Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yüzde 4 ten fazla verirsen eğer yüzde 6 atıyom ki baraja takılıp yüzde 4 olarak sayılıyomuşsun sağlıksız zayıflama olmasın diye
Anladim. Sagol kuzummm
çok hızlı etki etti desene
He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyor
Kilo verme yuzden 4 un ustunde ise kabul etmiyor kaptanlar, o zaman birinci yapmiyorlar seni. 3.9 yapayim diyorum ben de iste.
He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yap
Yaaa benim Bi ekürim vardı ara bul beni neredesin sen yahu Suzan sen gordunmu beni eşimi yada wtiket nasıl yapabilirim hiç denk gelmedim msjinada tanışmadan kustumu yoksa bana
Senin esin Mahi57 demi? Bende gormedim. Fazla aktif degil o. Etiketleme boyle yapiyon @ yapip yanina direk nick yaziyon

Anladim. Sagol kuzummm

He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyor

He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yap

Senin esin Mahi57 demi? Bende gormedim. Fazla aktif degil o. Etiketleme boyle yapiyon @ yapip yanina direk nick yaziyon
Tamam kuzum çok sağol inşallah o beni etiketlerse görürüm o halde

Bnmde sekiz aylik bi bebegim var onu uyutur uyutmaz basliyorum spor arasinda surekli kostur salla besigi uyut tekrar kos spora rezil oluyorum
Bir yaşından sonra biraz daha rahatlarsın ama sallanmaya alışmışsa bir şey diyemem. Kardeşim hala sallıyor çünkü bir yaşını geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…