Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsan dardayken bir nasılsın arıyor dimi Allahım yardım etsin canım

Kizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyor bu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda

Bugün hava daha bi sıcak burada bende hafif şeyler tüketmeye bakıyorum sonra yemeğe saldırmamak için su dayanmıyor sürahiye habire dolduruyorum.

Reglken cırcır gibi değil de daha sık ve daha rahat yaparım ödem güzel atılıyor öyle

Sıcaktan olabilir mi ablacım bende öyleydim zorla yumurta yedim sabah enerji olsun diye ev halkına makarna istediler diye makarna yapcam kendime salata bile yapmak istemiyorum şuan

Bi dilim ye kız göz hakkı
Canim istemiyor valla. Kahvalti ile duruyorum
Gerci 2 yudum bubble Tea ictim
Okadar sicak ki
Karpuza bile bakmiyorum
Aksam menum degisti.
Cilek ve gecen kirmizi sapli sebze vardi ya turkcesini unuttum yine onlardan biraz su ile Haslayip pure haline getirip kaymak /krema artik Turkiye de ne diyorsaniz onu ekleyip yerim
Whipped cream in turkcesi krema herhalde Alys ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…