Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Babamın 2/3 ay önce bacağı ve kolu kırılmıştı.
Kolundan ameliyat olmak zorunda kaldı. Alçılar çıkalı bir ayı geçti ama kolunda hareket kısıtı var hala. Doktor fizik tedavi vermemiş bir kaç hareket göstermiş, covitten dolayı sanırım hayati olmayan hallerde hastaneye gelinsin istemiyorlar.
Arada oturduğun yerden olsa bile çalıştır kaslarını. Baldırı hafiften sık bırak mesela kaslar uyansın. Kolay değil uzun zaman hareketsiz kaldılar.
Geçmiş olsun

Evet zülfü livanelinin kitaplarida aynen dedigin etkiyi veriyor
Elif safak in sadece 1 romanini okudum.Oda seneler önce. Baba ve p galiba ciktigi sene okudum.
Zülfü Livaneli nin Serenad ı asla unutamayacağım bir kitap. Kardeşimin Hikayesi nede bayılmıştım.
Geçmiş olsun canım.
Diğer arzun da hayırlısıyla gerçek olur inşallah.
Amin canım
şu anda pek mümkün gözükmüyor
ama yakın zamanda yardımcı alıp haftada bir
iki gün kafa izni yapacağım

Evet canım etüt.
Çalışan anneler için süper oluyor etüt merkezleri.
Benim çocuklar severek giderdi.
Ödevlerde orada bittiği için eve gelince tamamen free takılırlardı. En çok bu yönünü severdik
Sağol kuzum. Sayılar yükselince tırstım bende hemen aldım randevumu. Birde Delta olayı var.
Alerjisi olup aşı olanlardan var tanıdıklarım. Pek sorun yaşamadılar hatta hepimizin yaşadığı kadarı diyebilirim. Doktora danış öncesinde.
Tabi sen bilirsin ama biontechin koruyuculuğu daha fazlaymış. Kardeşi doktor olan bir arkadaşımda onu önermişti.

Günde üç kez bacak esnetme ve germe egzersizleri yapıyorum. Yoksa kas bildiğin güdük kalacak. Ev icinde de yürümeye çalışıyorum.
Babana da cok geçmiş olsun...

Yaptiginiz spor videolarini atar misiniz ? Kaptan atti oglen onu hemen favorilere attim.
Kol için bu videoyu yapmıştım takımda bir iki kişiyle birlikte güzel sonuç aldım sıkılaştı. Şimdi aynı videoya yarın ağırlık ekleyerek başlayacağım

Ya denedim ama olmadi. Belki ben yapamadim

Ben yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…