Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ sedulu

bayramda memleketime gittim araba yolculuğu ve 12 saat sürdü , orada da 2 yıldır görmediğim ailemi gördüm , internete hiç giremedim bile, haklısınız haber verebilseydim iyiydi, takıma alınmıyorsam da canınınız sağolsun sevdim ben sizi, sağlıcakla kalın

Kizlar daha aktif olacagiz diyip telafi etti 1 haftadir
Aktif olacagim dersen, yumusak kalbim cevirmez kimseyi

Cumaya kadar halledersin sen o artıyı :)

10 gün için çok iyi eksi..
Cuma kilon kaçtı ?
Bilmiyorum. Evde degildim tartilamadim. Ama bugun -2 bekliyordum
Su icmeyecek miyim?

Sadece? Ben saglikli beslenmeye devam edeyim de kaptanim bana ilave oneriler verseniz.
Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.
Tavsiyem sadece dumbell var ise onunla calismak derim

Bence sen beslenme seklini bozma. Duraklama yasamiyorsun ve guzel gidiyor kilolarin. Sabret, evet dedigin hedef tutar mi belli olmaz. Su miktarin, adimlaman, beslenmen cok guzel.
Tavsiyem sadece dumbell var ise onunla calismak derim
Dumbellarla nasil calisiyorsun kaptanim.

Bu arada gunaydin,

Sabah uyuya kalmisim oglumun okul cantasini hazirla cocuklari hazirla okula anca yetistik. Sonra kizimla parkta oynadik teli elime alamadim.
Hepiniz cok guzel kilolar vermissiniz veriyorsunuz kizlar , sizlere oyle imreniyorum ki.

Dumbellarla nasil calisiyorsun kaptanim.
Genelde kettlebell ile calisiyorum. Tek dumbell ilede yaptigim bazi hareketler var

Kettlebell swing e bayilirim. Dumbell ilede yapiliyor
Türkce video baktim ama yaptiklari yanlis geldi gözüme. Kol ve omuz degil kalca ile yapilan bir agirlik bu. Tum günü kalcadan almali ileri ittirmeli.
Buda dumbell ile
Tek dumbell ilede olur

Onun disinda ben sevdigim egzersizi yapiyorum acikcasi

G2oh da severim. Ben plate ile yapiyorum ama Videoda dumbell ile olanda var

Sadece? Ben saglikli beslenmeye devam edeyim de kaptanim bana ilave oneriler verseniz.
Senin beslenme stilin çok güzel bence bozma. Verimli gidiyorsun. Duraksama yasarsan ya da ödem dukan birası yapabilirsin. Acele etme bir de spor yürüyüş dışında bir şeyler yapmayı deneyebilirsin.

Sabahtan 60 dk eva yaptım 5 dk da wallsit
10 bin adımım var.
Öğleden sonra 2 kg dumbell ile kol calisicam triceps çalıştırmam lazım. Akşam da parka ipimi götürüp ip atlarım. Oğlan eski ipi koparmıştı yeni sipariş etmiştim. Bugün geldi.
Bugün daha fazla spor planım var bakalım akşama hangilerini gerçekleştirmiş olucam

Waaaaooooawww kaptanim siz bayagi fitsinizdir simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…