Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aha ben geldim yatana kadar spamlicam
Yatmadim kiz
Mutfagi kaldirdim. Camasir astim. Birde Sebastian i calistirdim mutfagi supursun diye.
Aman kapiyi acik gormesin, hemen entré ye daliyor deli.
Cocuklar parka cikti, bende kitabini aldim pencere onune gectim. Arada onlari izliyorum

Çok sağol kuzum bnm hepimiz kötüyüz canım ama eşim hastanede psikolojik olarak bitmiş durumdayım yogun bakımda değil ama göremiyorum bile dualarınızı eksik etmeyin
Gecmis olsun canim
Izne ayrilmadin mi yahu daha
Tesekkur ederim
Haftaya son calisacam ondan sonraa tatil
Yatmadim kiz
Mutfagi kaldirdim. Camasir astim. Birde Sebastian i calistirdim mutfagi supursun diye.
Aman kapiyi acik gormesin, hemen entré ye daliyor deli.
Cocuklar parka cikti, bende kitabini aldim pencere onune gectim. Arada onlari izliyorum
Ohh ohhh. Keyfine bak kuzucuk

Oo maşallah kuzum hedefe gelmıssın.
ben valla cok dıkkat edemıyorum yedıklerıme bazen kaçıyor. Birgün 57.5 birgun 58 birgun 57.25 öyle gıdıp gelıyorum 57 ıle 58 arasında
57.5 benim yıllar yılı sabit kilomdur, insem inerim aslında ama özel bir çaba sarfetmiyorum şu am artık sabitleyebilirim 58.0 sevdim buraları, foto da atarım bak eski yeni diye :)
ama 57.9 da piskolojik sınır

Çok sağol kuzum bnm hepimiz kötüyüz canım ama eşim hastanede psikolojik olarak bitmiş durumdayım yogun bakımda değil ama göremiyorum bile dualarınızı eksik etmeyin
Korkunu anliyorum. Pozitif tarafindan bakmaya calis. Sukur ki hastanede ihtiyaci olan tedaviyi alabiliyor. Yakinda evine de doner insallah. Sizler nasil oldunuz, kotuyuz demissin. Bir yardimciniz ilgileneniz var mi?

Kaptanlarım ve arkadaşlarım ben ayrılmaya karar verdim tamamen diyet modundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi bildiğim için toplamam da ne kadar sürer emin olamıyorum çok çok çok teşekkür ederim bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz tüm içtenlik ve yardımlarınız için umarım herkes dirayetli devam edip mezun olarak ayrılabilir hoşça kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…