))
Buraya yazarken o ikon bölümü kendi kendini kamufle ediyor canm sırıtır ikonu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?