Kutuda büyüklük önemli tabiKutumda büyük hissediyorum acun bey
Aman senden 40bin adım ötede olsun da ne pok yerse yesin bırakAyyy sanki 15 kilo hafifledim. Yarabbimmmm kurban oldugum sukurler olsun. Benim serefsiz ex turkiyeye gitmis. Butun sulale kovmaktan beter etmis ayrilmis ordanyeni karisinin memleketine kacmis
Biri bana kaş almayı öğretsin yaa hepsi ok ama bi kaş alamıyorum hep saçma sapan oluyoSaçımı da kestim bi manikur pedikur kaldı onu da yarına yaparım artık
Ben ala ala çözdüm o işi 2 seneyi geçti kuaför yüzü görmedim her şeyi evde hallediyorumBiri bana kaş almayı öğretsin yaa hepsi ok ama bi kaş alamıyorum hep saçma sapan oluyo
Bende ip zor kullanıyorum yahuBen iple aliyorum cimbizi hic kullanmiyorum desem yalan olmaz
Ip tertemiz yapiyor kizzBende ip zor kullanıyorum yahu
Ben iple aliyorum cimbizi hic kullanmiyorum desem yalan olmaz
Yapa yapa ogrenirsin kiz. Hep dene. Alisirsin kizNasıl yapıyorsun yaa? Bir video da sen çek bakalımben iple hiç anlaşamam, tutamıyorum bile doğru düzgün
Bende şimdi bu videoya göre yaptım hoşuma gittiTeşekkürler video için
Ben de çok video izledim ama bu daha kolay geldi
Kız iple alacak kadar belirgin değil alin bolgesi falan. Kas bolgesini cımbızla topluyorum yetiyor incecik zaten kil uçları hemen geliyorIp tertemiz yapiyor kizz
Vaaay kurtuldun demek kutlayalim bunuAyyy sanki 15 kilo hafifledim. Yarabbimmmm kurban oldugum sukurler olsun. Benim serefsiz ex turkiyeye gitmis. Butun sulale kovmaktan beter etmis ayrilmis ordanyeni karisinin memleketine kacmis
Kulağında tüp var oğlanın geniz eti de alınmıştı. Biraz hasta olsun kulağı akıyor kuzumun gerçi epeydir olmuyordu da tatile olası geldi
D
Gozun aydinAgirdan al, yavas yavas eski temponu yakalarsin
Benim de eli kulaginda. Zamanlamasi guzel oldu ama tartida gereksiz arti gormeyecegiz
Yok kiz daha bosanma olmadiVaaay kurtuldun demek kutlayalim bunu
Yok kiz daha bosanma olmadibi biteydiii
Mahkeme tarih bekliyoruz ve ev satilmadiNeden boşanamıyorsunuz ki??
İzledim hepiciğini tatil sonrası bir deneyeceğum bakalım becerebilicem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?