Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım.
Diğer arzun da hayırlısıyla gerçek olur inşallah.

Imkanin varsa neden olmasin kaptisim
Benimde haftaya basliyor kosusturma. Etud mu oluyor turkcesi?
Okul sonrasi olan yer, cocuklar oraya gidecek 1 hafta. Okullar 9 agustos da aciliyor. Ama ben ve esimin izni 2 agustos da bitiyor.
Evde tek kalamazlar 8 saat, mecbur oraya gidecekler

Uzun ara verdiysen keşke daha düşük ağırlıkla baslasaydin. Sakatlık kötü... Allah korusun!
Aynen abla uzun ara vermiştim ara ara direnç bandıyla yapıyordum ama dumbell gibi etki etmemiş demek ki
Geçmiş olsun yavrum. 2. Doz daha ağır diyor çoğunluk. Ben daha hiç olmadım. Aşı karşıtı bir insan da değilim ama çok kafamı kurcaladı aşılar bir de alerji var bende o yüzden sinovac kalıyor elimde seçenek onu da bilmiyorum

Bende olmadim. Bunyem alerjik zaten.

Yavas yavas duzelecek insallah. Bozma moralini, elbet tamamen iyilestigi gunler de gelecek

Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.
Tavsiyem sadece dumbell var ise onunla calismak derim

Senin beslenme stilin çok güzel bence bozma. Verimli gidiyorsun. Duraksama yasarsan ya da ödem dukan birası yapabilirsin. Acele etme bir de spor yürüyüş dışında bir şeyler yapmayı deneyebilirsin.
Sadece yurumuyorum, sonucu adim olarak veriyorum. Bunun icinde dansi, leslie si ve fitness i da var. Tum vucut calisiyor.

Dumbell yok ama su siseleri ile yaparim kaptanim Arrietty_ . Aksama da limonlu yesil cay eklerim kaptanim sedulu . Sabirsizligim 6 lari gormek icin. Yoksa ben de 1 aylik neticeden cok memnunum. Sayenizde

Dumbel la kol.icin video dan mı yapıyorsun canım

Cok erken aciliyormus okullar bizim eyalette Eylulun 2. haftasi acilacak , bu hafta tatile girecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…