Nereye?? Pes etme kizzzKaptanlarım ve arkadaşlarım ben ayrılmaya karar verdim tamamen diyet modundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi bildiğim için toplamam da ne kadar sürer emin olamıyorum çok çok çok teşekkür ederim bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz tüm içtenlik ve yardımlarınız için umarım herkes dirayetli devam edip mezun olarak ayrılabilir hoşça kalın
Cok sasirdim. Ama yapacak birsey yokKaptanlarım ve arkadaşlarım ben ayrılmaya karar verdim tamamen diyet modundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi bildiğim için toplamam da ne kadar sürer emin olamıyorum çok çok çok teşekkür ederim bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz tüm içtenlik ve yardımlarınız için umarım herkes dirayetli devam edip mezun olarak ayrılabilir hoşça kalın
Cok sasirdim...Kaptanlarım ve arkadaşlarım ben ayrılmaya karar verdim tamamen diyet modundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi bildiğim için toplamam da ne kadar sürer emin olamıyorum çok çok çok teşekkür ederim bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz tüm içtenlik ve yardımlarınız için umarım herkes dirayetli devam edip mezun olarak ayrılabilir hoşça kalın
Marvel dizilerinden birine bulastim. Birde 6 sezon varmis. Aldim basima belaİyi akşamlar..
Napıyorsunuzz??
Ben annemdeyim, eşimi bekliyorum.. Güya bugün zamanım vardı dinlenecektim, çocukla ne mümkün..
Bir anda nasıl böyle bir karara vardın anlamadım. Neyse yapacak bir şey yokKaptanlarım ve arkadaşlarım ben ayrılmaya karar verdim tamamen diyet modundan çıkmış gibi hissediyorum kendimi bildiğim için toplamam da ne kadar sürer emin olamıyorum çok çok çok teşekkür ederim bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz tüm içtenlik ve yardımlarınız için umarım herkes dirayetli devam edip mezun olarak ayrılabilir hoşça kalın
Iyi gecelerSelamlar iyi aksamlar, bugun sabahtan aksama dek disarda isik. Cok yoruldum ne adima ne suya ne de yediklerime dikkat edebildim. Gozlerimden uyku akiyor.
Yarin gorusmek uzere iyi gecele
Iyi gecelerIyi geceler
Kaptanım kusura bakmayın maalesef bir türlü düzen kuramadım.@bnnuDahlia_ caroline84 kizlar bir türlü aktif olamiyorsunuz. Tarti bildirimi de zorluyor sizi
Burda hepimiz yogunuz. Anlayis gosteriyorum ama sonra diyorum Bende calisiyorum, cocuklarin var, ev isi var varda var. Ama vakit buluyorum.
Kilo vermeyi dusunuyor iseniz baska takimlarda umarim daha aktif olursunuz ve hedefinizi ulasirsiniz.
@matilda34 menülerini bekliyorum. Yoksa seninde diyet seruvenini baska takimda devam etmeni tavsiye ederim
@noram hedefine ulastin diye listeden sildim ismini canim, ama her zaman beklerim seni
@neutral @Lady Tenar birkac kilo daha hedefiniz var sizin. O yuzden listede biraktim sizi
@Melegimkorusun mezuniyetin hayirli olsun canim. Galiba son hedefindi? Degilse eklerim listeye. Haber bekliyorum senden
@ysmnczm dugun dernek bitti mi? Bittiyse senden de aktif olani bekliyorum. Ilk hafta cok guzel kilo verdin. Bu hafta deneme suren bitiyordu ama uzatmak durumunda kaldim. 1. Hafta guzel kilo verdin. 2. Hafta sabit 3. Hafta 100 gr arti. Artiya takilmam ama soyle bir bakinca ne demek istedigim umarim anlata bilmissimdir
***4.Takım 736&737. Etap***
Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 736&737. Etap***
Ysmnczm (72.6) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
vl3demir (75.5) Yeni Üye, Bt 09.07. 21 bk 78.1 hk 65
*** Free üyeler ***
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)
*** Izinli üyeler ***
Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Sendemi ayriliyorsun?Kaptanım kusura bakmayın maalesef bir türlü düzen kuramadım.
Hastane işleri vardı kimseyi olumsuz etkilemek istemem.
Size kolay gelsin.
Her şey için teşekkür ederim.
Ben yeni üye oldum. Üzülmeyin. 10 yıldır 75 kilo altına inmemiştim. 9 ay önce 93 kiloya çıkınca karar aldım. Hareketim kısıtlanmıştı artık. 2. Çocuktan sonra kilom sürekli arttı. Kararlılık ve disiplinle oluyor maalesef. 9 ayda 30 kilo verdim. 64 kilo civarındayım. Biraz daha azalmayı istiyorum. Ama inanın insan kendi için birşey yapınca çok mutlu oluyor. Uzman desteği almanızı tavsiye ederim.Gecen seneden berı cok ıstıyorum kılo vermek 78 dim kasım ayında. Instadan dıyet hesabı acıp yedıklerımı atmayı denedım. Farkettım kı ben cok atıstırıyorum ayakustu. Bı toparlayıp duzenlı tabak resmı cekemedımneredeyse 1 sene olacak dıyet kararı verelı hem aglayıp hem yıyorum. Insallah burdakı sorumluluk duygum benı durdurup yeme ıstegımı gecırır. Korkarım 90 a kadar gıdecek yoksa. İkizlere hamılelıkte bıle zayıftım ne olduysa 3 cocuklu hayatımda oldu
Marvel dizilerinden birine bulastim. Birde 6 sezon varmis. Aldim basima bela
Canım aslında ayrılmak için gelmedim ama pek düzenli olamadım.Sendemi ayriliyorsun?
Günaydın kaptanımGünaydın
Dun kol calistim bugun agriyor
Bugun evde pek olmayacagiz
10 da spor aciliyor
Sadece agirlik calisacagim
Sonra yola cikacagiz
Anca aksam gelirim
Kimsecikler kalmadi zaten, boslamayin kizlar burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?