- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bina ahşaptı kül olmuş çok şükür ki kimseye bişey olmamış Allah korumuş başka bişey değil dedim
Günaydın kizlar.
O okuyan_e geçmiş olsun canım.
Arrietty_ kaptanım takımı 3 günlük arındırıcı ve metabolizma hızlandırıcı kabak çorbası detoksu anca toplar. Sabah normal kahvaltı yapılıyordu, öğlen ve akşam birer kase kabak çorbası ve birer kase yoğurt mu yeniyordu?. 3 günlük olduğu için kas yıkımı da sanki olmaz, bilemiyorum. Ama ben öyle şeylere hiiic dayanamam, alimallah ertesi gün fır fır dönerim.
Günaydın ablacım..
İyi fikir aslında, ama herkese uygun olur mu ki
Lahana nın söktürücü özelliği var suyu minerali vitamini de alıp götürüyordur idrarla ondan öyle bir etkisi olabülüKabak çorbasının bilinen zarari yoktu diye okumustum fazla yapinca cocuklarda iciyor,ama lahana corbasi denemistim cok basdonmesi yapmisti o zmanlarda
Geçmiş olsun canım yaBina ahşaptı kül olmuş çok şükür ki kimseye bişey olmamış Allah korumuş başka bişey değil dedim
Dokunan çorba olmaz da, üç gün de olsa düşük kalorili beslenme olabilir. En azından benim sağlık problemim olduğu için öyle. Yoksa sebze çorbası, gayet içilebilir. Tarifi bire bir aynı olmasa da, arada içtiğimiz oluyor.Kabak çorbasının bilinen zarari yoktu diye okumustum fazla yapinca cocuklarda iciyor,ama lahana corbasi denemistim cok basdonmesi yapmisti o zmanlarda
Günaydın kızlar
O okuyan_e çok geçmiş olsun canım
Bugün benim doğum günüm kızlar. Dolu dolu 40 yaşındayım artık
Bir kadın için en özel yaş derler. Farkındalıkların arttığı, hayatında ki bütün değerleri önem sırasına göre yerli yerine oturttuğu. Etkisi bir kaç sene öncesinden sorgulamalarla başlıyor.
Ben çok sevdim bu yaşları, tekrar 20 leri yaşamak istemezdim. Şu an ki aklımla olacaksa o çıtır hallerim fena olmazdı tabi
Bayram da abartanlar en sevdikleri detoksları yapsınlar. Birazda hareketi artırırlarsa etkiyi minimuma düşürürler en kötü haliyle.
Mezuniyet, tatil, ofis yoğunluğu üstüne bayram derken benim düzen kaçtı, bir miktar artıyım. Bugün kontrolü ele almaya başladım. Kardeşlerim gelecek onlara mangal yapacağımız için diyet menüsü uygulayabilirim yine.
Öpüyorum hepinizi 4.takım güzelleri bayram bitti sayılır silkelenelim hep birlikte.
Lahana corbasinin tadi da berbattiKabak çorbasının bilinen zarari yoktu diye okumustum fazla yapinca cocuklarda iciyor,ama lahana corbasi denemistim cok basdonmesi yapmisti o zmanlarda
Iyiki varsin! Iyiki dogdunGünaydın kızlar
Bir kadın için en özel yaş derler. Farkındalıkların arttığı, hayatında ki bütün değerleri önem sırasına göre yerli yerine oturttuğu. Etkisi bir kaç sene öncesinden sorgulamalarla başlıyor.
Ben çok sevdim bu yaşları, tekrar 20 leri yaşamak istemezdim. Şu an ki aklımla olacaksa o çıtır hallerim fena olmazdı tabi
Bayram da abartanlar en sevdikleri detoksları yapsınlar. Birazda hareketi artırırlarsa etkiyi minimuma düşürürler en kötü haliyle.
Mezuniyet, tatil, ofis yoğunluğu üstüne bayram derken benim düzen kaçtı, bir miktar artıyım. Bugün kontrolü ele almaya başladım. Kardeşlerim gelecek onlara mangal yapacağımız için diyet menüsü uygulayabilirim yine.
Öpüyorum hepinizi 4.takım güzelleri bayram bitti sayılır silkelenelim hep birlikte.
Gecmis olsun canim. Migren insan cok kotu carpiyor.Selam kızlar nasılsınız bayramda kimse pek uğramamış buralara ben de dahilyaa benim migren atağı tuttu gene bayramın 1.gününden beri fenayım gözümü açamıyordum eşim oğlumu kreşe götürüp getirdi.bugün biraz daha iyiyim şükür. Ama bu 3gün hep hazır beslendik yaa bu eşler neden sulu ev yemeği yapamıyor yaa ona sinir oldukça başım daha da tuttu yarın artı kaç gelirim kimbilir. Evde anne hastaysa tüm sistem çöküyor valla kutu yemekten kabız olduk inşallah yarına daha da toparlarsam Cumartesi den itibaren toparlanalım kaptanım spor yarışları falan ne zaman başlıyor. Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Mutlu yillar kaptisimGünaydın kızlar
İyiki doğdun kaptanım nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla mutluluklaGünaydın kızlar
Amin canım benim, hepimiz için inşallahDoğum günün kutlu olsun canım..
Bundan sonraki senelerin daha güzel, mutlu, huzurlu gelsin
Sende öyle çılgın SuzimIyiki varsin! Iyiki dogdun
Sağolasın pamuk kalpli kaptanım. Aynı şeyleri hissetmişiz birbirimiz içinMutlu yillar kaptisim
Iyiki tanimisim seni. Mutlu huzurlu Nice senelere
Teşekkür ederim canım hepimiz için inşallahİyiki doğdun kaptanım nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla
Selam kızlar nasılsınız bayramda kimse pek uğramamış buralara ben de dahilyaa benim migren atağı tuttu gene bayramın 1.gününden beri fenayım gözümü açamıyordum eşim oğlumu kreşe götürüp getirdi.bugün biraz daha iyiyim şükür. Ama bu 3gün hep hazır beslendik yaa bu eşler neden sulu ev yemeği yapamıyor yaa ona sinir oldukça başım daha da tuttu yarın artı kaç gelirim kimbilir. Evde anne hastaysa tüm sistem çöküyor valla kutu yemekten kabız olduk inşallah yarına daha da toparlarsam Cumartesi den itibaren toparlanalım kaptanım spor yarışları falan ne zaman başlıyor. Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Kabak corbasinin dokuncaginj snamiyorum ablacim bendr lahana kotu yapmisti ,onun ddtoks corbasi baya karisik yada bana yan etki yaptiDokunan çorba olmaz da, üç gün de olsa düşük kalorili beslenme olabilir. En azından benim sağlık problemim olduğu için öyle. Yoksa sebze çorbası, gayet içilebilir. Tarifi bire bir aynı olmasa da, arada içtiğimiz oluyor.
Gecmis olsun. Kimsede bir sey yoktur umarim..Yürüyüş iptal oldu kaptanım annemin eve gidiyorum şimdi bişeyler olmuş babamın kaldığı şantiye yanmış filan
Dogum gunun kutlu olsun kaptanimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?