Babamın 2/3 ay önce bacağı ve kolu kırılmıştı.Fizik tedavi vermedi canım, evde egzersiz yapabilirsin dedi. Bir de arada yürüyüş yapmayı dene, zorlanıyorsan biraz daha bekle dedi. Bugün yine denedim, 10 dk sonra baldirda demirden minik bir top var gibi gerginlik yaptı, bıraktım. Demek ki henüz hazır değil...
Zülfü Livaneli nin Serenad ı asla unutamayacağım bir kitap. Kardeşimin Hikayesi nede bayılmıştım.Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve pgaliba ciktigi sene okudum.
Amin canımGeçmiş olsun canım.
Diğer arzun da hayırlısıyla gerçek olur inşallah.
Evet canım etüt.Imkanin varsa neden olmasin kaptisim
Benimde haftaya basliyor kosusturma. Etud mu oluyor turkcesi?
Okul sonrasi olan yer, cocuklar oraya gidecek 1 hafta. Okullar 9 agustos da aciliyor. Ama ben ve esimin izni 2 agustos da bitiyor.
Evde tek kalamazlar 8 saat, mecbur oraya gidecekler
Sağol kuzum. Sayılar yükselince tırstım bende hemen aldım randevumu. Birde Delta olayı var.Aynen abla uzun ara vermiştim ara ara direnç bandıyla yapıyordum ama dumbell gibi etki etmemiş demek ki
Geçmiş olsun yavrum. 2. Doz daha ağır diyor çoğunluk. Ben daha hiç olmadım. Aşı karşıtı bir insan da değilim ama çok kafamı kurcaladı aşılar bir de alerji var bende o yüzden sinovac kalıyor elimde seçenek onu da bilmiyorum
Günde üç kez bacak esnetme ve germe egzersizleri yapıyorum. Yoksa kas bildiğin güdük kalacak.Babamın 2/3 ay önce bacağı ve kolu kırılmıştı.
Kolundan ameliyat olmak zorunda kaldı. Alçılar çıkalı bir ayı geçti ama kolunda hareket kısıtı var hala. Doktor fizik tedavi vermemiş bir kaç hareket göstermiş, covitten dolayı sanırım hayati olmayan hallerde hastaneye gelinsin istemiyorlar.
Arada oturduğun yerden olsa bile çalıştır kaslarını. Baldırı hafiften sık bırak mesela kaslar uyansın. Kolay değil uzun zaman hareketsiz kaldılar.
Geçmiş olsun
Zülfü Livaneli nin Serenad ı asla unutamayacağım bir kitap. Kardeşimin Hikayesi nede bayılmıştım.
Amin canım
şu anda pek mümkün gözükmüyor
ama yakın zamanda yardımcı alıp haftada bir
iki gün kafa izni yapacağım
Evet canım etüt.
Çalışan anneler için süper oluyor etüt merkezleri.
Benim çocuklar severek giderdi.
Ödevlerde orada bittiği için eve gelince tamamen free takılırlardı. En çok bu yönünü severdik
Sağol kuzum. Sayılar yükselince tırstım bende hemen aldım randevumu. Birde Delta olayı var.
Alerjisi olup aşı olanlardan var tanıdıklarım. Pek sorun yaşamadılar hatta hepimizin yaşadığı kadarı diyebilirim. Doktora danış öncesinde.
Tabi sen bilirsin ama biontechin koruyuculuğu daha fazlaymış. Kardeşi doktor olan bir arkadaşımda onu önermişti.
Kol için bu videoyu yapmıştım takımda bir iki kişiyle birlikte güzel sonuç aldım sıkılaştı. Şimdi aynı videoya yarın ağırlık ekleyerek başlayacağımYaptiginiz spor videolarini atar misiniz ? Kaptan atti oglen onu hemen favorilere attim.
Yetkililerin gelmesini bekleyelim marabaları aşıyor mevzuYa denedim ama olmadi. Belki ben yapamadim
Boyle sorunlari yazmak icin bolum var ise ordan daha mi basit olur acaba gormeleri?Yetkililerin gelmesini bekleyelim marabaları aşıyor mevzu
3 gun muaf yazabilirim canim.
Direkt cimer e yazalım anında müdahale ederlerBoyle sorunlari yazmak icin bolum var ise ordan daha mi basit olur acaba gormeleri?
Evet Almanyadayim.26 Haziranda kapandi okullar
Bende 12 Temmuzdu galiba tatilim basladi, kizida kresden ozaman aldim. Simdi okula baslayacak
Almanyada miydin sen?
Ecnebistanda herkes yaEvet Almanyadayim.
Kimler yurtdisinda baska , kaptani biliyorum bir tek?Ecnebistanda herkes yabu kk yurtdışına çalışıyor
Herkes Avrupa'da ya kaç milyon nüfuslu Ankara'da benim hisseme Fatma Girik düştüKimler yurtdisinda baska , kaptani biliyorum bir tek?
harika suzim
kalkar kalkmaz oldugundandir arti diye pozitif dusunuyorum : D
10 günde mukemmel sonuc
ufak arti ama cumaya halledersin
Tesekurler canim
ekside harika :)
Hadi bakalim cumaya gitsin ödemler cok dikkatli ol
hosgeldin
guzel eksi
Hain gadin,nettiin böyle
Cocuklar nasil?
Söyle bir bakalim mi en son bildirimleriniz nasildi diye?
Bu cuma yüzdeler 2´e bölünecek
Listedisi olanlarinda bu sekilde olacak
***4.Takım 736&737. Etap***
Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)
4. Takım ortalaması: %
*** Alt Liste***
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)
Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
suspushanim (70.8) BK 70.8 , HK 60 , BT 22.07.2021
Melegimkorusun (60,5)
bnnu ( 59 )
Hyt-123 (72.3///%)700. etapda riskli gebelik nedeniyle bildirimsiz sağlık iznine ayrılan üye geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?