Valla yiycem bikerecik tavıklı yapayo accık pilav yerim bol salata bu saatte de kapanış yaparsam inşallah bişi olmaz yarebbiiimmm aminnBenim de annem yapti, et suyunaTadina bile bakmadim. Et salata ayran
Bulgurdan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Kompleks karbonhidrat kendisi ve bitkisel protein içeriyor. Hele bol sebzeyle tek başına bile gayet sağlıklı bir öğün.Valla yiycem bikerecik tavıklı yapayo accık pilav yerim bol salata bu saatte de kapanış yaparsam inşallah bişi olmaz yarebbiiimmm aminn
Teşekkürler ablacım amaBulgurdan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Kompleks karbonhidrat kendisi ve bitkisel protein içeriyor. Hele bol sebzeyle tek başına bile gayet sağlıklı bir öğün.
Önden başka yemek varsa da iki yemek kaşığı gayet makul.
Şimdiden afiyet olsun...
Bende tartiya arti yansiyor. Ondan korkup yemiyorumBulgurdan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Kompleks karbonhidrat kendisi ve bitkisel protein içeriyor. Hele bol sebzeyle tek başına bile gayet sağlıklı bir öğün.
Önden başka yemek varsa da iki yemek kaşığı gayet makul.
Şimdiden afiyet olsun...
İki kaşık taş çatlasın 50 Gr olur, onu da f...uygulaması 60 kalori gösteriyor. Üstelik gayet sağlıklı, seviyorsan ye gitsin...
Ondan soylemedim ye sen
Midene dokunup gaz yapiyorsa bilmem...Bende tartiya arti yansiyor. Ondan korkup yemiyorum
Faydali evet. Iyi bir karbohidrat kaynagi. Tercih edilebilir ozellikle salatalarda. Yiyene afiyet olsun. Ben mezuniyet odul ogunune saklayayim. Sebzeli&etli&tereyagliMidene dokunup gaz yaapiyorsa bilmem...
Eşim haftada 3 kez yiyor. Ben genelde tek çeşit yediğim ve duskunlugum olmadığı için yemiyorum. Ama sağlıklı olduğunu biliyorum...Ve bol lif içeriyor, sindirim sistemine de ayrıca faydası var.
Ben ördek gibiyim, bugün 3.dusum oldu.
Ben daha ikincideyim akşam park sonrası 3. Dus zamanı olurBen ördek gibiyim, bugün 3.dusum oldu.Çok fena Cook.
Kutumda büyük hissediyorum acun bey
Kolay gelsinSelam kizlar
Eve geldik simdi. Tum gün camasir ile ugrasmakla gececek gibi
Gecmis olsunKulağında tüp var oğlanın geniz eti de alınmıştı. Biraz hasta olsun kulağı akıyor kuzumun gerçi epeydir olmuyordu da tatile olası geldi
D
Ben ördek gibiyim, bugün 3.dusum oldu.Çok fena Cook.
Gece de yastığımın altına buz kutusunu koyuyorum. Gece yastığı evirip çevirip serinliyorum. Baktım soğukluğu gitmiş, yenisiyle değiştiriyorum.Ben de aynen, 2ci oldu da 3ü de düşünüyorumarada sık sık el, yüz, ayaklarımı yıkamam da var
Gece de yastığımın altına buz kutusunu koyuyorum. Gece yastığı evirip çevirip serinliyorum. Baktım soğukluğu gitmiş, yenisiyle değiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?