- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Acili salgami cok severim .Hoşgeldiniz , yönetici ekibi naif minnoş bir o kadar da kamçılı zalımlardan oluşmuş şalgam suyu gibi hem canın çekiyor hem kaçasın geliyor böyle ciger yakan cinsten
Ben de cok severek okuyorum Ahmet Ümit'i.Yok kiz
Yabanci dilde sevmiyorum. Türkce okuyorum. Ahmet ümit in kavim isimli romanini bitirdim. Kirlangic cigligini okumustum daha once. Cok hosuma gidiyor anlatim tarzi,olaylar. Sonunu veya sucluyu asla tahmin edemiyorum.
Hangi romanlarini okudun?Ben de cok severek okuyorum Ahmet Ümit'i.
Acısız severim ben ama adana markası olacakAcili salgami cok severim .
Bab-i Esrar, Istanbul hatirasi, Beyoglunun en guzel abisi, Komiser Nevzat, Sultani oldurmek bunlari okudum.Hangi romanlarini okudun?
Birbiri ile bagli sanki.Yani seri gibi sanki. Kavim i okurken mesela Ali Ile Zeynep in durumu ,Kirlangic cigliginda ki gibi degildi.
Ay nasil desem. Olaylar kirlangic cigliginda ilerlemisti. Sanki ben serinin son kitabini okumus gibiyim.
Karisi ve kizinin ölümü öbur romanlarinda geciyor mu? Bu iki romandada gecmis olay olarak bahsediliyor
Canin cekmis ic bosver , senden onemli miAcısız severim ben ama adana markası olacak
Evde var ama içemem çok ödem yapar
Neden 5.30 da kalkip kitap okudugunu simdi anladim. Ahmet Umit , Zülfü Livaneli , Elif Safak kitaplari okura tutkal etkisi yapiyor resmen.Hangi romanlarini okudun?
Birbiri ile bagli sanki.Yani seri gibi sanki. Kavim i okurken mesela Ali Ile Zeynep in durumu ,Kirlangic cigliginda ki gibi degildi.
Ay nasil desem. Olaylar kirlangic cigliginda ilerlemisti. Sanki ben serinin son kitabini okumus gibiyim.
Karisi ve kizinin ölümü öbur romanlarinda geciyor mu? Bu iki romandada gecmis olay olarak bahsediliyor
Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyorNeden 5.30 da kalkip kitap okudugunu simdi anladim. Ahmet Umit , Zülfü Livaneli , Elif Safak kitaplari okura tutkal etkisi yapiyor resmen.
Teşekkür ederim.Afiyet olsun cok temiz bir menu.
Erken derken kacta yiyorsunuz, saatleri yazmiyor da merak ettim?
Ben 3 yazarim da üslubunu cok begeniyorum.Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve pgaliba ciktigi sene okudum.
Ahmet Ümit romanı hiç okumadım şiirlerini severim akıyor.Yok kiz
Yabanci dilde sevmiyorum. Türkce okuyorum. Ahmet ümit in kavim isimli romanini bitirdim. Kirlangic cigligini okumustum daha once. Cok hosuma gidiyor anlatim tarzi,olaylar. Sonunu veya sucluyu asla tahmin edemiyorum.
Livanelinin olay örgüsü sarıyor ama dili çok hafif geliyor bana ya.Neden 5.30 da kalkip kitap okudugunu simdi anladim. Ahmet Umit , Zülfü Livaneli , Elif Safak kitaplari okura tutkal etkisi yapiyor resmen.
Ahmet Ümit romanı hiç okumadım şiirlerini severim akıyor.
Livanelinin olay örgüsü sarıyor ama dili çok hafif geliyor bana ya.
3 gun muaf yazabilirim canim.Arrietty_ biz 3 günlüğüne adaya geciyiruz kaptanim net sorunum olabilir sadece aksam paylasim yapabilirsem haber veriyim
aa kaptanım Elif Şafak ın Aşk romanını mutlaka okumalısınEvet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve pgaliba ciktigi sene okudum.
Uzun ara verdiysen keşke daha düşük ağırlıkla baslasaydin. Sakatlık kötü...Kollarım yanıyor ya niye bu kadar ara verdim ben kola2 kg dumbell mahvetti tricepsleri acıyor
Ikisinide not ettim :)aa kaptanım Elif Şafak ın Aşk romanını mutlaka okumalısın
şu anda 10 dakika 38 saniye romanına başladım
iki gündür yoğunluktan elime alamıyorum
aklım küçük Leyla da kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?