Gunaydin
Bugun anam,bacim ve cocuklari bana geliyor 1 haftalik
Menopoz sebebiyle ateş basması ve ter boşalması yaşıyorum. Dün akşam netten şöyle bir baktım anason çayı, papatya çayı ve ada çayı iyi geliyormuş. Hemen kalktım demleyip içtim. Gece hiç uyanmadan rahatça uyudum, ki çok sıcaktı. Birazdan da anason çayı içeceğim, inşallah tek seferlik bir iyilik olmamıştır.
Sağlıkla mutlulukla buyusunler, maşallah...Valla yegenlerim benim therapimonlar oldumu hic bir dert sikinti kafada kalmiyor
Valla yegenlerim olunca herkesi unutuyorum. Bu hafta bol yegen sevmeleri olacakGünaydınn. Ne güzel ya, bol bol eğlenirsiniz artık
Aminnn cumlemizinnSağlıkla mutlulukla buyusunler, maşallah...
Asabiyet oluyormuş, çarpıntı, panik atak vs. Çok şükür şu ana kadar ateş basmasi ve ter dışında bir şey yaşamadım. Doğal bir süreç, sağlıkla geçsin inşallah...Herşey için çok şükür, ama biz kadınların derdi, sorunu hiç bitmiyorHer yaş döneminin ayrı zorlukları oluyor.. Allah hepimize kolaylık versin..
Yine iyi doğal yollarla çare bulunuyor artık çoğu şey için..
Duraklamada degilsen, hiç bulaşma o işlere...Hakkını son bir kaç kiloya sakla bence...Ne acelen var?Valla yegenlerim olunca herkesi unutuyorum. Bu hafta bol yegen sevmeleri olacakama bu hafta spora da agirlik verecem
Isyerimde onemli bir hafta. Ergin Kirbac demis 1 gun su orucu 2. Gun 2 ogun sadece. Onu yapmak istiyorum. Sasirtmak lazim ki artik vereyim su kilolariii100un altina dusmek istiyorum yaaaa
Kac haftadir duraklamisim abla. 107-106 inmiyor. Doktorla konustum normal diyorDuraklamada degilsen, hiç bulaşma o işlere...Hakkını son bir kaç kiloya sakla bence...Ne acelen var?
Senin durumun özel tabi ki...Bitki çayları serbest mi? Yeşil çay ve kiraz sapı+mısır püskülü çayı da metabolizmayı hızlandırıyor.Kac haftadir duraklamisim abla. 107-106 inmiyor. Doktorla konustum normal diyor
Wcyi soyledim. Suu bol su icmeliyim. Kendine bi hedef koy. Mesela oglen yemeginden once su kadar su icmeliyim. Boyle boyle alislanlik oluyormus. Aliskanlik olmasi icin 5-6 hafta gecmesi lazim
Bakalimmm bu hafta da istedigim gibi olmazsa motivem duser eminim
Ama umudum varrr. Yapacammm ve basaracammm
Bakalim varmi burda. Hemen alayim ozamanSenin durumun özel tabi ki...Bitki çayları serbest mi? Yeşil çay ve kiraz sapı+mısır püskülü çayı da metabolizmayı hızlandırıyor.
Sen de, siz de, topyekûn takım da iyi ki varsınız...Bakalim varmi burda. Hemen alayim ozamansagol ablacimm. Kizz iyiki varsin
Valla yegenlerim olunca herkesi unutuyorum. Bu hafta bol yegen sevmeleri olacakama bu hafta spora da agirlik verecem
Isyerimde onemli bir hafta. Ergin Kirbac demis 1 gun su orucu 2. Gun 2 ogun sadece. Onu yapmak istiyorum. Sasirtmak lazim ki artik vereyim su kilolariii100un altina dusmek istiyorum yaaaa
Asabiyet oluyormuş, çarpıntı, panik atak vs. Çok şükür şu ana kadar ateş basmasi ve ter dışında bir şey yaşamadım. Doğal bir süreç, sağlıkla geçsin inşallah...
Kovulduk mu şimdi anlamadım kusura bakma kaptanım 1 haftayadir hastalıklarla uğraşıyorum pek aktif olamadım bugünden itibaren daha aktif olup menüleri yazarim@bnnuDahlia_ @caroline84 kizlar bir türlü aktif olamiyorsunuz. Tarti bildirimi de zorluyor sizi
Burda hepimiz yogunuz. Anlayis gosteriyorum ama sonra diyorum Bende calisiyorum, cocuklarin var, ev isi var varda var. Ama vakit buluyorum.
Kilo vermeyi dusunuyor iseniz baska takimlarda umarim daha aktif olursunuz ve hedefinizi ulasirsiniz.
matilda34 menülerini bekliyorum. Yoksa seninde diyet seruvenini baska takimda devam etmeni tavsiye ederim
@noram hedefine ulastin diye listeden sildim ismini canim, ama her zaman beklerim seni
@neutral @Lady Tenar birkac kilo daha hedefiniz var sizin. O yuzden listede biraktim sizi
@Melegimkorusun mezuniyetin hayirli olsun canim. Galiba son hedefindi? Degilse eklerim listeye. Haber bekliyorum senden
@ysmnczm dugun dernek bitti mi? Bittiyse senden de aktif olani bekliyorum. Ilk hafta cok guzel kilo verdin. Bu hafta deneme suren bitiyordu ama uzatmak durumunda kaldim. 1. Hafta guzel kilo verdin. 2. Hafta sabit 3. Hafta 100 gr arti. Artiya takilmam ama soyle bir bakinca ne demek istedigim umarim anlata bilmissimdir
***4.Takım 736&737. Etap***
Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 736&737. Etap***
Ysmnczm (72.6) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
vl3demir (75.5) Yeni Üye, Bt 09.07. 21 bk 78.1 hk 65
*** Free üyeler ***
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)
*** Izinli üyeler ***
Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
KovulmadinizKovulduk mu şimdi anlamadım kusura bakma kaptanım 1 haftayadir hastalıklarla uğraşıyorum pek aktif olamadım bugünden itibaren daha aktif olup menüleri yazarim
Kilo paylaşımında da yazmıştım kaptanım ama daha iyiyim artık burdayım kusura bakma daha aktif olucam dünkü menumude yazdimKovulmadiniz
Son uyari diyelim
Gecmis olsun. Son birkac mesaja baktim hastalik varmi diye bunu yazmadan
Sicaklardan ödem tutmus olma ihtimali varmi, suyu az ictiysen?Yaaa sabah artı geldim cumaya göre cuma bayaaa Bi açtım ondan sebep mi hareketsizlikten sebep mi bilemedim bugün güzel spor yapmak istiyorum üzerimdeki şu ağırlık kalksın gitsin Bir rahatlayayayım yaww
Ben regl bekliyorsun diye anladim.Kilo paylaşımında da yazmıştım kaptanım ama daha iyiyim artık burdayım kusura bakma daha aktif olucam dünkü menumude yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?