Sen bugun spor olarak ne yapacaksin canim? Bugun jumping jack gunupuanin 2 ye katliyor
Canım hiç değerlerine batırdın mı acaba düşme filan olabilirmiBende ziplama falan yok.
Yarin salona gidecektim ama iptal edecek gibiyim. Cok cabuk yoruluyorum halen
Pazara gittim geldim pilim bitti, bisi de almadim ha, 1 canta ancak.
Kulaklik tak. Mis gibi sebze meyve kokularini al ohhBi ben sevemiyorum heralde yaa bağırıyorlar filan ya yüksek seslere alerjim var sinir yapıyor bende
Bol bol adim yap mesela. Kuzum azicik pro aktif ol. Jumping jack diyorlar vinnnnn youtube ac yaz. Ordan bak jumping jack neVallahi bilmiyordum.kuzumsiz ne yapıyorsanız ona uyum sağlarım nasl yapıyorsunuz sayıyorsunuz kac kere yaptığınızı yada dakikamı tutucaz
Canım hiç değerlerine batırdın mı acaba düşme filan olabilirmi
Sıcakta pazar zaten yorar ama sürekli olan Bi hal olduğu için diyorum
Ben saç dökülmem coronadan sonra hiç durmadığı için pazartesi tahlil vericem Bi bakılayım bakayım
Bu ellerini kollarını acaba aça zipliyorlar o degilmi canm kız kardeşim yapıyordu oradan biliyorumBol bol adim yap mesela. Kuzum azicik pro aktif ol. Jumping jack diyorlar vinnnnn youtube ac yaz. Ordan bak jumping jack nesen say kac tane yaptin aksam puanlamayi ogretiriz sana
Ben persembe perisandim, dun kotuydum bugun ayaktayim geneYok surekli degil kiz,
Gecen pazartesi basladi hastaligim, sali carsamba yattim, simdi yavastan toparliyorum
He aynen o. Onu yap bol bolBu ellerini kollarını acaba aça zipliyorlar o degilmi canm kız kardeşim yapıyordu oradan biliyorumcanm sen kopyanın neresindensin
Ben konya selcukludayim canım dogma buyume hersetim burası tatillerde falan gelirmisin kiminiz kimseniz var mı Konya da
Bu yaz geliyorumBen konya selcukludayim canım dogma buyume hersetim burası tatillerde falan gelirmisin kiminiz kimseniz var mı Konya da
Ohh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olurBu yaz geliyorum10 gun falan Konyada olurum 10 gun alanya
Kiz telefonun ayarlarindan otomatik yaziyi kaldirOhh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olur
Ohh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olur
Kiz telefonun ayarlarindan otomatik yaziyi kaldir
Gule gule kullan gaddar reisimAy cok guldum
Naber kizlar?
Ben en son kablosuz supurge aliyorum diye kablolu almistim. Ama yerleride yikiyor diye ses etmedim. Artik dayanamadim dun sipariz verdim gelmis. Birde katyam var evde
Toz alerjim olunca bozdum kafayi süpürge ile
Ama hepsi de isime yariyor
1,5 saat sonra isten cikiyorum. Evi supurmek icin sabirsizlaniyorum manyak gibi
Biz evdeyiz kaptanım
Saol abla evet artık eskisi kadar spor yapmak istemiyorum yaaama bu hafta eş yarışı var eşi mağdur etmemek adına yapmak için uğraşacağım sadece yürüyüş yapıyorum ama 2 gündür o da yok
Ohh ellerine sağlık heryer mis olmuş
Çok geçmiş olsun canım
Bugun daha iyi olmana sevindim. Giderek kolaylasacaktir
Ohh miss o zamana kadar bakalım belki Bi kahpelik hatrimiz olur
Kiz telefonun ayarlarindan otomatik yaziyi kaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?