Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika:) İnsan kendine iyi baktıkça diyete olan motivasyonu da artıyor.
Biliyorsunuz biz hatunlarda alışkanlıktır, yaza yaklaştıkça Nisan, Mayıs gibi diyet telaşı başlar ve asla yaza yetişmez verilen o kilolar, o yüzden bence biz tam zamanında başladık, dikkatli ve devamlı bir şekilde telaşsız varacağız yaza:) Şimdi kabanlar, paltolar saklıyor da yazın ne yapsan saklayamıyorsun haliyle:)

tatlım kolayı eti yutabilmek için içiyorum.tatsız tutsuz yağsız ancak boğazımdan geçiyor:)))

Zeynebim, soya sosunu seviyor musun bilmiyorum ama ben eti ve özellikle tavuğu akşamdan soya sosuna buluyorum.Üzerine kekik, yenibahar, karabiber,az pulbiber ve az tuz ekleyerek ,folyoyla kapatıp dolaba koyuyorum.
soya sosu hem lezzet veriyor hem de eti ve tavuğu çok güzel yumuşatıyor.
Haftasonları (eğer seviyorsan)2 diş sarmısağı da dövmeden, bikaç parçaya bölerek ekle bu sosa,o da çok güzel bir lezzet ama haftaiçi zor olur tabii.
Dukan soya sosuna izin veriyor çünkü.

Atak biraz güç biliyorsun ama sonrasında kıymalı kabak, biber, patlıcan dolması, hatta benim çok sevdiğim mantar dolması vs hem izinli hem lezzetli yiyecekler olacak, az kaldı:)

Senin adına çok sevindim Duygucum.
Daha birkaç gün önceneler konuştuk seninle,şimdi neler konuşuyoruz:) Allah büyük işte.
sağlıkla büyüsün anneciğinde, bi avazda kurtul inşallah.
Tuğba her daim duamızda,o bunu biliyor..
Tekrar tebrik ederim

Zeynepciğim,

Grill de pişirilmiş tavuk göğüs
Yarım kase yağsız/light yoğurt
1 kaşık light labne peynir
4 adet kornişon turşu
1 diş sarımsak

Yoğurt ve labne beraber çırpılır.İçine kıyılmış sarımsak ilave edilir.Turşular minik doğranarak yoğurtlu karışıma eklenir, tavukla birlikte afiyetle yenir:)

akşam menüm bu da belki senin de işine yarar diye düşündüm...

Kızlar ben trafiğe kalmadan çıkmalıyım, daha 60 km yolum var:)
Gidip yemeğimi hazırlayayım ve 1 saat spor yapayım, cumaya az kaldı malum:)
Akşama görüşürüz.

sabah:30 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık kısır, 4 kaşık kıymalı kabak
ara:yapamadım
akşam:3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak ,
aramı da akşam yemeğine ekledim yemek işim bitsin diye. 1 avuç fındık, 4 kuru kayısı
kayısı çayı içtim.
leslie yaptım,
şimdi de 50-60 mekik çekip yeşil çay içicem.

sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş.

abla kornişon varmıydı?tavuğu seviyorum ama tek onu yemek hoşuma gitmiyor yoğurt olunca yiyorum.ama okulda balıkla yoğurt olmuyor.ondan kola takılıyorum.ben farketmediğim bi özelliğimi farkettim çok fazla et sevmiyorum(ama asla vazgeçmem.ağzıma bi lokma bile liste dışında bişey atmam.en sevebildiğim hale getrmeye calışıyorum.buda güzelmiş.sarımsak güsel olur yoğurtla.
kesin bi çare bulmuşken peşini bırakmam.

bak bugün güzel olmuş.kaçamaksız süper:))
Kızlar ben trafiğe kalmadan çıkmalıyım, daha 60 km yolum var:)
Gidip yemeğimi hazırlayayım ve 1 saat spor yapayım, cumaya az kaldı malum:)
Akşama görüşürüz.

istanbul trafiği abla allah yardımcın olsun.ben akşamları ara sokaklar buldum oralardan kaçıyorum..
bu arada soya sosu evde hiç kullanmadım ama dışarda yedim güzel sevdim:))evede alayım markete gittiğimde.
ve ablacım ben her gün tartılıyorum..bakalım yarın sabah kaç gr farkedecek

çok güzel ya ayakların yere basmıyordur şimdi.çok sevndm Allah tamamına erdirsin.kankama da en yakın zamanda nasip etsin.

cokk sevindimmmm
Allah nazarlardan sakllasın canım benimm

Yorucu 2 günün ardından çoko yorgun bir şekilde evdeyim
herkesi okudumm ne güzel yediklerinize içtiklerinize dikkat etmişsiniz çook tebrik ediyorumm

ben bugünkü menümü yazayım
sabah : kepekli tost (beyaz peynirli + 3 ince dilim sucuk ) 1 bardak şekersiz çay
ara : maalesef yok ders bitmedi
akşam : corba + 2-3 yk yağsız tuzsuz makarna + köfteli türlü yemeği o da çok çok az bir de ufak muz ( TABLDOT yemeği yemekhanede yedik... )

simdi eve girdim yemeği 17.30 da yedim
spor yapıcam su içicem ve kayısı çayı içicem bu arada 1 yogurt yerim belki

çok sevindim canım allah tüm isteyenlere versin bende tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım bakalım bu ay neler olacak

hemen menümü yazıp çıkcam kızlar

sabah iki dilim tam buğday
az peynir 3 zeytin

ara yok

öğle
bir küçük kase çorba

ara bir mandalina ve bir süt küçük bir parça helva

akşam

bir kase çorba

bikaç günlük menülerine kıyasla güzle olmuş:))

kanka gü<elde sebze yok.bağırsakların zorlanmasın.

canlarım menüm:
sabah:yarım dukan puaası yeşilçay
ara:1 bardak tatlandırlmış muz aromalı süt
öğlen bi ton balığı bi bardak kola
ara:110 gr yulaf kepekli yoğurt
akşam:250 gr tavada kıyma,yoğurt
ara:1 kaşık lor,1 bardak süt

suyumu içtim.30 dakka yürüdüm.100 de ip atladım.50 de mekik.sanırım sporu hergün yapmaya başladım die önceki gibi cok yapamıyrm.

günaydın kızlar

nasılsınız?ben çok hastayım.sabah 06.00 da kalktım spor yapacagım diye.1 mil leslie yapabildim.gerisini yapamadım.çok halsiz kaldım bırakmak zorunda kaldım

sabahtan beri net yine açılmıyordu.ancak açabildim

Canım turşu vücutta su tuacağından fazla önderilmeyen ama Dukan için yasak olmayan bir gıda, lezzetlendirmek için kullanabilirsiniz dediklerinden.Bir tane bile bir kase yoğurdu lezzetlendirebiliyor diye ben bu tavuğu yaptığımda katıveriyorum.
Sakın bırakma canım, eziyetimize değsin...

Tavuğu sevdiğin için soya sosuyla çok daha seveceksin eminim:)
Benim bugün atakta son günüm, yarın sabah tartılacağım ve ardından bir gün protein, 1 gün sebze+protein sistemiyle devam ettireceğim, turpu bile bu kadar özleyeceğimi söyleseler inanmazdım:)

Günlük spor için oldukça iyi bir süre.Fazla da arttırma, çünkü seyir döneminde duraklamalarında malum, yaptığın spor süresini arttırman isteniyor zaten, bence bu süre gayet uygun ama sen bilirsin tabii:)

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah nazarlardan korusun

menün az ama sende bunu gördüğüme bile sevindim.köfte var sabahta tost var

çok sevindim canım allah tüm isteyenlere versin bende tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım bakalım bu ay neler olacak

herşey güzel olacak canım.ben taa yürekten inanıyorum.kilo verdikçe moralinde düzelecek bebek için umutlarında artacak

az ama güzel

senin menünüde begendim canım

günün menüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…