Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
Erkenden kalktik bizde bebe sesine
Maydonoz almaya cikacagim. O bahane ile yuruyus de yaparim sabahdan

Persembe olmus ya
Az karbonhidrat yiyin bugun emi?
Suyu sicaklardan dolayida 2,5 L civari icmeye özen gosterelim

Günaydın :)

Günaydın kızlar herkse güzel.bir gün diliyorum ❤ @Suzan Avci giz opecem seni ben gidince bi başlıyon yazmaya oku oku bitmiyor

Günaydın :)
Demi amaa, dün gece yazmaya geldim okurken fena uyku geldi dayanamadım uyudum

Canım senin için demedim bazı yazılarda gaps diyetiyle haşimotodan kurtulabildigi yazıyor. Ankarada bi diyetisyeni aradım ücretini hiç söylemeyin ama detaylarını anlattılar içtigin suya kullandığın naylon kaba kadar degiştiriyorlarmış.
Ben üç çocukla yapamam dedim.
Kendi bildigim gibi devam edecem.
Çok teşekkür ederim

Kızlar dayanamadım incir ve su ikilisinden sonra tartıldım. 64.7 kg geldim. En son 18 Haziran'da sabah mide tamamen boşken 64.1 gelmiştim. Bu da demektir korumada başarılı olmuşum. Aferin deyin bakayım...

Bir de şu var, ben kahvaltı etmeden wc falan çıkamıyorum. Yıllardır düzenim öyle...Midem guzelce dolacak ki, baskı yapsın...

Mevcut kilonun %10 unu verdiginde insulin direncinde ciddi düzelme olur. Adetin de duzene girer. Tiroid ilaclarini kullanarak, uygun bir diyet ve egzersizle zayiflasan. Hic kullanmasan ilac..
Öncelikle bi söktürücü kullanıp reglimi olayım şişkinligim geçsin.
Öncesinde de şeker ilacı kullanmıştım kilo vermede zorlanıyorum deyince gizli şekerin olabilir dedi.
Sonra dedigin gibi dikkat edecem.
Teşekkür ederim

Canım birşey istemedi hiç de aç değilim tam trrsine çok şiş hissediyorum kendimi tuvalete çıkamama gibi bir sorunum var
Canım ben geldiginde kaçırmışım öncelikle hoşgeldin.
Diyetisyenimin önerisi incirleri kesip hakiki zeytinyagının içine at sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı ye.

ben de sabah kahvesinden sonra gidiyorum, o yuzden kahve ictigim saat onemli, sabah toplantimdan sonra icmem gerekiyor

Gunaydin kizlar
Erkenden kalktik bizde bebe sesine
Maydonoz almaya cikacagim. O bahane ile yuruyus de yaparim sabahdan

Persembe olmus ya
Az karbonhidrat yiyin bugun emi?
Suyu sicaklardan dolayida 2,5 L civari icmeye özen gosterelim

bugun ben de maydonoz kuru ile baslicam gune,
sonra da tek ogun yapip kapaticam

Yaaa doğum günün kutlu olsun krakerim nice mutlu senelerin olsun inşallah hemde fit

Bende gelem miiii
Gel bacim gel sen..valla 10 tane arkadaşım gelsin de...söyletmeyin beni esim tarafi gelnesin yemeyi içmeyi cok severler her gun kahvalti hafta sonu kahvaltisi gibi olacak...öğlenleri denize gidilecek pasta börek çörek tasinacak. sonra denizden kosa kosa gelinecek aksam yemeği hazırlanacak valla ölüyorum onlar gelince keske sen gelsenAyyy arkadaslarim yapar ben yerim ne olcakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…