Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayram diye 4 gün boyunca bol karbonhidrat mi tuketeceksiniz yahu
Cuma tarti paylasacaginizin farkindasiniz umarim.
ES yarisida start aliyor
Hic hosuma gitmiyor bu durum

Ben bugün biraz saçmalamış ola bilirim
Ama yine de iyi idare ettim diye düşünüyorum..
Yarın tek öğün ve bol suyla telafi ederim bugünü de.
Bugün pasta, çikolata, dondurma neler gördüm nelerr, ama hiç canım istemedi, eskiden olsa hepsinden yemiştim hem de fazlasıyla

Günaydınlar
kaptanım bende bugün kendime geliyorum hatta şimdi yürüyüşe çıkıyorum hemen yoksa yarın tartıda atıyım
Bencede acilen toparlan
Yani Ilk gun tamam izinli gibi olmasi normal ma 2. Ve 3. Gün diye devam edersek, Imkani yok haftaya cumaya toparlanmanin
Bende 700 ml suyumu bitirip cikacagim. Önce camasirhaneye. Sonra test olmam gerek orasi 40dk a aciliyor. Bir 30dk kadar yuruyus yapacagim o ara. Sonra test olup camasirhaneye gidip camasirlari alip Eve birakir birakmaz salona gidip agirlik calisacagim

Yürüyüş iptal oldu kaptanım annemin eve gidiyorum şimdi bişeyler olmuş babamın kaldığı şantiye yanmış filan

Günaydın kizlar.
O okuyan_e geçmiş olsun canım.
Arrietty_ kaptanım takımı 3 günlük arındırıcı ve metabolizma hızlandırıcı kabak çorbası detoksu anca toplar. Sabah normal kahvaltı yapılıyordu, öğlen ve akşam birer kase kabak çorbası ve birer kase yoğurt mu yeniyordu?. 3 günlük olduğu için kas yıkımı da sanki olmaz, bilemiyorum. Ama ben öyle şeylere hiiic dayanamam, alimallah ertesi gün fır fır dönerim.

Günaydın ablacım..
İyi fikir aslında, ama herkese uygun olur mu ki

Şöyle bir örnek menü koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…