Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendileri topluyorsa ne güzel :) bizimki daha dağıtmasını biliyor, toplama hiç yok
Uyku da yok, babayı uyuttu, sıra bana gelecek gibi, yeter ki kendisi uyumasın
Komik olan su ki normalde deli ederler beni.
Mesela kavga mi ediyorlar, 3 e kadar sayiyorum ve kavga bitsin diyorum. Bitiyor
15 dk sureniz var odanizi Toplamak icin diyorum, toplamaya basliyorlar. Antikalar

Valla kiskaniyorum
Anneme aksam uzeri anca ulastim. Köye gitmisler
Kardeslerim ile normal bir gün gibiydi
KV ve görümceler ile videolu görüntü derken bayram bitti bizim icin
bizde de bayram bitti annem babam ailenin en büyükleri bugün gelmesi gereken kesim geldi, yarın gelen olursa piyangodan çıktı diyeceğim. sabahın köründe annem tüm aileyi başıma gönderemeyecek en azından.

Komik olan su ki normalde deli ederler beni.
Mesela kavga mi ediyorlar, 3 e kadar sayiyorum ve kavga bitsin diyorum. Bitiyor
15 dk sureniz var odanizi Toplamak icin diyorum, toplamaya basliyorlar. Antikalar

Tam annemin lafi tam antikasiniz cok tanidik geldi

Oh ne guzel
Bizim bayram önce cocuklarin gonlunu hos tutmak sonra dinlenmek diye geciyor :))
Tatlı hiç yemedim ama yaprak sarma ve azıcık kavurma yedim kv dede. Biz kurbanı direkt bağış yapıyoruz bir kaç senedir. O yüzden eve et alıp kavurma yapıyoruz bayramda, gelen giden olur hemde canımız çekiyor.
Misafirlerim geç gitti, mutfağı toparladım şimdi yatacağım. Sanırım yarın akşamda misafirim var ve yatılı olacak bu sefer. Ertesi günde kardeşlerim gelecek.
Bu tatilde de dinlenemiyorum hepsi çok sevdiğim insanlar ama üst üste olunca yorucu olacak biraz.

Bugun tatli yeme plsss

Bayiliyorum senin menülerine

Günaydınnn..
Biz de bugün çıkıyoruz evden, önce kayınvalideme gideceğiz, sonra da anneme geçeriz.. Şimdi evi toplayıp, duş alayım diyorum, açılırım biraz.. Kaç gündür çok yoruldum doğru düzgün uyumayınca, şimdi de ayılamıyorum

Gunaydin kizlar
Erkenden uyandim. 1makina camasir attim. Sonra 50 sayfa kitap okuyacagim diye karar kildim
Hibiscus cayimi demledim.
Evde maraton baslamadan az keyif yapayim
Günaydın kaptanım
Benim makine sporumun bitmesini bekleyecek sonra çalışacak Bu sıra eşim de iyice sardı spora şimdi evdeyken beraber yapıyoruz spor her gün çamaşır yıkanıyor evde

Günaydın kaptanım
Benim makine sporumun bitmesini bekleyecek sonra çalışacak Bu sıra eşim de iyice sardı spora şimdi evdeyken beraber yapıyoruz spor her gün çamaşır yıkanıyor evde
Ne guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beni
Oturdu cips yedi uyuz
Camasir hic bitmiyor
O yuzden hergun 1 makina yikacagim. Gunum camasir ile geciyor yoksa

Ne guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beni
Oturdu cips yedi uyuz
Camasir hic bitmiyor
O yuzden hergun 1 makina yikacagim. Gunum camasir ile geciyor yoksa
Benimki kıskançlık olaylarına girdi bu sıra şort mini etek falan takılıyorum bende spor yapicam kaslanicam dedi dün halter seti araştırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…