Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar adımlar ne alemde ? Hadi bugün hedef minimum 10 bin adım herkeste. Şimdiden hedefimi tamamladım ben. Walk walk walk kızlar
sapık kaptişim benim. daha yeni uyandık sayılır yahu sabret sırf adım günü diye yine alışveriş organize etmeye çalışıyorum. serçem yan çiziyor inşallah ikna edeceğim. 3,6 km armada bize bu sefer oraya yürüyerek mi gitsem diyorum.

Kızlar adımlar ne alemde ? Hadi bugün hedef minimum 10 bin adım herkeste. Şimdiden hedefimi tamamladım ben. Walk walk walk kızlar
Şuraya kafası ve bacağı saglamken hemen hergun 20.000+ adım yapan 54 yaşında bir kadın bırakıyorum. Utananlar yapsın şimdi, de hayde!

Ben kargalar kahvaltı yapmadan uyandığım için bugün sporu bitirdiğimde saat 10 du daha

Degildir bence :)
Baska cesit motive olamiyor ise en guzeli onun icin

Ne yazık ki karbonhidrat bol olmuş canım bugün ekstra atlama yap olur mu
Cuma=70.2
Bugun=70.2
Fark=0
Hedef=69.7
Arrietty_ @FatmaGirik Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2887078
Dünkü karbonhidrata rağmen bugün sabit onları da yemeseydim eksi olacaktın neyse bugün kaldığın yerden devam ve bugün az karbonhidrat almaya bak

vaaayyy as bayrakları as nasıl sevindim yaa

ama sen kaç gündür normalde olmadığı kadar yiyordun demekki vücut inat yapmış

sefahat alemlerine düşmüşsün çok fena çoook. ama ben olsam acil test alır yapardım. garantili olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…