Gunaydin kizlar
Erkenden kalktik bizde bebe sesine
Maydonoz almaya cikacagim. O bahane ile yuruyus de yaparim sabahdan
Persembe olmus ya
Az karbonhidrat yiyin bugun emi?
Suyu sicaklardan dolayida 2,5 L civari icmeye özen gosterelim
Günaydın kızlar herkse güzel.bir gün diliyorum ❤ @Suzan Avci giz opecem seni ben gidince bi başlıyon yazmaya oku oku bitmiyor
Günaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
O eski halimdenn eser yok şimdi
Kız ben 10 parçaya bölündüm nereye yetişem
Yazlık akrabalar hucüm etti sanki
Görümcem kaynım gitmeden ben ben değilim
adım atıyom zannediyorum ama atamamışımama 66yı gördüm Suzim
Ayyy hakkaten de hep doluyuz Agustostageleceğiniz günlerin hepsi dolu deseydin
yada transferden sonra çağır hiç kalkma yataktan
Ben de herkesi cokkkkk severim sen gibiOy oyyy düşündükce fena oldum
Benim sevmediğim yoktur ama aynı evde de kimseyle kalamam, herkes kendi evinde, kendi ailesi ile mutlu
Çok teşekkür ederim evet canım Rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin nede kimseyi orasız bırakmasın.Hosbuldum kuzum gitti ler bende ailemin yanına gidip geldim bi sen nasılsın canım okuduğum kadarıyla baban mi rahatsız cok gecmis olsun
Ben de herkesi cokkkkk severim sen gibiama herkesi kendi evinde severim cok yakin olmak iyi degil
Cunku ben tatil beldesinde oturuyorum ya !!!Neden geliyorlar peki? Öylesine mi??
Allah kolaylık versin şimdiden
Canım senin için demedim bazı yazılarda gaps diyetiyle haşimotodan kurtulabildigi yazıyor. Ankarada bi diyetisyeni aradım ücretini hiç söylemeyin ama detaylarını anlattılar içtigin suya kullandığın naylon kaba kadar degiştiriyorlarmış.vallahi 90 başı 2000 ler başında gittim taşlıktı. birde sarımsaklıda girmiştim denize 10 yıl önce falan orasıda vuuuu çok korkmuştum birden derinleşiyor yosun ve taş vardı dipte
kız karıştıracak bişey demedim. yağlı yemek yeme dedim. çözüyor yağları sonra wc zor yetişiyorsun. müshil etkisi yapıyor yağlara.
Öncelikle bi söktürücü kullanıp reglimi olayım şişkinligim geçsin.Mevcut kilonun %10 unu verdiginde insulin direncinde ciddi düzelme olur. Adetin de duzene girer. Tiroid ilaclarini kullanarak, uygun bir diyet ve egzersizle zayiflasan. Hic kullanmasan ilac..
Canım ben geldiginde kaçırmışım öncelikle hoşgeldin.Canım birşey istemedi hiç de aç değilim tam trrsine çok şiş hissediyorum kendimi tuvalete çıkamama gibi bir sorunum var
Kızlar dayanamadım incir ve su ikilisinden sonra tartıldım. 64.7 kg geldim. En son 18 Haziran'da sabah mide tamamen boşken 64.1 gelmiştim. Bu da demektir korumada başarılı olmuşum. Aferin deyin bakayım...
Bir de şu var, ben kahvaltı etmeden wc falan çıkamıyorum. Yıllardır düzenim öyle...Midem guzelce dolacak ki, baskı yapsın...
Gunaydin kizlar
Erkenden kalktik bizde bebe sesine
Maydonoz almaya cikacagim. O bahane ile yuruyus de yaparim sabahdan
Persembe olmus ya
Az karbonhidrat yiyin bugun emi?
Suyu sicaklardan dolayida 2,5 L civari icmeye özen gosterelim
Yaaa doğum günün kutlu olsun krakerim nice mutlu senelerin olsun inşallah hemde fitGünaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
Bende gelem miiiiCunku ben tatil beldesinde oturuyorum ya !!!Denize sıfır!! onun icin..Denize 2 3 gun girmek için geliyorlar kiz..
Gel bacim gel sen..valla 10 tane arkadaşım gelsin de...söyletmeyin beni esim tarafi gelnesinYaaa doğum günün kutlu olsun krakerim nice mutlu senelerin olsun inşallah hemde fit
Bende gelem miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?