yine harikasın suzim. tatile ne kadar kaldı?Gecen hafta 106,4
Bugun 105,5
Fark 0,900
Yuzde 0,85
Hedef 104
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS Eki Görüntüle 2891513
senin menülerinimi takip etsem diye düşünüyorum kuzum çok istikrarlı veriyorsun.Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.9
Fark:0.5 kg
Yuzde:0.72
Hedef:68.6
Fotoyu karanlıkta çektim ama tarih okunuyor
150 gr olsa da eksidesin korkunç artılarla gelecek olan bana göre.günaydın
geçen hafta : 83,75 kg
bu hafta : 83,6 kg
fark : 0,15 kg
haftaya hedef : 82 kg
Yüzde : 0,18
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2891554
hedef kilonuda ve boyunu da öğrendik mi herşey tamam olacak.Az once tartildim.
70.8
50 gr + artıdan sayılmazGecen cuma 57.55
Bugun 57.60
Fark + 0.05
Hedef 57.500
Ülser gecirdigim dönemde kendisini çiğneyerek yuttuğum var ama, yağını hiç kullanmadım.BelkiCanTorun Abla biliyordur nasil kullanman gerektigini
kız ak saçlı fit bir nine olduğun günlerinide görelim inşallah. sağlıklı, mutlu, sevgiyle sarmalanmış bir yıl dilerim sana.Günaydın kızlar
@emell_ çok geçmiş olsun canım
Bugün benim doğum günüm kızlar. Dolu dolu 40 yaşındayım artık
Bir kadın için en özel yaş derler. Farkındalıkların arttığı, hayatında ki bütün değerleri önem sırasına göre yerli yerine oturttuğu. Etkisi bir kaç sene öncesinden sorgulamalarla başlıyor.
Ben çok sevdim bu yaşları, tekrar 20 leri yaşamak istemezdim. Şu an ki aklımla olacaksa o çıtır hallerim fena olmazdı tabi
Bayram da abartanlar en sevdikleri detoksları yapsınlar. Birazda hareketi artırırlarsa etkiyi minimuma düşürürler en kötü haliyle.
Mezuniyet, tatil, ofis yoğunluğu üstüne bayram derken benim düzen kaçtı, bir miktar artıyım. Bugün kontrolü ele almaya başladım. Kardeşlerim gelecek onlara mangal yapacağımız için diyet menüsü uygulayabilirim yine.
Öpüyorum hepinizi 4.takım güzelleri bayram bitti sayılır silkelenelim hep birlikte.
7 agustos. 100un altina dusmek istiyordummyine harikasın suzim. tatile ne kadar kaldı?
senin menülerinimi takip etsem diye düşünüyorum kuzum çok istikrarlı veriyorsun.
150 gr olsa da eksidesin korkunç artılarla gelecek olan bana göre.
hedef kilonuda ve boyunu da öğrendik mi herşey tamam olacak.
50 gr + artıdan sayılmaz
yine harikasın suzim. tatile ne kadar kaldı?
senin menülerinimi takip etsem diye düşünüyorum kuzum çok istikrarlı veriyorsun.
50 gr + artıdan sayılmaz
selam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.
Ya çok üzüldüm kedinin durumuna kıyamam nasıl canı acımıştırselam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.
Kaptanım dün öğleden sonradan beri başımın ağrısı çok daha iyi bende katılmak istiyorum yarışaDuyuru
Kizlar artik tatilin sonuna geliyoruz.
Kilo verme serüveni hala devam ediyor
Yarin takim ici Adim yarisi ile basliyoruz
Adim bildirimleri görselli olmalidir
@Suzan Avci @Mahi57 @matilda34 @BLU3 @ysmnczm @vl3demiresmeriiim @Ayse_M suspushanimcim
@Yzgt66 @emell_tavsannesi Lusi
Kaptanım etimiz kemiğimiz sizinBu hafta yedikleriniz hafta sizi fena tırmalayacak tabi kaptanlar da
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar inşArrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah daha kolay bir yol bulunur kolaylıkla atlatırsınız bu süreciselam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.
Evet 99 hesaplamıştık. Ama gayretli olrsan daha 2 haftan var gider o fazlalıklar7 agustos. 100un altina dusmek istiyordummkuzum garagozlum
çok alıştım canım. Annesi, 1,5 aya kadar ilgilendi. Engelli olunca bana bıraktı bakımını ben yaptırdım hep. Çok başka bir sevgi var aramızda. Bakışları bile başka bana.Ins. Dusundugun gibi olmaz canim nasil alismissindinizdir birbirinize belki baska tedavilerde vardir sureyi uzatabilmek icin
Bundan sonra kuru mama yok ona hep konserve verecğim. Veterinere kalsa içi dolu kalacaktı bu güne kadar yok bapırsaklar zarar görür vs dedi. Bizde kendi veterinerimizi aradık hemen boşlatın bağırsakalarını yoksa kabızlıktan bişey olacak dedi. Daha önce bu sebeple kaybettiğimiz kedimiz vardı panik olduk. Şimdi iştahsız yatıyor.Ya çok üzüldüm kedinin durumuna kıyamam nasıl canı acımıştırpeki nasıl devam edeceksiniz tedaviye ?
Umarım canım teşekkür ederimKaptanım dün öğleden sonradan beri başımın ağrısı çok daha iyi bende katılmak istiyorum yarışabugün ki tartı sonucu çok ama çok fena
Kaptanım etimiz kemiğimiz sizinyoksa yola gelmeyeceğim
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar inş
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah daha kolay bir yol bulunur kolaylıkla atlatırsınız bu süreci
Zeynom ben adım ıcın caba sarfedemem eşim tatılde cocukları gezdırıyoruz denız havuz ben ancak pazartesıden sonra donebılırım normal hayatımaDuyuru
Kizlar artik tatilin sonuna geliyoruz.
Kilo verme serüveni hala devam ediyor
Yarin takim ici Adim yarisi ile basliyoruz
Adim bildirimleri görselli olmalidir
@Suzan Avci @Mahi57 @matilda34 @BLU3 @ysmnczm @vl3demiresmeriiim @Ayse_M suspushanimcim
@Yzgt66 @emell_tavsannesi Lusi
Gecmis olsun uzuldum. Cok seviyorum kedileri.selam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.
Hedef kilom 60yine harikasın suzim. tatile ne kadar kaldı?
50 gr + artıdan sayılmaz
Ben de iki kucukle 7.000adim attim diye seviniyorum.35 dk eva fitness
15 dk chloe ting bacak
5 dk wallsit
8000 adim şimdilik
Sabah ganimetleri tamam
Kahvaltıdan yarım saat kadar önce bi tatlı kaşığı kadar çörek otu yağını ılık suya karıştırıp içiyordum. Faydasını gördüm mü bilmiyorum ama çok öveni varBelkiCanTorun Abla biliyordur nasil kullanman gerektigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?