Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen öyle canım makarna stoklayacagim eve gideyim de bamya taze fasulye tamamdir
Insallah canim yaa bu gunler de geçecek biliyorum az kaldi ev kredime o biterse cok rahatlayacagiz et yaparim ozaman

Aynen öyle canım makarna stoklayacagim eve gideyim de bamya taze fasulye tamamdir
Insallah canim yaa bu gunler de geçecek biliyorum az kaldi ev kredime o biterse cok rahatlayacagiz et yaparim ozaman
ne güzel ev sahibi olmuşsun
böyle sıkıntıya can kurban

şu pandemide işsiz kalıp geçim sıkıntısı çeken bir sürü insan var
Allah onlara yardım etsin, her şeyin düzelmesi için sebep versin böylesi çok daha zor

Bin şükür canim aynen iyi ki girismisiz ev isine yoksa su an mümkün değilmiş zaten..Allah herkesin yardımcısı olsun cok zor hersey su an...

Bilmiyom @Fatma Girik e sor

Bana es verdi, ben esimi birakir miyim hic yuz ustu, dedim o zaman birinci olunacak yani.

Canımsın inşallah yarın birinci olacağız sana mükemmel bir mezuniyet olacak

Ceydoşum benim annem hiç buzdolabına koymaz mutfak dolabında kavanozda tutar dışına havlu kağıt sarıyor birde gördüğüm uzun süre ellemeyince bişey olur mu bilmiyorum ama

Günaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğduuuunn

Valla oyle sedum... minicik küçücük bile gelmelerini istemiyorumAyyy ne kötü gelin oldum ben

Kötülüğünden degil canim ,sartlar seni itiyor isterse senede degil 2 3 yilda bir olsun tum yuku sen alirsan tabiki istemezsin ,madem geliyorken gelirken alisverislerini yapsalar ,sabahtan sana yardik edip evden cikmadan dönüş yemeklerine yardımcı olslar beraberken ssnde eglenirsin ,sikiadan gevinir gidersinix

Haklisin canim cok cekistirdim ama yaw yok ne alışverişi oralara hic girmeyeyim amannn

Haklisin canim cok cekistirdim ama yaw yok ne alışverişi oralara hic girmeyeyim amannn
Dert ettim seni bak ya sen akşama kadar onlarla takılsana gezdireyim sizi dersin akşam eve birlikte girerseniz sorumluluk alasılar gelir belki ne yapsak ne yesek diye de sorarsın

Dert ettim seni bak ya sen akşama kadar onlarla takılsana gezdireyim sizi dersin akşam eve birlikte girerseniz sorumluluk alasılar gelir belki ne yapsak ne yesek diye de sorarsın
Kiz zaten kahvalti yapıp evden de toparlanıp sahile gidiyoruz Gelince herkes dusuna giriyor ben yemek hazırlamaya tuzum ve tozlarimla soruyorum da ne yapsak diye sen ne yapsan guzel oluyor bilmem ki diyorlar

Kiz zaten kahvalti yapıp evden de toparlanıp sahile gidiyoruz Gelince herkes dusuna giriyor ben yemek hazırlamaya tuzum ve tozlarimla soruyorum da ne yapsak diye sen ne yapsan guzel oluyor bilmem ki diyorlar
Misafirler çakal çıktı rıza baba biliyorlar işlerini

Allah kolaylık versin canım..
Şu anki durumunuzu az çok bilip hiç gelmemeleri lazım da işte..
Şimdi kendi ailesini zor geçindiriyor herkes, yatılı misafir falan yükten başka birşey değil..

Bak burda senin de suçun var, yaparsın bir iki kötü yemek, bak bakalım bir daha istiyorlar mı

Kızlar akşam ne yiyeceksiniz menüler neler?
Sabah menemen yedim akşamı da erken yiyeyim hafif kapatayım diyorum

Öğlen bitiriyorum yemek işini..
Sabah ben de menemen yedim, öğlen ne yapsam diyordum kii dünden karabuğdayım kalmış hazır, onu yerim artık, zaten 2 çeşit yemek yaptım evdekilere, hiç halim kalmadı kendime birşeyler hazırlamaya

Karabuğday da bitki tohumu ama karbonhidrat oranı yüksek diye tercih etmeyeceğim ya aklıma geldi ama
Salata yaparım da o da yok tutmaz ki
Ben sabah unutmuşum Perşembe olduğunu yoksa ne menemen yapardım ne de iki dilim ekmek yerdim

Simdi ben de k.validedeyim ya..Ayy akşama ne yapsak diyor..Ayy bilmem ki sen ne yapsan guzel oluyor diyor mutfağa hic girmiyorum

ahaha bak gene kv mi andim,
turkiyede yasiyoruz o zaman, 2-3 saat yolumuz suruyor,
cuma aksami is cikisi yola dusmusuz, yemeye yetisecegiz, bir gittik,
kv bana diyor ki sen salatayi guzel yapiyorsun diye yapmadim, sana biraktim,
olmus aksam 8, cocuk ac,
o son oldu zaten,
artik giderken memlekete yarim saat kala esimi restorana sokuyorum

salata doyurur aslinda;

icine koyacak bir seyler bul,

kutu balik olur,
peynir olur,
avakado, biber falan gibi doyurucu sebzeler olur,
ceviz findik fistik olur.

hic olmadi bir seyler hasla onlari ekle (bir iki kasik kadar mercimek, pirinc, fasulye, ...)

salatadan vazgecme

Günaydın kızlar herkse güzel.bir gün diliyorum ❤ @Suzan Avci giz opecem seni ben gidince bi başlıyon yazmaya oku oku bitmiyor
Kiz ordan oraya kosuyorum ama burayida birakmiyorum
Is-ev-bosanma-cocuk-anam-bacim-diyet. Bunlarla ugrasiyorum ama burayida ihmal etmiyorum cadalozum
Günaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
Iyiki dogdun iyiki varsin krakerim

Tey Allahim hepsi antika desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…