Oh ne guzelİyi bayramlar 4.takımın güzelleri
bizde kaç bayram sonra bu bayram evden çıktık. Kayınvalide ve ablama uğradık.
Misafir gelecekmiş arkadaşlar aradı eve geçiyoruz şimdi.
Yarın sabahta bir arkadaş grubu ile dışarıda kahvaltı planımız var. Sanırım kardeşlerim toplanıp gelecekler plan yapıyorlardı, bür günde onlarla geçer. Kalan günlerde çalışırım zaten. Bayram programım baya yoğun
Hasta cocuk ile en mantiklisi. Yarine iyi olsa bile tam iyilesmemistir ya.
Bende eti yarin yapacagim. Bugun cok yoruldum
Ben burdayiim
Doydunuz mu ete, tatli ya
Tum gün spor yapmayinca simdi youtube den blackpink in dance workout videolarini deneyecegim.
Umarim hosuma gider
Allah kabul etsinN'aber kızlar? Bayram nasıl geçiyor? Bugün sadece oglumuzla gelinimiz geldi. Onlar da fazla durmadılar, kahvaltıdan sonra tatile gittiler. K.validem de onların arkasindan aniden gitmeye karar verdi. Gelen olur dedi.Etimiz de sadece tadımlık geldi, Allah kabul etsin. Kalanını kasap ayarlar, 3. gün alinir ve dağıtılır. İşte böyle...
Biz sabaha ciger randevusu verdikBu arada sabah sabah et yemek midemizi çok rahatsız etti, mide ağrısı çekiyoruz. Yarın mis gibi kendi kahvaltilarimizi yaparız.
Kahvaltıda hafif yemeye alışmışız, ağır geldi. Ciğeri sanırım 3.gun programima koymuştum. Afiyet olsun, Allah kabul etsin.Biz sabaha ciger randevusu verdik
N'aber kızlar? Bayram nasıl geçiyor? Bugün sadece oglumuzla gelinimiz geldi. Onlar da fazla durmadılar, kahvaltıdan sonra tatile gittiler. K.validem de onların arkasindan aniden gitmeye karar verdi. Gelen olur dedi.Etimiz de sadece tadımlık geldi, Allah kabul etsin. Kalanını kasap ayarlar, 3. gün alinir ve dağıtılır. İşte böyle...
Biz sabaha ciger randevusu verdik
Gozun aydin oglun toparlamis biraz. Yarina daha da iyi olur insallahAkşam akşam burnuma ciğer kokusu geldi
Gozun aydin oglun toparlamis biraz. Yarina daha da iyi olur insallah
Nesesi yerinde olsun da, toplanir ne olacakEvimiz kaptanın deyimiyle dandini olma yolunda şu an2 saat daha uyumazsa sabaha kadar ev toplarım gibi görünüyor
Evimiz kaptanın deyimiyle dandini olma yolunda şu an2 saat daha uyumazsa sabaha kadar ev toplarım gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?