Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kiz
Yabanci dilde sevmiyorum. Türkce okuyorum. Ahmet ümit in kavim isimli romanini bitirdim. Kirlangic cigligini okumustum daha once. Cok hosuma gidiyor anlatim tarzi,olaylar. Sonunu veya sucluyu asla tahmin edemiyorum.
Ben de cok severek okuyorum Ahmet Ümit'i.

Ben de cok severek okuyorum Ahmet Ümit'i.
Hangi romanlarini okudun?
Birbiri ile bagli sanki.Yani seri gibi sanki. Kavim i okurken mesela Ali Ile Zeynep in durumu ,Kirlangic cigliginda ki gibi degildi.
Ay nasil desem. Olaylar kirlangic cigliginda ilerlemisti. Sanki ben serinin son kitabini okumus gibiyim.
Karisi ve kizinin ölümü öbur romanlarinda geciyor mu? Bu iki romandada gecmis olay olarak bahsediliyor

Bab-i Esrar, Istanbul hatirasi, Beyoglunun en guzel abisi, Komiser Nevzat, Sultani oldurmek bunlari okudum.

Neden 5.30 da kalkip kitap okudugunu simdi anladim. Ahmet Umit , Zülfü Livaneli , Elif Safak kitaplari okura tutkal etkisi yapiyor resmen.

Neden 5.30 da kalkip kitap okudugunu simdi anladim. Ahmet Umit , Zülfü Livaneli , Elif Safak kitaplari okura tutkal etkisi yapiyor resmen.
Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve p galiba ciktigi sene okudum.

Yok kiz
Yabanci dilde sevmiyorum. Türkce okuyorum. Ahmet ümit in kavim isimli romanini bitirdim. Kirlangic cigligini okumustum daha once. Cok hosuma gidiyor anlatim tarzi,olaylar. Sonunu veya sucluyu asla tahmin edemiyorum.
Ahmet Ümit romanı hiç okumadım şiirlerini severim akıyor.
Livanelinin olay örgüsü sarıyor ama dili çok hafif geliyor bana ya.

Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve p galiba ciktigi sene okudum.
aa kaptanım Elif Şafak ın Aşk romanını mutlaka okumalısın
şu anda 10 dakika 38 saniye romanına başladım
iki gündür yoğunluktan elime alamıyorum
aklım küçük Leyla da kaldı

Kızlar bugün 2.doz aşımı oldum
Kolumu kaldıramıyorum biraz halsizlikte başladı
ofis bayram dönüşü çok yoğundu bitiremedim işleri yanıma aldım
yatamayacağım da o yüzden
Dün akşam yatmadan biber doldurmuştum
en azından yemeğim hazır
başladı yine koşturma
ben artık evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…