- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yaaa halini düşünemiyorum canım ne diyim valla Allah kolaylık versin işin zor hakikaten.Gel bacim gel sen..valla 10 tane arkadaşım gelsin de...söyletmeyin beni esim tarafi gelnesinyemeyi içmeyi cok severler her gun kahvalti hafta sonu kahvaltisi gibi olacak...öğlenleri denize gidilecek pasta börek çörek tasinacak. sonra denizden kosa kosa gelinecek aksam yemeği hazırlanacak valla ölüyorum onlar gelince keske sen gelsen Ayyy arkadaslarim yapar ben yerim ne olcakmis
Sipariş mi veriyorlar? Kendileri oturup hizmet mi bekliyor?Gel bacim gel sen..valla 10 tane arkadaşım gelsin de...söyletmeyin beni esim tarafi gelnesinyemeyi içmeyi cok severler her gun kahvalti hafta sonu kahvaltisi gibi olacak...öğlenleri denize gidilecek pasta börek çörek tasinacak. sonra denizden kosa kosa gelinecek aksam yemeği hazırlanacak valla ölüyorum onlar gelince keske sen gelsen Ayyy arkadaslarim yapar ben yerim ne olcakmis
Çok mu sıfırCunku ben tatil beldesinde oturuyorum ya !!!Denize sıfır!! onun icin..Denize 2 3 gun girmek için geliyorlar kiz..
Sağlık ve sevgiyle, nice yaşlara..Günaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
Günaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
Sorma canim senede 1 geliyorlar ama gercektrn canim çıkıyorYaaa halini düşünemiyorum canım ne diyim valla Allah kolaylık versin işin zor hahakikaten.
Azcik ucundan yardim ederler hani sofra toplama sermek vs icin..Ama ana yemekler sıcak cesitler poğaça börek hazirlamalar hepsi bendeSipariş mi veriyorlar? Kendileri oturup hizmet mi bekliyor?
Cok sıfır canim evin merdivenleri denize aciliyor hattaÇok mu sıfırkonum at bi bakkiiim takım adına bi teknik gezi düzenleyeyim
Kac gibi yapacaksin tek ogunu? Benim duzen sasti iyice. Kahvaltiya gececegim simdi.bugun ben de maydonoz kuru ile baslicam gune,
sonra da tek ogun yapip kapaticam
Regl mi olcan acaba yada dün tuzlu biseler.mi yedin ödem.olduGunaydinnn ,bugun her yerim sis sis ous ellerim aciyor neden oldugumuda bilmiyorum
Reglin yakin mi? Veya Yedigin tuzlu sey de sebep olabilir. Yediysen tabiGunaydinnn ,bugun her yerim sis sis ous ellerim aciyor neden oldugumuda bilmiyorum
Afiyet olsun canim
Aynı şeyi yazmışızReglin yakin mi? Veya Yedigin tuzlu sey de sebep olabilir. Yediysen tabi
Maydonoz KuruTartiya 1 gun hedefime 600 gr kaldiVar mi onerisi olan?
Cunku ben tatil beldesinde oturuyorum ya !!!Denize sıfır!! onun icin..Denize 2 3 gun girmek için geliyorlar kiz..
Birlikte yapın tabi ki. Belki de senin on vermediğini düşünüp, çekiniyorlardir..Sorma canim senede 1 geliyorlar ama gercektrn canim çıkıyor
Azcik ucundan yardim ederler hani sofra toplama sermek vs icin..Ama ana yemekler sıcak cesitler poğaça börek hazirlamalar hepsi bendeBu sene kendimi parcalamamayi düşünüyorum ama bakalım...
Cok sıfır canim evin merdivenleri denize aciliyor hatta
Kiz en yakin filyos 20 km en uzak yer 70 km o mesafeye kadar yerler iste..
Aklin yolu birdir. Boyleydi herhal bu sözAynı şeyi yazmışız
Sabah yumurtali domates salatalikli kahvalti ettim. Bundan sonraki ogune yogurtlu cig kabak ve kofte dusunuyordum. Eti cikartayim o zaman. Ara öğün yapmayayim. Adim 10 binde kalsin?Maydonoz Kuru
Günün cig sebzeli gecsin? Yumurta da olsun sicak da yemek sorun degilse senin icin
Ben aksama guzel bir salata ve galiba patlican alip onu tost makinasinda kizartip salataya ekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?