Kutlayın tabi kız kurun bi rakı masası şerefeoh oh, muhabbetiniz daim olsun insaallah,
ne guzel boyle ya.
biz de kv ile on yili deviriyoruz bu sene, biz de alistik iyi kotu birbirimize.
diyim bak 10. yilimizi kutlayak mi diye gidince
Kutlayın tabi kız kurun bi rakı masası şerefe
Boşverin anıları gelecekte olacak anılar şerefine için. Geçmiş elma kurdu gibi düşündükçe içini oyar çürütür.anilari yad ederiz
İnsan dardayken bir nasılsın arıyor dimi Allahım yardım etsin canımCanim benim güya benden cekiniyorlar.. esim resmen 2 3 hafta uğraştı beni ikna etmek icin..Ben hiiiiccc istemiyorum dediğim gibi ama iste esim cok ısrar edince dayanamadım...gercektrn Ben de kendimi yormak istemiyorum bu kez sahile bir tek cay demlerim herkes.ne seviyorsa alsın yesin oralardan abur cubur.onceden aksama 6 7 cesit.yapardim 2 3 cesit yaparim tamam..isteyen marketten alsin ben de pisireyim..kararliyim esime de dedim kahvalti benden gerisini bilmem dedim...
Cok hizmet ettim cok ikram yaptim..Ama karşılığını goremedim..elim avucum tup bebeğe gitti hala da öyle ama 2 maasiz diye bizi zengin sanıyorlar 1 kez.bile ihtiyaciniz var mi ne yapıyorsunuz nasil karsiliyorsunuz demediler..demiyorlar...icim buz gibi onlara...Esime dedim şimdi benim ailene hic bir vicdan borcum yok..Yalnız yaşamaya da alışmışım bana ilerde annem babam bizimle kalacak deme diyeceksen simdiden ayrılalım gençken dedimtamam tamam demem dedi o ne demek oyle dedi valla yaa amann laf.nerelere geldi kiz
Ne yemek var akşamaNe cok kaynatmissiniz
Alintilarimi aldim baci evinde Yemek yapiyorumbirazdan supurge tutacagim Eve
Niye kız dün ortada yatmamı kabul ettiydinbenim kayinvalidem birine bir seyler kitlemeyi cok sever,
ama gariban, tabi o zamanlar bilmiyor ki karsisinda tembellerin ustasi duruyorbana is kitleyecek adam daha anasindan dogmadi
Oğlum yiyor pismedenbezelye demisken:
ben de yarin buzlukta kalan son bezelyeyi salataya katayim diyorum,
sunlari buldum,
ama hic pisirmeden yenir mi ki boyle bilemedim.
Eki Görüntüle 2888864 Eki Görüntüle 2888865
Niye kız dün ortada yatmamı kabul ettiydin
Simdi Makarna istediler Makarna ile kurtardimNe yemek var akşama
Bende bi yandan bezelye koydum ocağa sonra pilav yapicam. Salata da yaptım mi tamamdır
Bi dilim ye kız göz hakkıSimdi Makarna istediler Makarna ile kurtardim
Aksama eniste pizza getirecekmis o yuzden ben salata yapacagim kendime.
Bugün hava daha bi sıcak burada bende hafif şeyler tüketmeye bakıyorum sonra yemeğe saldırmamak için su dayanmıyor sürahiye habire dolduruyorum.Bugün neden bilmem hiç iştahım yok. Sabah ve öğlen her zamanki kadar yedim ama, isteksiz. Sırf düzen kaçmasın, acikip akşam abartmamak için. Akşam için de iştahım yok.
Temizlik var evde, o yaptıkça ben yoruldum.
Başkasının pisliğini temizlemek zor iş.
Reglken cırcır gibi değil de daha sık ve daha rahat yaparımKizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyorbu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda
Sıcaktan olabilir mi ablacım bende öyleydim zorla yumurta yedim sabah enerji olsun diye ev halkına makarna istediler diye makarna yapcam kendime salata bile yapmak istemiyorum şuanBugün neden bilmem hiç iştahım yok. Sabah ve öğlen her zamanki kadar yedim ama, isteksiz. Sırf düzen kaçmasın, acikip akşam abartmamak için. Akşam için de iştahım yok.
Temizlik var evde, o yaptıkça ben yoruldum.
Başkasının pisliğini temizlemek zor iş.
Dimi dimi heralde Allah vergisi bişey diye düşünüyorum bendeReglken cırcır gibi değil de daha sık ve daha rahat yaparımödem güzel atılıyor öyle
Canim istemiyor valla. Kahvalti ile duruyorumBi dilim ye kız göz hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?