Hafta başından beri boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik oldum nezle grip alerji karışımı bişi ama iyiyim artık şu takviye edici gıdalar gerçekten çok işe yariyo.reglide ilk defa bu kadar gecikti aşıdan diyolar doğru galibaBen regl bekliyorsun diye anladim.
Cok gecmis olsunHafta başından beri boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik oldum nezle grip alerji karışımı bişi ama iyiyim artık şu takviye edici gıdalar gerçekten çok işe yariyo.reglide ilk defa bu kadar gecikti aşıdan diyolar doğru galiba
Sağol canım neyseki oldum insan hem fiziken hem ruhsal olarak rahatliyorCok gecmis olsun
Evet asidan oldugu kesin. Asi olan hemen hemen herkesde ayni sikayeti duydum
Selam kizlar
Eve geldik simdi. Tum gün camasir ile ugrasmakla gececek gibi
Gozun aydinGünaydın kizlar.
Ben yürüyüşe çıktım. Pek tempo olmadı, gezinti gibi oldu ama olsun.
Çok uzun değildi, hatta az uzun da değildi. Hepi topu evden çıkıp girmesi 15 dk sürdü ama olsun. Nihayetinde çıktım.
Sanki kilometrelerce kosmusum gibi bacağım geriyor, şimdi de istirahat zamanı...
Benim de eli kulaginda. Zamanlamasi guzel oldu ama tartida gereksiz arti gormeyecegizBir dunya isimin arasinda regl oldum bugun ,jyiki temizliğin çoğunu.dun yapmisimbugun kaynanamlar geldi yarin esim gelicek sali carsmba adaya gecmeyi dusunuyorduk
Yemek yerken çok yoruluyorum.Az yemişsin.. Bugün daha iyi misin?
Sanırım evet.Herhangi bir hastalık yoksa, kan degerlerinin normalin altı veya üstü çıkması, beslenmeyle doğrudan alakalıdır. Beslenme düzenini iyice bir gözden geçir bence...Geçmiş olsun.
Eski tempomu yakalamak en az iki ayı bulur canım. Buna şükür, sokakları unutmuştum.Gozun aydinAgirdan al, yavas yavas eski temponu yakalarsin
Benim de eli kulaginda. Zamanlamasi guzel oldu ama tartida gereksiz arti gormeyecegiz
Acele yok zaten, gec olsun saglam olsun. Buna sukurEski tempomu yakalamak en az iki ayı bulur canım. Buna şükür, sokakları unutmuştum.Sağ olasın...
Kansizlik ta istah kaybina sebep oluyor. En son ne zaman kontrole gittin?Yemek yerken çok yoruluyorum.
Bugün de bayram temizliği yaptım tıbbi köşe.
Dünkü patlıcandan yemeğe çalışıyorum.
biraz yedim yoruldum yine.
Ara verdim buraya girdim ne var ne yok diye.
Sanırım evet.
Çok sağlıklı besleniyorum.
Özelikle protein içeren yiyecekler(et balık tavuk yumurta) sevmiyorum.
Sanırım sebebi bu.
3-4 gün önce gittim hemoglobin seviyem yerlerde.Kansizlik ta istah kaybina sebep oluyor. En son ne zaman kontrole gittin?
Olabilir kaptanım bugün yeşil çay filanda içeyim bakayım zaten spor hayalim suya düştü babam geldi diye kız durmadı evde (babam şehir dışında çalışıyor da) kalktık anneme geldik oda bulgur pilavı yapıyor Allahtan erken saatte yemiş olucam diyorum yoksa yarın ki kontrol tartısına birde o eklenecekti çook uzun süredir yememişim şimdi fark ettimSicaklardan ödem tutmus olma ihtimali varmi, suyu az ictiysen?
Ben önce tamamen kendine gel, Zorlama spor icin derim
Tedavi basladi mi?3-4 gün önce gittim hemoglobin seviyem yerlerde.
Biri bana yemek yerken yoruluyorum deseydi yan bir bakış atan ciddiye almazdı.
Sonucta ben bu kiloları yemek yemeği çok sevdiğim için aldım.
Benim de annem yapti, et suyunaOlabilir kaptanım bugün yeşil çay filanda içeyim bakayım zaten spor hayalim suya düştü babam geldi diye kız durmadı evde (babam şehir dışında çalışıyor da) kalktık anneme geldik oda bulgur pilavı yapıyor Allahtan erken saatte yemiş olucam diyorum yoksa yarın ki kontrol tartısına birde o eklenecekti çook uzun süredir yememişim şimdi fark ettim
Lusi geçmiş olsun canım Allah bebeleri en başta korusun yarabbimmm
3-4 gün önce gittim hemoglobin seviyem yerlerde.
Biri bana yemek yerken yoruluyorum deseydi yan bir bakış atan ciddiye almazdı.
Sonucta ben bu kiloları yemek yemeği çok sevdiğim için aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?