- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Sabahtan 60 dk eva yaptım 5 dk da wallsit
10 bin adımım var.
Öğleden sonra 2 kg dumbell ile kol calisicam triceps çalıştırmam lazım. Akşam da parka ipimi götürüp ip atlarım. Oğlan eski ipi koparmıştı yeni sipariş etmiştim. Bugün geldi.
Bugün daha fazla spor planım var bakalım akşama hangilerini gerçekleştirmiş olucam
Favorilere kaydettim.Genelde kettlebell ile calisiyorum. Tek dumbell ilede yaptigim bazi hareketler var
Kettlebell swing e bayilirim. Dumbell ilede yapiliyor
Türkce video baktim ama yaptiklari yanlis geldi gözüme. Kol ve omuz degil kalca ile yapilan bir agirlik bu. Tum günü kalcadan almali ileri ittirmeli.
Buda dumbell ile
Tek dumbell ilede olur
Onun disinda ben sevdigim egzersizi yapiyorum acikcasi
G2oh da severim. Ben plate ile yapiyorum ama Videoda dumbell ile olanda var
Erken doğum oldu suyum bitmişti ani sezeryana alındım ama çok şükür iyiym yürüyüşüm var dışarıda yürüyüş yapamıyorum koşu bandım var emziriyorum extra diyetim yok ekmek tuz şeker kullanmıyorum az yiyorum her gün bir saat yürüyüş 1 saat leslie yapıyorum 33 gün oldu doğum yapalı 12 kilo verdimMerhaba hosgeldiniz tekrar takıma. Sağlıkla büyüsün bebek. Emziriyor musunuz ? Nasıl bir diyet planlıyorsunuz? Normal doğum mu oldu ? Yürüyüş yapmanıza engel olan bir agri vs var mi ? Doğum sonrası en güzel başlangıç yürüyüş yapmak bol bol bebeği arabaya atıp
Günaydın güzel eksilerin var menülerin de harika gidiyor. Bence 4 günde hedefi yakalarsın ama garanti olsun dersen su orucu yapabilirsin son 2 günde.Arrietty_ kaptanim daha deneyimli o konuda.
Ooo muhteşem sen zaten işin büyük kısmını halletmişsin. Ekmek yemeyince zaten tıkır tıkır gidiyor kilolar. Emzirdiğin için diyet gerçekten zor olur. Senin için en güzeli abartılı olmadan yemek ve agri sizi yapmayacak şekilde koşu bandına cikmak. Kısa sürede hedefine ulaşırsın canımErken doğum oldu suyum bitmişti ani sezeryana alındım ama çok şükür iyiym yürüyüşüm var dışarıda yürüyüş yapamıyorum koşu bandım var emziriyorum extra diyetim yok ekmek tuz şeker kullanmıyorum az yiyorum her gün bir saat yürüyüş 1 saat leslie yapıyorum 33 gün oldu doğum yapalı 12 kilo verdimgeri kalan kilomudq sizinle eylenerek vermek istiyorum
harika suzim
kalkar kalkmaz oldugundandir arti diye pozitif dusunuyorum : D
10 günde mukemmel sonucKilo bildirimi
16 Temmuz: 72.9
26 Temmuz: 71.4
Fark:1.5
Hedef : 69.9
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2892661
ufak arti ama cumaya halledersin
Tesekurler canimGünaydın kızlar Harika bir hafta olsun inşallah her anlamda
Cuma: 60,5
Pazartesi: 59,8
F: -700gr
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Hadi bakalim cumaya gitsin ödemler cok dikkatli ol
hosgeldinUtanarak gelen birisi var burda bayramda bildirim yapamayan
Geçen hafta:59.0
Cuma:59.0
Fark: 0
bugün:58.3
bugün itibariyle hedefime ulaştım ama kaptanlarım kabul ederse buraya yazmaya devam etmek istiyoruö bayramda memleketime gittim hiç ama hiç fısratım olmadı , haber verebilirdim ama özür dilerim
Fotoğraflardan birisi cumadan (çektim ama gönderemedim) diğeri bugün
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2892683 Eki Görüntüle 2892684
guzel eksi
Hain gadin,nettiin böyle
En son geçen hafta pazartesi tartilabilmistim 19.7.2021 pazartesi 84.6
Bugün 84.3
Fark -300 Gr
Hedef 83.6 olsun cumaya
Hosgeldin tekrarİyi geceler hanımlarben daha önce 4. Takımdaydım hamile kaldım ayrılmak zorunda kaldım bebeğim pramatüre doğudu 35. Haftada çok şükür iyiyz 1 aylık bile olduk tabi alınan kiloları vermem lazım tekrar aranıza katılmak istiyorum 18 kilo fazlam var 78.4 kiloyum hedefim 60 kilo Beni tekrar aranıza alırmısnız
Hoşgeldiniz , yönetici ekibi naif minnoş bir o kadar da kamçılı zalımlardan oluşmuş şalgam suyu gibi hem canın çekiyor hem kaçasın geliyor böyle ciger yakan cinstenİyi geceler hanımlarben daha önce 4. Takımdaydım hamile kaldım ayrılmak zorunda kaldım bebeğim pramatüre doğudu 35. Haftada çok şükür iyiyz 1 aylık bile olduk tabi alınan kiloları vermem lazım tekrar aranıza katılmak istiyorum 18 kilo fazlam var 78.4 kiloyum hedefim 60 kilo Beni tekrar aranıza alırmısnız
İki gün dalgasını geçsin de hevesini alsın cumaya tebelleş olmasın zalımAgam bizimle dalga geciiii
Kacasin gelmesin seninHoşgeldiniz , yönetici ekibi naif minnoş bir o kadar da kamçılı zalımlardan oluşmuş şalgam suyu gibi hem canın çekiyor hem kaçasın geliyor böyle ciger yakan cinsten
Tebelles ne bacimİki gün dalgasını geçsin de hevesini alsın cumaya tebelleş olmasın zalım
Sen istiyor duj verecek 100 dolarTebelles ne bacimBen anlamiyor seni
Hey AllahimSen istiyor duj verecek 100 dolar
Kitap okumak tembellikten sayılmaz çok iyi yapmışsın ne okuyorsun ecnebi şeyler miBen bugun felaket tembellik ettim
Ne yemek yaptim ,ne spor
Dünden kalan yemek ile sofrayi kurup spora kacacagim
O yuzde yarin 2 günlük tablo paylasacagim
Kitap okumaya daldim resmen tüm gün.
Yok kizKitap okumak tembellikten sayılmaz çok iyi yapmışsın ne okuyorsun ecnebi şeyler mi
Fizik tedavi vermedi canım, evde egzersiz yapabilirsin dedi. Bir de arada yürüyüş yapmayı dene, zorlanıyorsan biraz daha bekle dedi. Bugün yine denedim, 10 dk sonra baldirda demirden minik bir top var gibi gerginlik yaptı, bıraktım. Demek ki henüz hazır değil...Kontrole/fizik tedaviye gidiyor musun? Dr ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?