Sabah 5de ne uyaniyorsun deliSabah 5te menumu resimi koydum yollamayi unutmusum
Gecmis olsunHaydaaa
Eklerim kuzum ne agliyon
Gunaydin. Heryerim agriyor. Kiz ateslendi aksam, benimle yatti. Cunku baska türlü ates nöbeti takip edemiyorum. Az önce kalktik. Sersem gibiyim birde
Benim yerime ise gidersen uyurum sorun degil uyurumSabah 5de ne uyaniyorsun deli
Aha ben geldim yatana kadar spamlicamYine kimsecikler yok
10da spora gittim
30dk eliptik
30dk agirlik yaptim
Sonra alisveris, Eve gel Yemek hazirla derken ev isi kaldi. Cok yorgunum geceden. Biraz uyumaya calisacagim
Yine kimsecikler yok
10da spora gittim
30dk eliptik
30dk agirlik yaptim
Sonra alisveris, Eve gel Yemek hazirla derken ev isi kaldi. Cok yorgunum geceden. Biraz uyumaya calisacagim
Izne ayrilmadin mi yahu dahaGecmis olsun
Benim yerime ise gidersen uyurum sorun degil uyurum
Yatmadim kizAha ben geldim yatana kadar spamlicam
2 agustos da dönüyorumsen işe gitmiyor musun bakiim bu ne spor aşkı
Delta varianti mi oldunuz? Asiniz var miydi? Tekrar cok gecmis olsunÇok sağol kuzum bnm hepimiz kötüyüz canım ama eşim hastanede psikolojik olarak bitmiş durumdayım yogun bakımda değil ama göremiyorum bile dualarınızı eksik etmeyin
Gecmis olsun canimÇok sağol kuzum bnm hepimiz kötüyüz canım ama eşim hastanede psikolojik olarak bitmiş durumdayım yogun bakımda değil ama göremiyorum bile dualarınızı eksik etmeyin
Haftaya son calisacam ondan sonraa tatilIzne ayrilmadin mi yahu daha
Tesekkur ederim
Ohh ohhh. Keyfine bak kuzucukYatmadim kiz
Mutfagi kaldirdim. Camasir astim. Birde Sebastian i calistirdim mutfagi supursun diye.
Aman kapiyi acik gormesin, hemen entré ye daliyor deli.
Cocuklar parka cikti, bende kitabini aldim pencere onune gectim. Arada onlari izliyorum
Bende uyumak istiyorumSelam öğlen uykusu cektim bende çocukla
Sabah 45 dk eva yaptım sonra april han kol videosunu yaptım. Üzerine ağırlıkla kol çalışıp biraz ip atladım.
57.5 benim yıllar yılı sabit kilomdur, insem inerim aslında ama özel bir çaba sarfetmiyorum şu am artık sabitleyebilirim 58.0 sevdim buraları, foto da atarım bak eski yeni diye :)Oo maşallah kuzum hedefe gelmıssın.
ben valla cok dıkkat edemıyorum yedıklerıme bazen kaçıyor. Birgün 57.5 birgun 58 birgun 57.25 öyle gıdıp gelıyorum 57 ıle 58 arasında
Çocukla bir attım kendimi. Seninkiler uyumaz mi oglen azıcık sende kıvrılsanBende uyumak istiyorum
Yok kiz ne uyuyacaklar. Birazdan 3.e disari cikcezÇocukla bir attım kendimi. Seninkiler uyumaz mi oglen azıcık sende kıvrılsan
Korkunu anliyorum. Pozitif tarafindan bakmaya calis. Sukur ki hastanede ihtiyaci olan tedaviyi alabiliyor. Yakinda evine de doner insallah. Sizler nasil oldunuz, kotuyuz demissin. Bir yardimciniz ilgileneniz var mi?Çok sağol kuzum bnm hepimiz kötüyüz canım ama eşim hastanede psikolojik olarak bitmiş durumdayım yogun bakımda değil ama göremiyorum bile dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?