Teşekkürler canimÇok güzel bir eksi, tebrikler canım
Tebrikler canım
Yapmaya çalıştığım.da o daha çok sebze meyve gibi hacmi ve besin değeri yüksek kalorisi az yiyeceklere yoneliyorum ama protein almadığımız yemeğin hacmi nekadar fazla olursa olsun açlık his ediyorum.Kaloriyi sağlıklı yiyeceklerden alıyorsan sorun olmaz, ama belli bir ölçüsü de var tabi.. Daha çok sebze yemek iyi gelebilir, hem mideni doldurur tok hissedersin hem alman gereken kaloriyi aşmazsan fazla.. Yine de sağlığın herşeyden önce gelir..
Tamamdır başlasın yarış
Kizlar artik tatilin sonuna geliyoruz.
Kilo verme serüveni hala devam ediyor
Yarin takim ici Adim yarisi ile basliyoruz
Adim bildirimleri görselli olmalidir
@Suzan AvciMahi57 @matilda34 BLU3 ysmnczm @vl3demir @esmeriiim @Ayse_M suspushanimcim
@Yzgt66 O okuyan_e @Tavsannesi @Lusi
HoşgeldinizKendimden bahsedeyim.
34 yasinda 2 cocuk annesiyim, oglum 6.5 yasinda kizim 2 yasinda .
Yurtdisinda Almanya'da yasiyorum.
Kizimdan once 58 60civariydim.
Gebelikle beraber maalesef aldim ve veremedim.
Verdim aldim verdim aldim.
Motivasyonum bir iyi bir kotu .
Desteginizi bekliyorum.
Bende yapmadım ama et yedik malümBen kacamak yapmadim kaptanim. Porsiyonlarim buyuktu sadece biraz. Bol bol et salata
GünaydınlarrGunaydin kizlar
Sersem gibiyim. Kizim uyandirdi. Oturma odasinda tek duramiyor koca kiz..
Dün baya agirlik calistim. Suan heryerim agriyor
HosbuldukTamamdır başlasın yarış
Hoşgeldiniz
Bende yapmadım ama et yedik malüm
Günaydınlarr
Çok güzel bayram haftasında +çıkmamışsınızGecen hafta 106,4
Bugun 105,5
Fark 0,900
Yuzde 0,85
Hedef 104
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik Eki Görüntüle 2891513
Tebrikler +çıkmamışsınızGecen cuma: 69.4
Bugun: 68.9
Fark:0.5 kg
Yuzde:0.72
Hedef:68.6
Fotoyu karanlıkta çektim ama tarih okunuyor
Cok cok gecmis olsunArrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
Gunaydin. Hic tuketmedim o yuzden bilmiyorum benGunaydin , cörekotu yag var evde ac karna nasil tuketiyorduk?
Gecmis olsun. Umarim cabuk atlatirlarArrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
Zayiflamak icin icenler oldugunu duymustum.Gunaydin. Hic tuketmedim o yuzden bilmiyorum ben
Ne icin corekotu yagi?
BelkiZayiflamak icin icenler oldugunu duymustum.
Arrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
kaptanım adım atmayınca tuvalet zor oluyor onu fark ettim dün sabah + 400 düm aslında ama şükür ki gidebildim
Adimi hafife almayin kizlarkaptanım adım atmayınca tuvalet zor oluyor onu fark ettim dün sabah + 400 düm aslında ama şükür ki gidebildim
baktım bugün gramda olsa eksiyim yapıştırdım fotoyu
Uzulme. Birlikte verecegiz kilolariAz once tartildim.
70.8
Unuttum onu halbuki paylasimlarda da gormustum. Yarin sabah fotolu atayim kahvalti yaptim az once.Uzulme. Birlikte verecegiz kilolari
Fotografli ve not olsa esas listeye girisin daha cabuk olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?