EŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
ysmnczm @matilda34 mağdur olmayın diyerek yeni bir eşleme yaptım.
@caroline84 geçerli mazeret sundu
bnnu vakit ayıramayacak kadar yoğun sanırım.
Kizlar daha aktif olacagiz diyip telafi etti 1 haftadir
Bilmiyorum. Evde degildim tartilamadim. Ama bugun -2 bekliyordumCumaya kadar halledersin sen o artıyı :)
10 gün için çok iyi eksi..
Cuma kilon kaçtı ?
Su icmeyecek miyim?Merhaba hosgeldiniz tekrar takıma. Sağlıkla büyüsün bebek. Emziriyor musunuz ? Nasıl bir diyet planlıyorsunuz? Normal doğum mu oldu ? Yürüyüş yapmanıza engel olan bir agri vs var mi ? Doğum sonrası en güzel başlangıç yürüyüş yapmak bol bol bebeği arabaya atıp
Günaydın güzel eksilerin var menülerin de harika gidiyor. Bence 4 günde hedefi yakalarsın ama garanti olsun dersen su orucu yapabilirsin son 2 günde.Arrietty_ kaptanim daha deneyimli o konuda.
Yok kız tam tersi sadece su soda tüketeceksinBilmiyorum. Evde degildim tartilamadim. Ama bugun -2 bekliyordum
Su icmeyecek miyim?
Sadece? Ben saglikli beslenmeye devam edeyim de kaptanim bana ilave oneriler verseniz.Yok kız tam tersi sadece su soda tüketeceksin
Kontrole/fizik tedaviye gidiyor musun? Dr ne dedi?Dışarıda sadece bir kez yürüdüm. O akşam ve ertesi gün kasım gerilince cesaret edemedim canım. Ufak ufak esnetme, germe hareketleriyle kısalan kası açmaya çalışıyorum...
Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.Sadece? Ben saglikli beslenmeye devam edeyim de kaptanim bana ilave oneriler verseniz.
Dumbellarla nasil calisiyorsun kaptanim.Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.
Tavsiyem sadece dumbell var ise onunla calismak derim
Ya ben de yapmayi dusunuyorum ama acikcasi cesaretim yok.Yok kız tam tersi sadece su soda tüketeceksin
Genelde kettlebell ile calisiyorum. Tek dumbell ilede yaptigim bazi hareketler varDumbellarla nasil calisiyorsun kaptanim.
Senin beslenme stilin çok güzel bence bozma. Verimli gidiyorsun. Duraksama yasarsan ya da ödem dukan birası yapabilirsin. Acele etme bir de spor yürüyüş dışında bir şeyler yapmayı deneyebilirsin.Sadece? Ben saglikli beslenmeye devam edeyim de kaptanim bana ilave oneriler verseniz.
Bende şimdiye kadar yapmadım. İhtiyacim olmadı çok duraksama yaşanırsa yapılabilir vücudu sasirtmak adinaYa ben de yapmayi dusunuyorum ama acikcasi cesaretim yok.
Ama yapanlar ne guzel kilolar vermis.
Masallah kaptanim size.Gunaydin kizlar
5.30 da uyanip 2 saat kitap okudum
Ev isi, cocuklara kahvalti hazirlayip spora gidecegim
Birazdan hem tablo hemde kilo bildirimlerini bakacagim
Waaaaooooawww kaptanim siz bayagi fitsinizdir simdi.Genelde kettlebell ile calisiyorum. Tek dumbell ilede yaptigim bazi hareketler var
Kettlebell swing e bayilirim. Dumbell ilede yapiliyor
Türkce video baktim ama yaptiklari yanlis geldi gözüme. Kol ve omuz degil kalca ile yapilan bir agirlik bu. Tum günü kalcadan almali ileri ittirmeli.
Buda dumbell ile
Tek dumbell ilede olur
Onun disinda ben sevdigim egzersizi yapiyorum acikcasi
G2oh da severim. Ben plate ile yapiyorum ama Videoda dumbell ile olanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?