Geçmiş olsun canım.Kızlar bugün 2.doz aşımı oldum
Kolumu kaldıramıyorum biraz halsizlikte başladı
ofis bayram dönüşü çok yoğundu bitiremedim işleri yanıma aldım
yatamayacağım da o yüzden
Dün akşam yatmadan biber doldurmuştum
en azından yemeğim hazır
başladı yine koşturma
ben artık evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum
Kızlar bugün 2.doz aşımı oldum
en azından yemeğim hazır
başladı yine koşturma
Aynen abla uzun ara vermiştim ara ara direnç bandıyla yapıyordum ama dumbell gibi etki etmemiş demek kiUzun ara verdiysen keşke daha düşük ağırlıkla baslasaydin. Sakatlık kötü...Allah korusun!
Geçmiş olsun yavrum. 2. Doz daha ağır diyor çoğunluk. Ben daha hiç olmadım. Aşı karşıtı bir insan da değilim ama çok kafamı kurcaladı aşılar bir de alerji var bende o yüzden sinovac kalıyor elimde seçenek onu da bilmiyorumKızlar bugün 2.doz aşımı oldum
en azından yemeğim hazır
başladı yine koşturma
Bende olmadim. Bunyem alerjik zaten.Aynen abla uzun ara vermiştim ara ara direnç bandıyla yapıyordum ama dumbell gibi etki etmemiş demek ki
Geçmiş olsun yavrum. 2. Doz daha ağır diyor çoğunluk. Ben daha hiç olmadım. Aşı karşıtı bir insan da değilim ama çok kafamı kurcaladı aşılar bir de alerji var bende o yüzden sinovac kalıyor elimde seçenek onu da bilmiyorum
Yavas yavas duzelecek insallah. Bozma moralini, elbet tamamen iyilestigi gunler de gelecekFizik tedavi vermedi canım, evde egzersiz yapabilirsin dedi. Bir de arada yürüyüş yapmayı dene, zorlanıyorsan biraz daha bekle dedi. Bugün yine denedim, 10 dk sonra baldirda demirden minik bir top var gibi gerginlik yaptı, bıraktım. Demek ki henüz hazır değil...
Elbet böyle kalmayacak da, benim gibi hareketli insana zor imtihanlar yaşıyorum. Ben ve yatmak, e ama mecbuuuur.Yavas yavas duzelecek insallah. Bozma moralini, elbet tamamen iyilestigi gunler de gelecek
Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.
Tavsiyem sadece dumbell var ise onunla calismak derim
Sadece yurumuyorum, sonucu adim olarak veriyorum. Bunun icinde dansi, leslie si ve fitness i da var. Tum vucut calisiyor.Senin beslenme stilin çok güzel bence bozma. Verimli gidiyorsun. Duraksama yasarsan ya da ödem dukan birası yapabilirsin. Acele etme bir de spor yürüyüş dışında bir şeyler yapmayı deneyebilirsin.
Senin de dedigin gibi imtihan. Allah kolayligini da versin insallahElbet böyle kalmayacak da, benim gibi hareketli insana zor imtihanlar yaşıyorum. Ben ve yatmak, e ama mecbuuuur.
Amiin, Allah beterinden saklasın.Senin de dedigin gibi imtihan. Allah kolayligini da versin insallah
Dumbel la kol.icin video dan mı yapıyorsun canımAynen abla uzun ara vermiştim ara ara direnç bandıyla yapıyordum ama dumbell gibi etki etmemiş demek ki
Geçmiş olsun yavrum. 2. Doz daha ağır diyor çoğunluk. Ben daha hiç olmadım. Aşı karşıtı bir insan da değilim ama çok kafamı kurcaladı aşılar bir de alerji var bende o yüzden sinovac kalıyor elimde seçenek onu da bilmiyorum
Yok canım bugün üçer set triceps hareketleri yaptım. Yarına april han kol videosunu deneyeceğim dumbell ileDumbel la kol.icin video dan mı yapıyorsun canım
Cok erken aciliyormus okullar bizim eyalette Eylulun 2. haftasi acilacak , bu hafta tatile girecekler.Imkanin varsa neden olmasin kaptisim
Benimde haftaya basliyor kosusturma. Etud mu oluyor turkcesi?
Okul sonrasi olan yer, cocuklar oraya gidecek 1 hafta. Okullar 9 agustos da aciliyor. Ama ben ve esimin izni 2 agustos da bitiyor.
Evde tek kalamazlar 8 saat, mecbur oraya gidecekler
Yaptiginiz spor videolarini atar misiniz ? Kaptan atti oglen onu hemen favorilere attim.Yok canım bugün üçer set triceps hareketleri yaptım. Yarına april han kol videosunu deneyeceğim dumbell ile
26 Haziranda kapandi okullarCok erken aciliyormus okullar bizim eyalette Eylulun 2. haftasi acilacak , bu hafta tatile girecekler.
TamamYok canim obur topicde Ilk sayfada
Oraya yazdigimiz icin kaldirdim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?