Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.

Gecen hafta 106,4
Bugun 105,5
Fark 0,900
Yuzde 0,85
Hedef 104
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS Eki Görüntüle 2891513
yine harikasın suzim. tatile ne kadar kaldı?
Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.9
Fark:0.5 kg
Yuzde:0.72
Hedef:68.6
Fotoyu karanlıkta çektim ama tarih okunuyor
senin menülerinimi takip etsem diye düşünüyorum kuzum çok istikrarlı veriyorsun.
günaydın

geçen hafta : 83,75 kg
bu hafta : 83,6 kg
fark : 0,15 kg
haftaya hedef : 82 kg
Yüzde : 0,18

Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS

Eki Görüntüle 2891554
150 gr olsa da eksidesin korkunç artılarla gelecek olan bana göre.
Az once tartildim.
70.8
hedef kilonuda ve boyunu da öğrendik mi herşey tamam olacak.
Gecen cuma 57.55
Bugun 57.60
Fark + 0.05
Hedef 57.500
50 gr + artıdan sayılmaz

Son düzenleme:
kız ak saçlı fit bir nine olduğun günlerinide görelim inşallah. sağlıklı, mutlu, sevgiyle sarmalanmış bir yıl dilerim sana.

7 agustos. 100un altina dusmek istiyordumm kuzum garagozlum

Ins. Dusundugun gibi olmaz canim nasil alismissindinizdir birbirinize belki baska tedavilerde vardir sureyi uzatabilmek icin

Ya çok üzüldüm kedinin durumuna kıyamam nasıl canı acımıştır peki nasıl devam edeceksiniz tedaviye ?

Kaptanım dün öğleden sonradan beri başımın ağrısı çok daha iyi bende katılmak istiyorum yarışa bugün ki tartı sonucu çok ama çok fena
Bu hafta yedikleriniz hafta sizi fena tırmalayacak tabi kaptanlar da
Kaptanım etimiz kemiğimiz sizin yoksa yola gelmeyeceğim
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar inş
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah daha kolay bir yol bulunur kolaylıkla atlatırsınız bu süreci

Son düzenleme:
7 agustos. 100un altina dusmek istiyordumm kuzum garagozlum
Evet 99 hesaplamıştık. Ama gayretli olrsan daha 2 haftan var gider o fazlalıklar

Ins. Dusundugun gibi olmaz canim nasil alismissindinizdir birbirinize belki baska tedavilerde vardir sureyi uzatabilmek icin
çok alıştım canım. Annesi, 1,5 aya kadar ilgilendi. Engelli olunca bana bıraktı bakımını ben yaptırdım hep. Çok başka bir sevgi var aramızda. Bakışları bile başka bana.

Ya çok üzüldüm kedinin durumuna kıyamam nasıl canı acımıştır peki nasıl devam edeceksiniz tedaviye ?
Bundan sonra kuru mama yok ona hep konserve verecğim. Veterinere kalsa içi dolu kalacaktı bu güne kadar yok bapırsaklar zarar görür vs dedi. Bizde kendi veterinerimizi aradık hemen boşlatın bağırsakalarını yoksa kabızlıktan bişey olacak dedi. Daha önce bu sebeple kaybettiğimiz kedimiz vardı panik olduk. Şimdi iştahsız yatıyor.

Umarım canım teşekkür ederim

Gecmis olsun uzuldum. Cok seviyorum kedileri.

Hedef kilom 60
Boyum1.58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…