12.000 deyim ama daha çıkamam yürüyüşe evde belki şu video varya onla 15.000 e tamamlarsam süper olur akşamaGecenki adim yarisinda 1. Olduk ve ben bireysel 1.ligide almistim sanki
Bundada oyle olacak olmali
Ama piskopatim yok bana gazda vermi
Kac adimdasiniz kizlarr??
Hani yanına alacaktın. Ben hem yanıma aldım hem yenisibi aldımGüzel kilolar verilmiş kızlar tebrik ediyorum sizi ben evimden çok uzaklardayım tartım yanımda değil bildirim yapamıyorum bu nedenle pazar döneceğiz p.tesi ödemli bir tartı atarım
Yok ameliyat olursa sinir sistemi çalışmadığı için wc yapamaz kesin ölüm. Böyle çalınmış zamanlara devamGecmis olsunnnapcaksiniz ameliyat olacakmi?
laptop açamıyorum bana özel alan yok arada açıp kapatıyorum yavrum
Tablolara başlarsak bende menü bildirimi yaparımbirinciliği bırakmam kimseye sporda
Benide yazın kızlarOo Bende katilacagim adim yarisina. Ortlik kizisacak desene
Yazdim senide kaptisBenide yazın kızlar
Misafirlerimi daha yeni gönderdim, evi biraz toparlayayım azıcıkta dinleneyim bugün. Yarın diyet ve spora devam.
Gerçi diyeti bozma anlamında kaçamağım yok. Ama if olayına dönüş yapmak istiyorum.
Selam kızlar biz koydeyiz bugün
Yemek fasli bi saat önce bitti mangal köfte bol salata yedim.
Bayramda kaçamak ilk gün haricinde olmadı. Aksatmadan form korumaya devam ediyorum. Ama bugün ödem var regl sebebi ile patlayacak gibi hissediyorum.
H3RA_ dogum günün kutlu olsun canım gerçekten her yaş ayrı bir güzellik ve tecrübe katıyor insana. Ailenle birlikte nice fit ve huzurlu senelerin olsun.
Gecmis olsun. Kimsede bir sey yoktur umarim..
Dogum gunun kutlu olsun kaptanim
Dogum günün kutlu olsun kaptanim.,nice guzel saglikli yillara
İyi dilekleriniz için hepinize thank you güzelim hatunlar. Hepimiz için daha önce yaşamadığımız mükemmellikte yıllar olsunkız ak saçlı fit bir nine olduğun günlerinide görelim inşallah. sağlıklı, mutlu, sevgiyle sarmalanmış bir yıl dilerim sana.
Ay evet ya if benim için en iyisiymiş. Bu hafta 2 öğünle bitsin önümüzdeki hafta işe başlayınca daha doğrusu tek öğüne geçmeyi düşünüyorum.Yazdim senide kaptis
Bende if e dondum m yoksa tik oynamiyor
Hemideee cokkk@Suzan Avci söyle anacım beni mi özledin
Bende özledim kuzum yaHemideee cokkk
Arrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
selam kızlar dün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. biliyorsunuz benim engelli bir kedim var. kabız oldu. buraya geldiğimizden beri az yapıyordu. son iki gündür hiç wc yapmaz oldu. sabahlara kadar nöbetçi petanneydim. lavman fitil vs derken dün geceden beridir ishaliz artık. içini boşalttık ama halsizliği devam ediyor. veteriner mega kolon teşhisi koydu ve ameliyat dedi. ama böyle bir kedide bu ameliyat çok riskli doğuştan kalçada sinirler harap zaten. kolonu alırlarsa ben wc yaptıramayacağım için kesin ölümcül oluyor. moralim yerlerde anlayacağınız. çalınmış zaman yaşadığımızı biliyordum ama sorunların bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim.
Esas liste zamanin gelmis senin
Tamam canimArrietty_ kaptanım ben hala koydeyim dönemedik çok yoğun geçti tartilamadimda pazar donucez pazartesi tartilabilecem artık
Sabah 1 dilim peynir 1 yumurtadan omlet 2 dilim ekmek domates salatalık biber çay
Ara biraz çerez türk kahvesi
Ara 2 erik
Akşam 4 köfte salata 1 kase yoğurt
Su 3 lt su
Arti kimse yoksa, sorun olmazÇok geçmiş olsun.. Çabuk atlatırsınız inşaAllah..
Selam canım.
Çok üzüldüm ya, kedi delisiyim ben de, hiç kıyamıyorum.. Ne diyeceğimi bilemedim ki
Çok iyiyim, motivasyonum tam, spora da başlarım yavaştan, artık eskisi gibi zorlanmıyorum.. Eskiden 5 dakika bile yürüyemezken geçen gün 1saat yürüdüm hiç rahatsız olmadım
Listeye girerim de girdiğim hafta ortalamayı çok etkileyeceğim diye bilemedim şimdi
Tamam canım
Tamam canim
Pazartesi kontrol tartisi ile baslarsin
Ama menülerini ve adim fotograflarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?