ne kadar ödem varsa hepsini alıp gidecek.Teşekkür ederim.
Bir şişe maden suyu+ bir kabuklu salatalık+bir kabuksuz limon+1/3 demet maydanoz+1 tatlı kaşığı zeytinyağı.
Genelde içme suyuyla yapıyorum, bugün böyle oldu.
Sakatlıktan dolayı sabahları ödem oluyor. 15 gün devam edeyim bakalım, yeşil çaya da devam...ne kadar ödem varsa hepsini alıp gidecek.
sapık kaptişim benim. daha yeni uyandık sayılır yahu sabret sırf adım günü diye yine alışveriş organize etmeye çalışıyorum. serçem yan çiziyor inşallah ikna edeceğim. 3,6 km armada bize bu sefer oraya yürüyerek mi gitsem diyorum.Kızlar adımlar ne alemde ? Hadi bugün hedef minimum 10 bin adım herkeste. Şimdiden hedefimi tamamladım ben. Walk walk walk kızlar
Şuraya kafası ve bacağı saglamken hemen hergun 20.000+ adım yapan 54 yaşında bir kadın bırakıyorum. Utananlar yapsın şimdi, de hayde!Kızlar adımlar ne alemde ? Hadi bugün hedef minimum 10 bin adım herkeste. Şimdiden hedefimi tamamladım ben. Walk walk walk kızlar
bravo canım vallahi harikasın.Şuraya kafası ve bacağı saglamken hemen hergun 20.000+ adım yapan 54 yaşında bir kadın bırakıyorum. Utananlar yapsın şimdi, de hayde!
Hemfikiriz...bravo canım vallahi harikasın.
Ben kargalar kahvaltı yapmadan uyandığım için bugünsapık kaptişim benim. daha yeni uyandık sayılır yahu sabret sırf adım günü diye yine alışveriş organize etmeye çalışıyorum. serçem yan çiziyor inşallah ikna edeceğim. 3,6 km armada bize bu sefer oraya yürüyerek mi gitsem diyorum.
75 diye düşündüm ama inşallah diyelim
Degildir bence :)Amca kızı bayrama kadar oruç tutacakmis, ona göre bir beslenme ve yürüyüş programı hazırladık.
Beni boş bırakma, hep yokla dediği için, sürekli taciz ediyorum.
Nereden sardım bu deliyi başıma deyip pişman mıdır acaba?
Şuraya kafası ve bacağı saglamken hemen hergun 20.000+ adım yapan 54 yaşında bir kadın bırakıyorum. Utananlar yapsın şimdi, de hayde!
Ne yazık ki karbonhidrat bol olmuş canım bugün ekstra atlama yap olur muSelam dünkü menü
Kahvalti=2yumurta
1yk cokelek
Iki uc patates kizartmasi
1dlm cavdar
Ara=3yk granola(bugun granola konusunda engel olamadim kendime malesef surekli bi aclik soz konusu bnde 2-3gundur cozum bulamiyorum
Ogle=4yk patlıcan yemegi
4kasik yogurt
Ara=1yk granola(evde sekersiz yapilmis pekmek var tatlandjrici yulaf ve kuru meyve)
Aksam=2tk patlican
2yk makarna
2yk yoğurt
Spor 30fkka zumba=120p
Adim zumba yaparken almistim uzerime sdce=3bin=90p
Su uc litreyi gecti
Dünkü karbonhidrata rağmen bugün sabit onları da yemeseydim eksi olacaktın neyse bugün kaldığın yerden devam ve bugün az karbonhidrat almaya bak
vaaayyy as bayrakları as nasıl sevindim yaakontrol kilosu zaten kuzum hafta sonu kaçamak yapanlar + ile yakalanıyor. + gelmemişsin sorun yok o halde. bende ne yaptım peki sabah kalktım tartı günü değilmiş gibi kahvemi aldım ve içmeye başladım. cidden içtim kupa bitti sonra dedim ki ama sen tartılmadın. neyse ki eksi geldim bugün.
9.200 deyim kptanım az kaldı benimde o haldeKızlar adımlar ne alemde ? Hadi bugün hedef minimum 10 bin adım herkeste. Şimdiden hedefimi tamamladım ben. Walk walk walk kızlar
çok matah bir eksi değil ama nihayet dedim bende. inatçı olan bünye mi yoksa durduğu kilomu bilemedim. hep takıldığım kilo çünkü.vaaayyy as bayrakları as nasıl sevindim yaa
ama sen kaç gündür normalde olmadığı kadar yiyordun demekki vücut inat yapmış
Yapildi kaptanimKahvalti da yapildi mi :)))
Çok şükür canım.Masallah abla ,ne kadar dincsin
sefahat alemlerine düşmüşsün çok fena çoook. ama ben olsam acil test alır yapardım. garantili olsunSelam kızlar bende artıdayım maalesef
Cuma: 59,4
PAZArtesi: 59,7
+300gr
Cumartesi yediğim patates kızartması ve içtiğim 1 kadeh alkolden sanırım bir de kızlar biontech aşı olduktan sonra adet geçilmesi yaşayan oldu muben geçen Perşembe oldum gibiydi çok az sonra kesildi adetim 5gün geçikti halen ortada yok 2-3gün gecikirdi ama bu kadar uzun olmamıştı
Arrietty_ sedulu CEYDOS @Yzgt66
cuma : 70,8 kg
pazartesi : 70,5 kg
fark : 300 gr
hedef : 70,4 kg
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2887250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?