Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa halini düşünemiyorum canım ne diyim valla Allah kolaylık versin işin zor hakikaten.

Sipariş mi veriyorlar? Kendileri oturup hizmet mi bekliyor?

Yaaa halini düşünemiyorum canım ne diyim valla Allah kolaylık versin işin zor hahakikaten.
Sorma canim senede 1 geliyorlar ama gercektrn canim çıkıyor
Sipariş mi veriyorlar? Kendileri oturup hizmet mi bekliyor?
Azcik ucundan yardim ederler hani sofra toplama sermek vs icin..Ama ana yemekler sıcak cesitler poğaça börek hazirlamalar hepsi bende Bu sene kendimi parcalamamayi düşünüyorum ama bakalım...
Çok mu sıfır konum at bi bakkiiim takım adına bi teknik gezi düzenleyeyim
Cok sıfır canim evin merdivenleri denize aciliyor hatta

Kiz en yakin filyos 20 km en uzak yer 70 km o mesafeye kadar yerler iste..

Cunku ben tatil beldesinde oturuyorum ya !!! Denize sıfır!!onun icin..Denize 2 3 gun girmek için geliyorlar kiz..

Birlikte yapın tabi ki. Belki de senin on vermediğini düşünüp, çekiniyorlardir..

Maydonoz Kuru

Günün cig sebzeli gecsin? Yumurta da olsun sicak da yemek sorun degilse senin icin

Ben aksama guzel bir salata ve galiba patlican alip onu tost makinasinda kizartip salataya ekleyecegim
Sabah yumurtali domates salatalikli kahvalti ettim. Bundan sonraki ogune yogurtlu cig kabak ve kofte dusunuyordum. Eti cikartayim o zaman. Ara öğün yapmayayim. Adim 10 binde kalsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…