Suya yollamıştır bence
1,5 L su ne demek
Bayram diye 4 gün boyunca bol karbonhidrat mi tuketeceksiniz yahu
Cuma tarti paylasacaginizin farkindasiniz umarim.
ES yarisida start aliyor
Hic hosuma gitmiyor bu durum
Daha iciyom kiz1,5 L su ne demek
Bencede acilen toparlanGünaydınlar
kaptanım bende bugün kendime geliyorum hatta şimdi yürüyüşe çıkıyorum hemen yoksa yarın tartıda atıyım
Gunaydin SuziGunaydin
Yürüyüş iptal oldu kaptanım annemin eve gidiyorum şimdi bişeyler olmuş babamın kaldığı şantiye yanmış filanBencede acilen toparlan
Yani Ilk gun tamam izinli gibi olmasi normal ma 2. Ve 3. Gün diye devam edersek, Imkani yok haftaya cumaya toparlanmanin
Bende 700 ml suyumu bitirip cikacagim. Önce camasirhaneye. Sonra test olmam gerek orasi 40dk a aciliyor. Bir 30dk kadar yuruyus yapacagim o ara. Sonra test olup camasirhaneye gidip camasirlari alip Eve birakir birakmaz salona gidip agirlik calisacagim
Aa gecmis olsunYürüyüş iptal oldu kaptanım annemin eve gidiyorum şimdi bişeyler olmuş babamın kaldığı şantiye yanmış filan
Bina ahşaptı kül olmuş çok şükür ki kimseye bişey olmamış Allah korumuş başka bişey değil dedimAa gecmis olsun
Umarim herkes iyidir
Bina ahşaptı kül olmuş çok şükür ki kimseye bişey olmamış Allah korumuş başka bişey değil dedim
Günaydın kizlar.
O okuyan_e geçmiş olsun canım.
Arrietty_ kaptanım takımı 3 günlük arındırıcı ve metabolizma hızlandırıcı kabak çorbası detoksu anca toplar. Sabah normal kahvaltı yapılıyordu, öğlen ve akşam birer kase kabak çorbası ve birer kase yoğurt mu yeniyordu?. 3 günlük olduğu için kas yıkımı da sanki olmaz, bilemiyorum. Ama ben öyle şeylere hiiic dayanamam, alimallah ertesi gün fır fır dönerim.
Herkes bedenini kendisi tanıyor. Herhangi bir sağlık problemi yoksa yapılabilir gibi görünüyor. İnst.da görmüştüm. Sanki takımda da yapanlar olmuştu. Sağlıklı bir çorba...Günaydın ablacım..
İyi fikir aslında, ama herkese uygun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?