Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen toparlamissin tum haftayi zaten. Bence menulerin sorunlu. Kilona gore beslenmiyorsun. Su icmiyorsun. 1 demlik cay nedir Sekersiz umarim o da. Cay kahve ile susuzlugunu gideriyorsun. Kahvaltilarin yetersiz, ogunlerinde porsiyonlarin az. Bir parca balik nasil aksam yemegi olabilir Diyetisyenle mi calisiyorsun?

Nacizane onerilerim;
- menulerini saat ve tam miktarla belirt,
- cay vs 2 kupa ile sinirla suyu arttir,
- gunluk kalori alimin cok dusuk. 1500-1600 kalori civari minimum alman lazim. Aktif de bir isin var cunku

Gunaydiinnnn Günaydın Hatunlar Bu ne sporu kızlar ne yapıyoruz ne zaman bildiriyoruz acaba

Gunaydin kuzum.
Ben 2. Ayin son gunlerinden beri tup mideliyim
Istesemde yiyemiyorum. Gunde 6 defa yemeliyim. Porsiyon cok kucuk oluyor. Dun aksam mesela 3 cigkofte yedim sistim.
Ameliyattan beri de su sirke gibi geliyor. Ilk basladigim zaman 1 bardak su bile zor iciyordum. Simdi gene iyi. Suyu zorla iciyorum. Cay iciyorum cok sekersiz tabi. Vitamin water diye bi icecek var kalorisiz, onu iciyorum. Gunluk vitamin aliyorum bide Oyuzden benim menuler sakat

Mahi57 canim eşim nerelerdesin napiyoruz nasl pasliyoruz sen buraların eskisi sayılırsın Bi yol göster herkes eselim. Diyor ilk haftam Bi costuralim şuralarda de haydi :)

Günaydın kizlar...
Bugün öğleden sonra eşim amcamın kızına bırakacak beni.
Uzuuun aradan sonra ilk defa başka bir eve gideceğim.
Aşı yapacağım ona, diyet aşısı...
Çocukluğundan beri kilolarıyla başı dertte.
Kendisi tam bir duygusal yiyici. Eşi vefat etti, kızını da evlendirince tamamen yalnız kaldı ve dolabın başına otağ kurmuş.

İnşallah aşı tutar...

Günaydın canm amca kızı yaşlar yakınsa bir de tadından yenmez biz de herkes ayrı memlekette çok özlüyorum eskileri bnde ilk eşimi 21 yaşında kaybettim çok zor ama aşılama tutar bence mutlaka Bi ele ihtiyacı vardır inşallah faydası olur ona diyeti aşılamaya diye de yiyip içip gelmeyin de :)))

Ay insallah abla Allah razi olsun senden

n de hoşgeldin kuzum.
Burada coluklu çocuklu hatun çok, torun tombalakli bir tek ben varım. Böylece kendimi tanıtmış olayım...

V vl3demir sen de hoşgeldin kuzum.
Burada coluklu çocuklu hatun çok, torun tombalakli bir tek ben varım. Böylece kendimi tanıtmış olayım...
Yaaa ne kadar muhteşem Bi hoş geldin bu yarabbim olsun bnm annemde torunlu tombalakli ama çocuklarına bile taş çıkarır o kadar yani bir de bu ikonları nasl kullaniyosunz :)))

Yaa kuzum Bn etiket yapamıyorum da hemserime özel Günaydınlar öpücük:)

Yaşlar aşağı yukarı aynı.
Bir araya gelince cocuklasiyoruz. Bizim kızlarımız şaşkın şaşkın bakıyorlar bize...
Onların yanında içimdeki yaramaz, haylaz kız ortaya çıkıveriyor.

Akşam menümü verdim, ona göre hazırlayacak. Israr kıyamet olmaz...
Kendisi de aksama benimle birlikte başlayacak.
Pazartesi başlarım demedi, dikkatini çekerim. Umut var...

Umut her zaman vardır ...
Allah sohbetimizi muhabbetinizi her zaman bir etsin :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…