Kız yediklerine baktimda okursun gibi yaniOyle denmez oyle denmezzHAYIR BEN 1. Olacam diceksiniz yaw
Oralara girme canımMerak ediyom hanginizinki yaramazlik yapti
Valla gorecez bebemO isler oyle kolay olmuyor be cicim.
Hayir benim cok birinciligim var da oradan biliyorum yani
Ikincilik verelim sana
Hee oda varOralara girme canım
Belki hastanede karışmıştır biri kaçırıp satmıştır filan türkiye'de çok normalleşti bu durumlar
Valla gorecez bebemwc de gitmisim spora tekrar basliyorum o yeahh
Yuzde 4 ne oli kizzBen de fazla yiyorum ki yuzde 4 barajina takilmayayim, yoksa piyuuuu
Hoş geldin senin nick de orijinalmiş vilademir putin gibiKız yediklerine baktimda okursun gibi yanine biliyim canım Bn buranın yabancisiyim daha dün geldim Bi bakayım Bi göreyim kim ne yapıyor ne yiyor
Yüzde 4 ten fazla verirsen eğer yüzde 6 atıyom ki baraja takılıp yüzde 4 olarak sayılıyomuşsun sağlıksız zayıflama olmasın diyeYuzde 4 ne oli kizz
Hoş buldum Cook yok Bn ne anlarım bnm kıza üyelik yaptrdim dün bir sürü bir şey denedi anne o var bu var diyor annem saçma bir şey yaz ne olacak dedim sonuç buHoş geldin senin nick de orijinalmiş vilademir putin gibi
çok hızlı etki etti deseneValla gorecez bebemwc de gitmisim spora tekrar basliyorum o yeahh
Çok iyi olmuşHoş buldum Cook yok Bn ne anlarım bnm kıza üyelik yaptrdim dün bir sürü bir şey denedi anne o var bu var diyor annem saçma bir şey yaz ne olacak dedim sonuç bu
Yuzde 4 ne oli kizz
Anladim. Sagol kuzummmYüzde 4 ten fazla verirsen eğer yüzde 6 atıyom ki baraja takılıp yüzde 4 olarak sayılıyomuşsun sağlıksız zayıflama olmasın diye
He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyorçok hızlı etki etti desene
He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yapKilo verme yuzden 4 un ustunde ise kabul etmiyor kaptanlar, o zaman birinci yapmiyorlar seni. 3.9 yapayim diyorum ben de iste.
Senin esinYaaa benim Bi ekürim vardı ara bul beni neredesin sen yahuSuzan sen gordunmu beni eşimi yada wtiket nasıl yapabilirim hiç denk gelmedim msjinada tanışmadan kustumu yoksa bana
Tamam kuzum çok sağol inşallah o beni etiketlerse görürüm o haldeAnladim. Sagol kuzummm
He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyor
He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yap
Senin esinMahi57 demi? Bende gormedim. Fazla aktif degil o. Etiketleme boyle yapiyon @ yapip yanina direk nick yaziyon
Bnmde sekiz aylik bi bebegim var onu uyutur uyutmaz basliyorum spor arasinda surekli kostur salla besigi uyut tekrar kos spora rezil oluyorumBoş geçmeyin tabi benim ergen bebesiyle bir saat spor vaktim oluyor anında değerlendiriyorum.
Bir yaşından sonra biraz daha rahatlarsın ama sallanmaya alışmışsa bir şey diyemem. Kardeşim hala sallıyor çünkü bir yaşını geçti.Bnmde sekiz aylik bi bebegim var onu uyutur uyutmaz basliyorum spor arasinda surekli kostur salla besigi uyut tekrar kos spora rezil oluyorum
Alıştı sallamadan uyumaz neyse cani saolsun bi sekilde yapiyorum az da olsaBir yaşından sonra biraz daha rahatlarsın ama sallanmaya alışmışsa bir şey diyemem. Kardeşim hala sallıyor çünkü bir yaşını geçti.
ankaralı olsaydım düşünülebilirdi cidden.Biz acaba kardeş filan mıyız
Ankara Kırıkkale arasıda pek yok hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?