Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecenki adim yarisinda 1. Olduk ve ben bireysel 1.ligide almistim sanki
Bundada oyle olacak olmali
Ama piskopatim yok bana gazda vermi
Kac adimdasiniz kizlarr??
12.000 deyim ama daha çıkamam yürüyüşe evde belki şu video varya onla 15.000 e tamamlarsam süper olur akşama

Güzel kilolar verilmiş kızlar tebrik ediyorum sizi ben evimden çok uzaklardayım tartım yanımda değil bildirim yapamıyorum bu nedenle pazar döneceğiz p.tesi ödemli bir tartı atarım
Hani yanına alacaktın. Ben hem yanıma aldım hem yenisibi aldım

Gecmis olsunn napcaksiniz ameliyat olacakmi?
Yok ameliyat olursa sinir sistemi çalışmadığı için wc yapamaz kesin ölüm. Böyle çalınmış zamanlara devam
laptop açamıyorum bana özel alan yok arada açıp kapatıyorum yavrum

Tablolara başlarsak bende menü bildirimi yaparım birinciliği bırakmam kimseye sporda
Oo Bende katilacagim adim yarisina. Ortlik kizisacak desene
Benide yazın kızlar
Misafirlerimi daha yeni gönderdim, evi biraz toparlayayım azıcıkta dinleneyim bugün. Yarın diyet ve spora devam.
Gerçi diyeti bozma anlamında kaçamağım yok. Ama if olayına dönüş yapmak istiyorum.

Yazdim senide kaptis
Bende if e dondum m yoksa tik oynamiyor

H3RA_ kaptanım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun inş

Gecmis olsun. Kimsede bir sey yoktur umarim..

Dogum gunun kutlu olsun kaptanim

Dogum günün kutlu olsun kaptanim.,nice guzel saglikli yillara

H3RA_ doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice yaşlara...

kız ak saçlı fit bir nine olduğun günlerinide görelim inşallah. sağlıklı, mutlu, sevgiyle sarmalanmış bir yıl dilerim sana.

İyi dilekleriniz için hepinize thank you güzelim hatunlar. Hepimiz için daha önce yaşamadığımız mükemmellikte yıllar olsun
Umarım kimseyi unutmamışımdır

Selam kızlar..
Napıyorsunuz dicem, Suzinin gazıyla yürüyorsunuz herhalde
Ben kayınvalidemdeydim öğlen yemeğinde, ciğer pişirmiş, resmen aç kaldım Eve geldim üşendim birşey hazırlamaya, peynir ekmek yedim.. Ödülümü de yedim Tam gaz devam bundan sonra..

Çok geçmiş olsun.. Çabuk atlatırsınız inşaAllah..

Selam canım.
Çok üzüldüm ya, kedi delisiyim ben de, hiç kıyamıyorum.. Ne diyeceğimi bilemedim ki

Esas liste zamanin gelmis senin

Çok iyiyim, motivasyonum tam, spora da başlarım yavaştan, artık eskisi gibi zorlanmıyorum.. Eskiden 5 dakika bile yürüyemezken geçen gün 1saat yürüdüm hiç rahatsız olmadım
Listeye girerim de girdiğim hafta ortalamayı çok etkileyeceğim diye bilemedim şimdi

Tamam canim
Pazartesi kontrol tartisi ile baslarsin
Ama menülerini ve adim fotograflarini bekliyorum

Arti kimse yoksa, sorun olmaz
Bencede harika gidiyorsun. Baya verdin izinde iken. Yeme iside bir tik duzeldi. Hastalikda cok sukur sene basinda ki gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…