Aman iyi olsunlarda. Toplatiriz sonra
Ben yatisa gectim. Cocuklara 15dk sure verdim odalarini toplamalari icin
Komik olan su ki normalde deli ederler beni.Kendileri topluyorsa ne güzel :) bizimki daha dağıtmasını biliyor, toplama hiç yok
Uyku da yok, babayı uyuttu, sıra bana gelecek gibi, yeter ki kendisi uyumasın
bizde de bayram bitti annem babam ailenin en büyükleri bugün gelmesi gereken kesim geldi, yarın gelen olursa piyangodan çıktı diyeceğim. sabahın köründe annem tüm aileyi başıma gönderemeyecek en azından.Valla kiskaniyorum
Anneme aksam uzeri anca ulastim. Köye gitmisler
Kardeslerim ile normal bir gün gibiydi
KV ve görümceler ile videolu görüntü derken bayram bitti bizim icin
Komik olan su ki normalde deli ederler beni.
Mesela kavga mi ediyorlar, 3 e kadar sayiyorum ve kavga bitsin diyorum. Bitiyor
15 dk sureniz var odanizi Toplamak icin diyorum, toplamaya basliyorlar. Antikalar
Çocuklar küçük olunca öncelik onların. Büyüdüklerinde kendilerine özel alan istiyorlar. Bu defa birlikte bir şeyler yapmak için anne baba can atıyorOh ne guzel
Bizim bayram önce cocuklarin gonlunu hos tutmak sonra dinlenmek diye geciyor :))
Tatlı hiç yemedim ama yaprak sarma ve azıcık kavurma yedim kv dede. Biz kurbanı direkt bağış yapıyoruz bir kaç senedir. O yüzden eve et alıp kavurma yapıyoruz bayramda, gelen giden olur hemde canımız çekiyor.Oh ne guzel
Bizim bayram önce cocuklarin gonlunu hos tutmak sonra dinlenmek diye geciyor :))
O günler gelmesinÇocuklar küçük olunca öncelik onların. Büyüdüklerinde kendilerine özel alan istiyorlar. Bu defa birlikte bir şeyler yapmak için anne baba can atıyor
Bugun tatli yeme plsss
Bayiliyorum senin menülerineMenu
Sabah
Sutlu neskafe
Ogle (13.00)
Kebap, domates ve sogan salatalari ile ayran
Maden suyu
Aksa (19.00)
Et kavurma, domates salatasi ve ayran
Cay
Su: 3 litreyi gecti
Adim 10 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2890943
Gunaydin kizlar
Erkenden uyandim. 1makina camasir attim. Sonra 50 sayfa kitap okuyacagim diye karar kildim
Hibiscus cayimi demledim.
Evde maraton baslamadan az keyif yapayim
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
Erkenden uyandim. 1makina camasir attim. Sonra 50 sayfa kitap okuyacagim diye karar kildim
Hibiscus cayimi demledim.
Evde maraton baslamadan az keyif yapayim
Ne guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beniGünaydın kaptanım
Benim makine sporumun bitmesini bekleyecek sonra çalışacakBu sıra eşim de iyice sardı spora şimdi evdeyken beraber yapıyoruz spor her gün çamaşır yıkanıyor evde
Benimki kıskançlık olaylarına girdi bu sıra şort mini etek falan takılıyorum bende spor yapicam kaslanicam dediNe guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beni
Oturdu cips yedi uyuz
Camasir hic bitmiyor
O yuzden hergun 1 makina yikacagim. Gunum camasir ile geciyor yoksa
Masallah baya aktifsinSelamlar hanımlar ya diyet nasıl gidiyor ben istediğim gibi ilerleyemiyorum
Tek artısı çok hareketliyim
Eki Görüntüle 2891093
Bende standart değişen bir şey yok. Rutinimdeyim. Yarına köye gidicez orada da proteinli bol yeşillik falan takılırım.Selamlar hanımlar ya diyet nasıl gidiyor ben istediğim gibi ilerleyemiyorum
Tek artısı çok hareketliyim
Eki Görüntüle 2891093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?