Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende ziplama falan yok.
Yarin salona gidecektim ama iptal edecek gibiyim. Cok cabuk yoruluyorum halen

Pazara gittim geldim pilim bitti, bisi de almadim ha, 1 canta ancak.
Canım hiç değerlerine batırdın mı acaba düşme filan olabilirmi
Sıcakta pazar zaten yorar ama sürekli olan Bi hal olduğu için diyorum
Ben saç dökülmem coronadan sonra hiç durmadığı için pazartesi tahlil vericem Bi bakılayım bakayım

Vallahi bilmiyordum.kuzum siz ne yapıyorsanız ona uyum sağlarım nasl yapıyorsunuz sayıyorsunuz kac kere yaptığınızı yada dakikamı tutucaz

Vallahi bilmiyordum.kuzum siz ne yapıyorsanız ona uyum sağlarım nasl yapıyorsunuz sayıyorsunuz kac kere yaptığınızı yada dakikamı tutucaz
Bol bol adim yap mesela. Kuzum azicik pro aktif ol. Jumping jack diyorlar vinnnnn youtube ac yaz. Ordan bak jumping jack ne sen say kac tane yaptin aksam puanlamayi ogretiriz sana

Yok surekli degil kiz,

Gecen pazartesi basladi hastaligim, sali carsamba yattim, simdi yavastan toparliyorum

Bol bol adim yap mesela. Kuzum azicik pro aktif ol. Jumping jack diyorlar vinnnnn youtube ac yaz. Ordan bak jumping jack ne sen say kac tane yaptin aksam puanlamayi ogretiriz sana
Bu ellerini kollarını acaba aça zipliyorlar o degilmi canm kız kardeşim yapıyordu oradan biliyorum canm sen kopyanın neresindensin

Ohh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olur

Kiz telefonun ayarlarindan otomatik yaziyi kaldir

Ay cok guldum

Naber kizlar?
Ben en son kablosuz supurge aliyorum diye kablolu almistim. Ama yerleride yikiyor diye ses etmedim. Artik dayanamadim dun sipariz verdim gelmis. Birde katyam var evde
Toz alerjim olunca bozdum kafayi süpürge ile
Ama hepsi de isime yariyor
1,5 saat sonra isten cikiyorum. Evi supurmek icin sabirsizlaniyorum manyak gibi

Gule gule kullan gaddar reisim

Selam kızlar.. Napıyorsunuzz??

Ben yeni geldim eve, kuaföre gittim, az biraz alışveriş yapıp döndüm.. Yemek dışında da hiç iş yapmadım bugün, 2 günlük dağınıklık var kim toparlicak bilmiyorum Saat kaç oldu yemek de yemedim, korkudan ağzımı da açmıyorum ağrır diye

Çok sağol canım..

Bugun daha iyi olmana sevindim. Giderek kolaylasacaktir

Sağol canım, inşaAllah

Ohh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olur
Kiz telefonun ayarlarindan otomatik yaziyi kaldir

Ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…