Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi bayramlar 4.takımın güzelleri
bizde kaç bayram sonra bu bayram evden çıktık. Kayınvalide ve ablama uğradık.
Misafir gelecekmiş arkadaşlar aradı eve geçiyoruz şimdi.
Yarın sabahta bir arkadaş grubu ile dışarıda kahvaltı planımız var. Sanırım kardeşlerim toplanıp gelecekler plan yapıyorlardı, bür günde onlarla geçer. Kalan günlerde çalışırım zaten. Bayram programım baya yoğun

Oh ne guzel
Bizim bayram önce cocuklarin gonlunu hos tutmak sonra dinlenmek diye geciyor :))

Hasta cocuk ile en mantiklisi. Yarine iyi olsa bile tam iyilesmemistir ya.

Bende eti yarin yapacagim. Bugun cok yoruldum

Ben burdayiim

Aynen..
Şu an gayet iyi, doktoru da çalışmıyor diye arayıp ilaç sordum, 2ci kullanımdan sonra bayağı iyileşme var. Kanepenin yastıkları evin her yerindeyse iyi olmuş demektir
Yine de yarın sadece yemeğe gidip döneriz, tam iyileşmeden çıkarmayı düşünmüyorum evden.

N'aber kızlar? Bayram nasıl geçiyor? Bugün sadece oglumuzla gelinimiz geldi. Onlar da fazla durmadılar, kahvaltıdan sonra tatile gittiler. K.validem de onların arkasindan aniden gitmeye karar verdi. Gelen olur dedi. Etimiz de sadece tadımlık geldi, Allah kabul etsin. Kalanını kasap ayarlar, 3. gün alinir ve dağıtılır. İşte böyle...

Allah kabul etsin Yogun gecti bugun. Yarin daha sakin olur. Buyukleri ziyaretle gecer nasipse

Bayramınız mübarek olsun ablacım..
Allah kabul etsin kurbanınızı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…