suzi geldim geldim. akrabalarımla yıllık hasret gideriyorum. gelemiyorum. ev küçük laptop zor açıyorum. mazeretlerim oooo bitmez .
iyi tatilller yavrucum. kendine dikkat et.Gecmis yapamiyorum, umarim herkesler iyidir, keyifler yerindedir.
Sizler icin kendimi feda edip baklavalari yemeye niyetliydim ki kimse ev yapimi baklava yapmamis, beni restoran baklavalari ile kandırmaya calisiyorlar, yemiyorum hih
Sizler icin ne yiyim dedim dedim karar veremedim, karpuzlarin 2. Porsiyonlarini size adamaya karar verdim.
Arrietty_ canim 4 hafta yokum, listede bırakabilirsin, cikara da bilirsin, nasil kolayina gelirse.
Öptüm sizi, asim var merak etmeyin
Et de yemedim baklavada4. takımın harika ve yemesine özen gösteren hatunları. hepinize iyi, şekersiz ve karbosuz güzel bir bayram dilerim.
et yiyin et baklava yooook.
Kitap okuyorum benTik yok burdanapiyorsunuzz. Etmi dogruyorsunuz. Bizimkiler aksam gelecek
Tik yok burdanapiyorsunuzz. Etmi dogruyorsunuz. Bizimkiler aksam gelecek
Hasta cocuk ile en mantiklisi. Yarine iyi olsa bile tam iyilesmemistir ya.Yok yaw
Ben müsaitim aslında yazarım da kimse yok ki, kendi kendime konuşmayayım dedim
Biz evdeyiz bugün, oğlum iyice hasta, toparlarsa yarın çıkarız, olmazsa da evde geçireceğiz bayramı.. Et falan da yok, oğlumdan yemek yapacak fırsatım olmadı, günü menemenle geçirdik o kadar diyimYarın aile yemeği var, gidersek orda yeriz artık.. Ben sürekli oğlumla ilgileniyorum, başka birşey yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?