Tey Allahim hepsi antika desene
Bende izine gittigimde 1 ogun bile yapmazdim. Odami temizlerdim sadece. Kendi ve kizimin camasirlarini yikardim. Sonra vinnnnn disariya yoksa bide onun misafirlerine hizmet etmeni beklerlerbenim kayinvalidem birine bir seyler kitlemeyi cok sever,
ama gariban, tabi o zamanlar bilmiyor ki karsisinda tembellerin ustasi duruyorbana is kitleyecek adam daha anasindan dogmadi
Canım bu karşındakilerin insaniyetiyle alakalı bişey biz de halamların yazlığa gidiyoruz ama erken kalkar kahvaltıya girişirim sonrasında beyler balkonu yıkamaya başlar halam yemeğe girişir ben evi toplar temizlerim hemde günlük olarak yapılır sonra kahvemizi içer denize gideriz akşamda duş faslı olurken biri salata yapar beyler masa kurar birlikte toplar bulaşığı kaldırır okey partisine kuruluruz biz o kalabalığın keyfini özlüyoruz resmen halamlarda her yıl bizi çeke çeke çağırıyor yazlıkta ne eksik görürsek alıp bırakır öyle geliriz alışveriş kısmını söylemek istemiyorum bile ayıptır insanların üzerine çökmek maddi de manevi de ama sabahtan görev dağılımı yapmak sana düşer olmadı eşine seslen sen şurayı topla ben daha bunları bunları yapıcam diye belki utanırlarda ucundan tutarlar bilemedim yani ama bir çözümü olmalı aksi halde yüzün düşer ki benim kesin düşer kullanılıyorum diye hissedersemHaklisin canim cok cekistirdim ama yawyok ne alışverişi oralara hic girmeyeyim amannn
Ya birlikte yapıldıktan sonra yapılır tabi ama bana iş buyurup kendi oturuyorsa benim psikolojim bozulur migrenim tutar büyük ihtimallebenim kayinvalidem birine bir seyler kitlemeyi cok sever,
ama gariban, tabi o zamanlar bilmiyor ki karsisinda tembellerin ustasi duruyorbana is kitleyecek adam daha anasindan dogmadi
En karabuğday salatası yapıcam canım 1 avuç içi kara buğdayı haşlayıp bol kıvırcık yeşillik bol limon öff fena güzel oluyorKızlar akşam ne yiyeceksiniz menüler neler?
Sabah menemen yedim akşamı da erken yiyeyim hafif kapatayım diyorum
Ooo Ozaman kendi silahlarıyla vur onları ben şunu hiç güzel yapamıyorum sen Bi yapsanda yesek nasıl canım istedi diyiverKiz zaten kahvalti yapıp evden de toparlanıp sahile gidiyoruzGelince herkes dusuna giriyor ben yemek hazırlamaya tuzum ve tozlarimla soruyorum da ne yapsak diye sen ne yapsan guzel oluyor bilmem ki diyorlar
Canim benim güya benden cekiniyorlaraysunayy valla senin yerine stress oldum
Kendileri dusunmeli; bunlar tup bebekle ugrasiyorlar. Ne kadar para oldugunu herkes biliyor. En basta esin kabul etmeyecekti. Onlar geldikten sonra sende onlara hizmet edersen oyle dedigin gibi kahvaltilar borek corek zirt pirt ohooooo tabiki her sene gelirler. Tatil parasindan kurtulmus oluyorlar.
o gun kendinize fasulye makarna mi yapardin? Yap. Onlar icin ozel bisey yapma. Sen kendine deger vermezsen hickimse vermez. Esin bile!
kurban ederim!
Ya birlikte yapıldıktan sonra yapılır tabi ama bana iş buyurup kendi oturuyorsa benim psikolojim bozulur migrenim tutar büyük ihtimalle
Hahaaaaa kiz birden seni kendim sandım bil bakalım nerdeyim kizi da aldim geldim sac kestiriyorum cok acildi deoyle canim,
birlikte yapilmali,
benim kizdigim yoldan gelmisiz, butun gun calismisiz, cocuk tum gun kreste yorulmus, cuma trafigi cekmisiz, cocuklu aileyiz,
yani bana da o noktada bir sey kitlemeye calisma da,
cumartesi olsun zaten yardim ederim degil mi, neticede tembel olabilirim evet ama kimsenin evine cokecek bir insan da degilim.
ama o cumadan boyle yapinca, benim artik cumartesi ve pazar icin o evde durasim gelmiyor haliyle, ben de kuafore giderim her zaman, acil kuafore gitmem lazim
Hahaaaaa kiz birden seni kendim sandım bil bakalım nerdeyim kizi da aldim geldim sac kestiriyorum cok acildi de
Eki Görüntüle 2888842
Benimki de beni yerimden kaldirmak istemezbenim kayinvalidem birine bir seyler kitlemeyi cok sever,
Ayy sonunu ne kotu yazmisim kiz cekistireknHaklisin canim cok cekistirdim ama yawyok ne alışverişi oralara hic girmeyeyim amannn
Benimki de beni yerimden kaldirmak istemezo öyle oldukça ben içimden gelerek yapıyorum her şeyi. Alzheimer başladı onda bir senedir arada temizliyorum yemek yapıyorum ona bi odayı süpürüyorum hadi hadi yeter bitti yoruldun kahve içelim. Yemek yapıyorum ya aman dışarıdan söyleriz boşver
Ya benim kayınpederimden Allah razı olsun o olmasa fena şeyler olurdu kesin her işten gittiğimde yanına oturturur sen işten geldin onlar evde oturuyorlar sen kalkma kızım derdi ben ayıp olmasın diye kalkıp kurmaya yardım ederdimoyle canim,
birlikte yapilmali,
benim kizdigim yoldan gelmisiz, butun gun calismisiz, cocuk tum gun kreste yorulmus, cuma trafigi cekmisiz, cocuklu aileyiz,
yani bana da o noktada bir sey kitlemeye calisma da,
cumartesi olsun zaten yardim ederim degil mi, neticede tembel olabilirim evet ama kimsenin evine cokecek bir insan da degilim.
ama o cumadan boyle yapinca, benim artik cumartesi ve pazar icin o evde durasim gelmiyor haliyle, ben de kuafore giderim her zaman, acil kuafore gitmem lazim
Şimdi bir de uzaksın zaten senede bir anca görüyorsun eglen geç gönlünce takıl.gecmis olsun, zor hastalik.
ya bakma ben de oyle kin gutmuyorum,
oldugu gibi kabul ettim,
ama ilk cocukta cok zorlanmistim yalan yok, cok da gucume gitmisti bazi seyler,
simdi gulup egleniyorum,
cok dert degil.
ben zaten suan 2 cocukluyum, kime gitsem sevsem de sevmesem de is yapiyorum, cocuklar dagitiyor zaten ortaligi, o sekilde kim olursa olsun birakmam, ama daha fazlasini yapmak icin gonulden gelmesi lazim dedigin gibi. benim gonlumden gelmesi icin de kv nin bir firin ekmek yemesi lazim, zor is yani, olmasin aman.
Ay bende kendim keseyim yarın evde. Kuaföre gitmeye üşeniyorum sıcaktaHahaaaaa kiz birden seni kendim sandım bil bakalım nerdeyim kizi da aldim geldim sac kestiriyorum cok acildi de
Eki Görüntüle 2888842
Şimdi bir de uzaksın zaten senede bir anca görüyorsun eglen geç gönlünce takıl.
Ben her gün görüyorum aynı apartmanda oturuyoruz ama çok şanslıyım o konuda annemden farkı yok. Hatta anneme gidince kalk kahve yap derkv kahveyi kp yaptırır
Al benden de okadar canım çocuğuma 1 yıl kadar o baktı Allah razı olsun ama saçımın yarısı beyaz içinde kaldı her gün ağladım her gün insan da merhamet olmalı eloş büyüdü millet ikinci diyorlardı en başta kayınvalidem dedi herkese Emel çalışıyor kendi bakacağı zaman yapsın diye düşün yanigecmis olsun, zor hastalik.
ya bakma ben de oyle kin gutmuyorum,
oldugu gibi kabul ettim,
ama ilk cocukta cok zorlanmistim yalan yok, cok da gucume gitmisti bazi seyler,
simdi gulup egleniyorum,
cok dert degil.
ben zaten suan 2 cocukluyum, kime gitsem sevsem de sevmesem de is yapiyorum, cocuklar dagitiyor zaten ortaligi, o sekilde kim olursa olsun birakmam, ama daha fazlasini yapmak icin gonulden gelmesi lazim dedigin gibi. benim gonlumden gelmesi icin de kv nin bir firin ekmek yemesi lazim, zor is yani, olmasin aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?