Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın ablacım..
İyi fikir aslında, ama herkese uygun olur mu ki

Kabak çorbasının bilinen zarari yoktu diye okumustum fazla yapinca cocuklarda iciyor,ama lahana corbasi denemistim cok basdonmesi yapmisti o zmanlarda

Kabak çorbasının bilinen zarari yoktu diye okumustum fazla yapinca cocuklarda iciyor,ama lahana corbasi denemistim cok basdonmesi yapmisti o zmanlarda
Lahana nın söktürücü özelliği var suyu minerali vitamini de alıp götürüyordur idrarla ondan öyle bir etkisi olabülü
Kabak şeysine anca p.tesiden sonra katılabilirim tatilden pazar dönüyoruz çünkü

Dokunan çorba olmaz da, üç gün de olsa düşük kalorili beslenme olabilir. En azından benim sağlık problemim olduğu için öyle. Yoksa sebze çorbası, gayet içilebilir. Tarifi bire bir aynı olmasa da, arada içtiğimiz oluyor.

Günaydın kızlar
O okuyan_e çok geçmiş olsun canım

Bugün benim doğum günüm kızlar. Dolu dolu 40 yaşındayım artık
Bir kadın için en özel yaş derler. Farkındalıkların arttığı, hayatında ki bütün değerleri önem sırasına göre yerli yerine oturttuğu. Etkisi bir kaç sene öncesinden sorgulamalarla başlıyor.
Ben çok sevdim bu yaşları, tekrar 20 leri yaşamak istemezdim. Şu an ki aklımla olacaksa o çıtır hallerim fena olmazdı tabi
Bayram da abartanlar en sevdikleri detoksları yapsınlar. Birazda hareketi artırırlarsa etkiyi minimuma düşürürler en kötü haliyle.

Mezuniyet, tatil, ofis yoğunluğu üstüne bayram derken benim düzen kaçtı, bir miktar artıyım. Bugün kontrolü ele almaya başladım. Kardeşlerim gelecek onlara mangal yapacağımız için diyet menüsü uygulayabilirim yine.
Öpüyorum hepinizi 4.takım güzelleri bayram bitti sayılır silkelenelim hep birlikte.

Doğum günün kutlu olsun canım..
Bundan sonraki senelerin daha güzel, mutlu, huzurlu gelsin

Lahana corbasinin tadi da berbatti
Iyiki varsin! Iyiki dogdun

Selam kızlar nasılsınız bayramda kimse pek uğramamış buralara ben de dahil yaa benim migren atağı tuttu gene bayramın 1.gününden beri fenayım gözümü açamıyordum eşim oğlumu kreşe götürüp getirdi.bugün biraz daha iyiyim şükür. Ama bu 3gün hep hazır beslendik yaa bu eşler neden sulu ev yemeği yapamıyor yaa ona sinir oldukça başım daha da tuttu yarın artı kaç gelirim kimbilir. Evde anne hastaysa tüm sistem çöküyor valla kutu yemekten kabız olduk inşallah yarına daha da toparlarsam Cumartesi den itibaren toparlanalım kaptanım spor yarışları falan ne zaman başlıyor. Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS

Gecmis olsun canim. Migren insan cok kotu carpiyor.
Ve haklisin, Anne hasta ise tum ev perisan heryer heryerde.
Yarin
Aksama Duyuru yapacagim

Mutlu yillar kaptisim
Iyiki tanimisim seni. Mutlu huzurlu Nice senelere

İyiki doğdun kaptanım nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla

Doğum günün kutlu olsun canım..
Bundan sonraki senelerin daha güzel, mutlu, huzurlu gelsin
Amin canım benim, hepimiz için inşallah
Iyiki varsin! Iyiki dogdun
Sende öyle çılgın Suzim
Mutlu yillar kaptisim
Iyiki tanimisim seni. Mutlu huzurlu Nice senelere
Sağolasın pamuk kalpli kaptanım. Aynı şeyleri hissetmişiz birbirimiz için
İyiki doğdun kaptanım nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla
Teşekkür ederim canım hepimiz için inşallah

Selam canım..
Çok geçmiş olsun..

Selam kızlar biz koydeyiz bugün
Yemek fasli bi saat önce bitti mangal köfte bol salata yedim.
Bayramda kaçamak ilk gün haricinde olmadı. Aksatmadan form korumaya devam ediyorum. Ama bugün ödem var regl sebebi ile patlayacak gibi hissediyorum.
H3RA_ dogum günün kutlu olsun canım gerçekten her yaş ayrı bir güzellik ve tecrübe katıyor insana. Ailenle birlikte nice fit ve huzurlu senelerin olsun.

Kabak corbasinin dokuncaginj snamiyorum ablacim bendr lahana kotu yapmisti ,onun ddtoks corbasi baya karisik yada bana yan etki yapti

Yürüyüş iptal oldu kaptanım annemin eve gidiyorum şimdi bişeyler olmuş babamın kaldığı şantiye yanmış filan
Gecmis olsun. Kimsede bir sey yoktur umarim..
Dogum gunun kutlu olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…