Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben regl bekliyorsun diye anladim.
Hafta başından beri boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik oldum nezle grip alerji karışımı bişi ama iyiyim artık şu takviye edici gıdalar gerçekten çok işe yariyo.reglide ilk defa bu kadar gecikti aşıdan diyolar doğru galiba

Cok gecmis olsun
Evet asidan oldugu kesin. Asi olan hemen hemen herkesde ayni sikayeti duydum

Selam kızlar bu saat oldu anca telefonu elime aldım
Sabah uyandığım gibi koltukları silme işine giriştim.
Üzerine 50 dk eva ve temizlik yaptim. Bu saatte 12 bin adım var ve 450 kal yakmışım. Şimdi oturdum biraz dinleniyorum. Daha bunun akşamı var bebeyle parkta 2/3 saat takılması var of be ne biçim pazar oldu bu

Lusi gecmis olsun. Kulak agrisi kotudur, kiyamam. Normalde kulak agri sorunu olur muydu?

@Yzgt66 tamam canim, muaf tutuyorum seni. Köyden gelince haber edersin
Kulağında tüp var oğlanın geniz eti de alınmıştı. Biraz hasta olsun kulağı akıyor kuzumun gerçi epeydir olmuyordu da tatile olası geldi
D

Gozun aydin Agirdan al, yavas yavas eski temponu yakalarsin
Bir dunya isimin arasinda regl oldum bugun ,jyiki temizliğin çoğunu.dun yapmisim bugun kaynanamlar geldi yarin esim gelicek sali carsmba adaya gecmeyi dusunuyorduk
Benim de eli kulaginda. Zamanlamasi guzel oldu ama tartida gereksiz arti gormeyecegiz

Az yemişsin.. Bugün daha iyi misin?
Yemek yerken çok yoruluyorum.
Bugün de bayram temizliği yaptım tıbbi köşe.
Dünkü patlıcandan yemeğe çalışıyorum.
biraz yedim yoruldum yine.
Ara verdim buraya girdim ne var ne yok diye.
Herhangi bir hastalık yoksa, kan degerlerinin normalin altı veya üstü çıkması, beslenmeyle doğrudan alakalıdır. Beslenme düzenini iyice bir gözden geçir bence... Geçmiş olsun.
Sanırım evet.
Çok sağlıklı besleniyorum.
Özelikle protein içeren yiyecekler(et balık tavuk yumurta) sevmiyorum.
Sanırım sebebi bu.

Hasta olanlara gecmis olsun. Temizlik yapanlara kolay gelsin

Mezarliga gittik, buyukleri ziyarete. Sonrasinda es&dost ziyaretleri. Cok ozlemisim herkesi

Tarti da hem evdekine gore fazla tartiyor hem de sabitlemiyor. Her ciktigimda baska bir deger goruyorumDuzende degisen bir sey yok ama ayni hizla devam. Hele gelecek etap tartisi adet bitimine denk gelecek ki

Kansizlik ta istah kaybina sebep oluyor. En son ne zaman kontrole gittin?

Kansizlik ta istah kaybina sebep oluyor. En son ne zaman kontrole gittin?
3-4 gün önce gittim hemoglobin seviyem yerlerde.
Biri bana yemek yerken yoruluyorum deseydi yan bir bakış atan ciddiye almazdı.
Sonucta ben bu kiloları yemek yemeği çok sevdiğim için aldım.

Sicaklardan ödem tutmus olma ihtimali varmi, suyu az ictiysen?
Ben önce tamamen kendine gel, Zorlama spor icin derim
Olabilir kaptanım bugün yeşil çay filanda içeyim bakayım zaten spor hayalim suya düştü babam geldi diye kız durmadı evde (babam şehir dışında çalışıyor da) kalktık anneme geldik oda bulgur pilavı yapıyor Allahtan erken saatte yemiş olucam diyorum yoksa yarın ki kontrol tartısına birde o eklenecekti çook uzun süredir yememişim şimdi fark ettim
Lusi geçmiş olsun canım Allah bebeleri en başta korusun yarabbimmm

Benim de annem yapti, et suyuna Tadina bile bakmadim. Et salata ayran

3-4 gün önce gittim hemoglobin seviyem yerlerde.
Biri bana yemek yerken yoruluyorum deseydi yan bir bakış atan ciddiye almazdı.
Sonucta ben bu kiloları yemek yemeği çok sevdiğim için aldım.

Mutlaka tedaviye başla, git gide daha kötü olursun Allah korusun.. Erteleme, hemen başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…