Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herşey için çok şükür, ama biz kadınların derdi, sorunu hiç bitmiyor Her yaş döneminin ayrı zorlukları oluyor.. Allah hepimize kolaylık versin..
Yine iyi doğal yollarla çare bulunuyor artık çoğu şey için..

Günaydınn. Ne güzel ya, bol bol eğlenirsiniz artık
Valla yegenlerim olunca herkesi unutuyorum. Bu hafta bol yegen sevmeleri olacak ama bu hafta spora da agirlik verecem
Isyerimde onemli bir hafta. Ergin Kirbac demis 1 gun su orucu 2. Gun 2 ogun sadece. Onu yapmak istiyorum. Sasirtmak lazim ki artik vereyim su kilolariii 100un altina dusmek istiyorum yaaaa

Asabiyet oluyormuş, çarpıntı, panik atak vs. Çok şükür şu ana kadar ateş basmasi ve ter dışında bir şey yaşamadım. Doğal bir süreç, sağlıkla geçsin inşallah...

Duraklamada degilsen, hiç bulaşma o işlere...Hakkını son bir kaç kiloya sakla bence...Ne acelen var?

Duraklamada degilsen, hiç bulaşma o işlere...Hakkını son bir kaç kiloya sakla bence...Ne acelen var?
Kac haftadir duraklamisim abla. 107-106 inmiyor. Doktorla konustum normal diyor
Wcyi soyledim. Suu bol su icmeliyim. Kendine bi hedef koy. Mesela oglen yemeginden once su kadar su icmeliyim. Boyle boyle alislanlik oluyormus. Aliskanlik olmasi icin 5-6 hafta gecmesi lazim
Bakalimmm bu hafta da istedigim gibi olmazsa motivem duser eminim
Ama umudum varrr. Yapacammm ve basaracammm

Senin durumun özel tabi ki...Bitki çayları serbest mi? Yeşil çay ve kiraz sapı+mısır püskülü çayı da metabolizmayı hızlandırıyor.

Az kaldı canım ya, az daha sabretsen düşeceksin tabi.. Abla ne güzel fikir vermiş, onu dene, olmadı Ergin Kırbacın dediğini uygularsın bir hafta..
Bir ara hızlı verdin ya, böyle durması çok normal şimdi, sen aynen devam et gidecek elbet o da..

Asabiyet oluyormuş, çarpıntı, panik atak vs. Çok şükür şu ana kadar ateş basmasi ve ter dışında bir şey yaşamadım. Doğal bir süreç, sağlıkla geçsin inşallah...

Amin ablacım amin.. Doğal olduğu kadar da zor..

Kovulduk mu şimdi anlamadım kusura bakma kaptanım 1 haftayadir hastalıklarla uğraşıyorum pek aktif olamadım bugünden itibaren daha aktif olup menüleri yazarim

Kovulduk mu şimdi anlamadım kusura bakma kaptanım 1 haftayadir hastalıklarla uğraşıyorum pek aktif olamadım bugünden itibaren daha aktif olup menüleri yazarim
Kovulmadiniz
Son uyari diyelim
Gecmis olsun. Son birkac mesaja baktim hastalik varmi diye bunu yazmadan

Yaaa sabah artı geldim cumaya göre cuma bayaaa Bi açtım ondan sebep mi hareketsizlikten sebep mi bilemedim bugün güzel spor yapmak istiyorum üzerimdeki şu ağırlık kalksın gitsin Bir rahatlayayayım yaww
Sicaklardan ödem tutmus olma ihtimali varmi, suyu az ictiysen?
Ben önce tamamen kendine gel, Zorlama spor icin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…