Hic sevmiyorum boyle insanlari. Madem oyle otele gitsinler. Ama otelden daha iyi senin orasi belli.Sorma canim senede 1 geliyorlar ama gercektrn canim çıkıyor
Azcik ucundan yardim ederler hani sofra toplama sermek vs icin..Ama ana yemekler sıcak cesitler poğaça börek hazirlamalar hepsi bendeBu sene kendimi parcalamamayi düşünüyorum ama bakalım...
Cok sıfır canim evin merdivenleri denize aciliyor hatta
Kiz en yakin filyos 20 km en uzak yer 70 km o mesafeye kadar yerler iste..
Kofte kalsin kiz niye cikariyorsun :))Sabah yumurtali domates salatalikli kahvalti ettim. Bundan sonraki ogune yogurtlu cig kabak ve kofte dusunuyordum. Eti cikartayim o zaman. Ara öğün yapmayayim. Adim 10 binde kalsin?
Dun normalden biraz fazla yürüyünce mi bugun sadece -200 oldu acaba diye düşündüm. Tamam 2 kofte eklerim yanina. Ara ogun vakti yesil cay icerim.Kofte kalsin kiz niye cikariyorsun :))
100gr da tut. Hadi en kötü 120 gr
Ara ögün yapma bence. Adimda dedigin gibi 10bin de kalsin. Saglikli olmak icin.
Kilo vermeye yardimci olmasi icin günde 16bin adim diyorlar
Tm kaptanim dikkate alcm onerini bayram sonuna kdr bi kasik dahi tuketmicem sozCigkofteyi cok severim ama bu sicakta korkuyorum yemeye afiyet olsun kaptanim1
Herseyi tam menu❤
Bu hafta bulguru sik tukettin sanki canim ,gunluk miktari asmasanda azaltirsan daha hizli tartiya yansir
Menulerin cok guzel canim ,hergun gozum kaliyor
Brokoli +tavuk cok yakistiriyorum afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun
Regl mi olcan acaba yada dün tuzlu biseler.mi yedin ödem.oldu
Reglin yakin mi? Veya Yedigin tuzlu sey de sebep olabilir. Yediysen tabi
Tm kaptanim dikkate alcm onerini bayram sonuna kdr bi kasik dahi tuketmicem soz
Ben esime dedim gelmesinler valla cok yoruluyorum dedim...ya da soyle yarim pansiyon çalışırım sadece kahvalti gerisini kendileri hazirlasinlar dedim...Ama iste senede 1 kez geliyorlarmis bilmem neHic sevmiyorum boyle insanlari. Madem oyle otele gitsinler. Ama otelden daha iyi senin orasi belli.
Senede 1 geliyor ise hizmetini etsin ailesineBen esime dedim gelmesinler valla cok yoruluyorum dedim...ya da soyle yarim pansiyon çalışırım sadece kahvalti gerisini kendileri hazirlasinlar dedim...Ama iste senede 1 kez geliyorlarmis bilmem ne
Bu olayı anlamıyorum senede bir gelince hizmetçi olmak mi gerekiyor ? Ya geliyorsa kendi ailesi geliyor madem senede bir özel o zaman kendi yapacak hizmetini.Ben esime dedim gelmesinler valla cok yoruluyorum dedim...ya da soyle yarim pansiyon çalışırım sadece kahvalti gerisini kendileri hazirlasinlar dedim...Ama iste senede 1 kez geliyorlarmis bilmem ne
Aaa aslında yine sütlü kahve içsemiydim diye düşünüp fazla olur diye vazgeçmiştim bugün içeyim bariCanim menunu cok begendim aslinda.
Ama regl oldugun icin bence bir ara ogun daha ekleyebilirsin. Hem modunu yukseltir hem regl ağrina yardimci olur.
eş konusunda bende böyleyimArrietty_ 12 de yapicam ama soyle bir sorun var, evde bir sey yok, o yuzden ne yiyecegimi bilmiyorum,
belki disaridan soylucem belki markete gidicem,
o durumda da biraz gecikebilir.
aysunayy ay hic isini bilmiyon ha,
napsam , size tembellik dersi mi versem,
misafir cok severim, elimden geleni de yaparim,
ama herkesler sahil sefasi yaparken gidip de kendimi harap etmem, hadi bakem derim esime, anan bacin icin kollari siva, illa esinin yaptigi yemekler vardir, bugun onu yiyelim yap da canim kocisim demiyor musun,
bugun disarida su restorana gidelim herkes icin de uygunsa (! hesap benden degil) demiyor musun,
pogacalari ben yaptim, kuzum guzel gorumcem, sen de yanina salata yap da bol cesit olsun demiyor musun.
gönüllerini etmek istiyorsa kendisi de yorulacak yolu o zamanBen esime dedim gelmesinler valla cok yoruluyorum dedim...ya da soyle yarim pansiyon çalışırım sadece kahvalti gerisini kendileri hazirlasinlar dedim...Ama iste senede 1 kez geliyorlarmis bilmem ne
Ah ah valla canim hakkaten onların hic birini demiyorumArrietty_ 12 de yapicam ama soyle bir sorun var, evde bir sey yok, o yuzden ne yiyecegimi bilmiyorum,
belki disaridan soylucem belki markete gidicem,
o durumda da biraz gecikebilir.
aysunayy ay hic isini bilmiyon ha,
napsam , size tembellik dersi mi versem,
misafir cok severim, elimden geleni de yaparim,
ama herkesler sahil sefasi yaparken gidip de kendimi harap etmem, hadi bakem derim esime, anan bacin icin kollari siva, illa esinin yaptigi yemekler vardir, bugun onu yiyelim yap da canim kocisim demiyor musun,
bugun disarida su restorana gidelim herkes icin de uygunsa (! hesap benden degil) demiyor musun,
pogacalari ben yaptim, kuzum guzel gorumcem, sen de yanina salata yap da bol cesit olsun demiyor musun.
Kars'ta olaydınız senede bir gelecekler miymiş bi ondan emin olBen esime dedim gelmesinler valla cok yoruluyorum dedim...ya da soyle yarim pansiyon çalışırım sadece kahvalti gerisini kendileri hazirlasinlar dedim...Ama iste senede 1 kez geliyorlarmis bilmem ne
Valla oyle sedum...Bu olayı anlamıyorum senede bir gelince hizmetçi olmak mi gerekiyor ? Ya geliyorsa kendi ailesi geliyor madem senede bir özel o zaman kendi yapacak hizmetini.
B.m de tavuk döner varmis kutusu 13 tl alsin 2 kutu yapayim ekmek arasigönüllerini etmek istiyorsa kendisi de yorulacak yolu o zaman
sen çalış ben ailemin gönlünü edeyim derse tabi ki gelmelerini istemezsin
ister istemez hırslanırsın, sinirlenirsin
baktın ikna edemiyorsun, kendini çok yorma
olduğu kadar de hatta bazı öğünleri dışarıdan sösöyle
Bebem ben de disaridan söylerdim alirdim yerdik.. falan ama inan ki 1 yılda borç harç 3 kez tüp bebek denedik arabayi sattik falan yani demeyim dedim de..maddi durumlar ennnn sıkışık zamanlardaKars'ta olaydınız senede bir gelecekler miymiş bi ondan emin ol
Ben deAlys cığımgillerdenim. Misafir gelse dışarı götürüyorum yemek vs. için. geçen hafta ablamlar geldi eve yakın otel vardı orayı ayarladım. İki bebe onda iki ben de yatır kaldır bile büyük iş bana, benim kafam kaldırmaz.
olur öyle zamanlar, eşimle evde darlanıp cafede çay içemediğimiz günler olmuşturBebem ben de disaridan söylerdim alirdim yerdik.. falan ama inan ki 1 yılda borç harç 3 kez tüp bebek denedik arabayi sattik falan yani demeyim dedim de..maddi durumlar ennnn sıkışık zamanlardakendim bile disarida yemek yiyemiyorum onlara yediremem Ah ah cok doluyum da yazarak atamiyom yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?