Ictim simdiZ.yagi icebiliyor musun?
Eğer icebiliyorsan, sabahları içine 10-12 damla limon sıkıp bir dene istersen. Üzerine de ılık su iç...Bağırsaklara da, mideye de iyi geliyor.
Bende o sikinti kalmadiSitede reklam çok çıkıyor.. Sizde de mi öyle? Bıktırdı kaç gündür, bir yazı yazacağım diye ne kadar bekliyorum ya
bende sevmem pazarları çok gürültülü. tercihim marketlerden yana onları bile online tercih ediyorum.Bi ben sevemiyorum heralde yaa bağırıyorlar filan ya yüksek seslere alerjim var sinir yapıyor bende
Ben persembe perisandim, dun kotuydum bugun ayaktayim gene
Normaldir kuzum. Hersey degisiyor. Bizde tatile gittikmi herkes bi circir olurBen de onu düşünüyorum, herkesler iyilesti ben kaldim
Ben pek hasta olmazdim ama yurtdisina tasininca cok agir geciriyorum her hastaligi artik. Buranin virüsleri bana yeni herhaldesen beni ilk taşındığım yil gorsen sok olurdun, tum kisi hasta gecirdik ailecek, hem de yatak dosek hastalaniyorduk her seferinde
Benim de oyle canım pro olmadığımız içinmişSitede reklam çok çıkıyor.. Sizde de mi öyle? Bıktırdı kaç gündür, bir yazı yazacağım diye ne kadar bekliyorum ya
Ol canim ben seni tutuyorumKizlar ben bu hafta 1. Olacam bilginize!
Biz acaba kardeş filan mıyızbende sevmem pazarları çok gürültülü. tercihim marketlerden yana onları bile online tercih ediyorum.
Yaw Hee heee olursun bırakırıkKizlar ben bu hafta 1. Olacam bilginize!
O ışığı sende görüyorum Bn yaparsınKizlar ben bu hafta 1. Olacam bilginize!
Gazin mi bitti laOl canim ben seni tutuyorum
Oyle denmez oyle denmezzO ışığı sende görüyorum Bn yaparsın
Kizlar ben bu hafta 1. Olacam bilginize!
Merak ediyom hanginizinki yaramazlik yaptiBiz acaba kardeş filan mıyız
Ankara Kırıkkale arasıda pek yok hani
Heh! Boyle gelin oglimmO isler oyle kolay olmuyor be cicim.
Hayir benim cok birinciligim var da oradan biliyorum yani
Ikincilik verelim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?