Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslar bi sorum olcak bnm bu sene ramazanda emzirme sebebiyle oruc borcum var onları tutmak istiyorum bayrama kdr ama diyet ve sporu nasil yapabilirim 16saatlik acligi bi sekilde ayarlarim ama nasil bi menu ve spor yolu izlesem sizce
Yanlış hatırlamıyorsam ramazanda iftara yakın spor yapıyorlardı. Bir de menü de karbonhidrat yerine çorba bol salata ve et tüketiyorlardı. Sahur için en güzel şey bol yumurta yemek. Uzun süre tok tutar susatmaz da

Bn bu sure icinde ekmek tuketmeyide dusunmuyorum sdce kilo verememe korkusundan dolayi surekli erteliyorum malesef

Arkadaslar bi sorum olcak bnm bu sene ramazanda emzirme sebebiyle oruc borcum var onları tutmak istiyorum bayrama kdr ama diyet ve sporu nasil yapabilirim 16saatlik acligi bi sekilde ayarlarim ama nasil bi menu ve spor yolu izlesem sizce

Zaten hala emzirmiyor musun?
If bile senin icin uygun degil ki, yaz gunu ramazan orucu tutarsan sutun kesilir tamamen.

Canim suanda saatler baya uzadi bebekle zorlanabilirsin ,ama denemek istersen sporu iftardan yarim saat 1saat onceye tavsiye ediyorlar yada gece sahurdan once ..ramazanda iftra yakin tercih etmistim emzirirken sorun olmadi cunku normaalden fazla protein yemistim

12 bin yap hadi bugun :))

Masallah Sedum
Bende 12.299
Aksam yemegini sindireyim, sabah yapmadigim sporu yapacagim
Ise gidecegimi anlar gibi gece 2 defa uyanip seslendi Mira. Sersem gibiydim sabah
Ben sabahtan hallettim spor işini bu sıra bölgesel yapmayı bıraktım. Eva yapıyorum jj ya da zumba falan bitiriyorum. Bakalım nasıl etkisi olacak. Bacak popo kolları toparladım bi gobek bölgesi işte dümdüz olmuyor meret

Bende savasiyorum göbek ve alt Karin ile. Zalim sezeryan
E tabi yedigim jelibonlarda sebep
En guzeli sabahdan aradan cikarmak

Kızlar selaamm. Ben cok aktıf olamıyorum ıkı gundur. Onumuzdekı 1 hafta boyle olacak artık kıçımı yere koyamam sanırım. Benı mazur gorun ağalarım
Ayy gecen sene gydıgım abıyemı gydım dün olmadı gerı cıkardım ama canım sagolsun keske hıcbıseyım olmasa resim cektım hemen aynı elbıseyle
Dün menu yazamadım kaptanlar kızmayın noluuırr

Foto Isterük
Sünnet dugunu atlat geri gel. 57.0 kg ustu gelirsen 100 jj cezasi veririm 1 hafta boyunca

Heh! Boyle gelin oglimm
Yavaş abe heyran sen gene 3 kılo verecen bu hafta
Foto Isterük
Sünnet dugunu atlat geri gel. 57.0 kg ustu gelirsen 100 jj cezasi veririm 1 hafta boyunca
Ver kız sünnetten sonra sen gor benı kafam bı rahatlasın spora asılacam o beli ınceltecem
Menulerı yazarım aksatmamaya calısırım cok sevıyom sızı bee

Yaa nasil Harikasin
Fistik gibi olmussun
Baya fark var
70 gibisin oteki fotoda. Icinde yuzuyorsun sanki suan.
Masallah ceylanim
Gecen arkadasımda sasrdı. Orda 66 kıloyum ama cok ırı gozukuyordum. Dıyorki simdi kemıklerın bıle iri durmuyor cıtı pıtı duruyorsun auran degıstı dıyor az az ama guzel oldu zeynom senınde fıkırlerın ittirmelerın sayesınde ıyıkı varsınız bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…