Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kaptanım
Benimde kollar perte çıkıyor bugün yine planım ağırlık calismak kısa zamanda toplamam lazım tricepsleri bingil bingil
Ben buralardayım ama takım yok
Bende dun omuz, kol odakli oldu.
Bugun yine ayni egzersizi tekrarliyacagim. Gidemedim sabah 9da kardesime geldik. Cocuklara kek yapiyorum. Sonra minik Ilk uykusunu uyuyup kalkinca gidecegiz. O ara burda barbell ile calisirim

Selam kızlar..
Günaydın için bugün geç kaldım biraz :)
Gece pek iyi uyuyamadım, sabah da zor kalktım haliyle.. Çok hevessizim bugün herşeye.. Ama mecbur dışarı çıkacağım, arkadaşımın kızının doğum günü, akşam oraya gideceğim diye öğlen de çıkıp hediye almam lazım..

kızlar ödemlerim gitmiş cuma gün ile aynı tartıdayım ama üstüne regl oldum belki daha az eksiydim diyorum, regl ödemi beni bu hale getirdi

Bende de durum hiç iyi değil, hem ruhsal hem fiziksel çok etkiledi bu ay beni, üstelik daha başlamadı cumayı bekliyor Feci bir artıyla da uyandım bu sabah, cumaya sabit kalayım en azından diyorum..

Güzel olmuş..
Misafirle diyet hiç iyi olmuyor ya, sen yine çok iyi dayanmışsın..

Afiyet olsun..

Yine çeşitli bir menü :) afiyet olsun ablacım..

Sabah: 2 wasa surme peynir
10.00: corba
13.30: 2 wasa surme peynir
16.00: 1 prca balik
18.30: 1 kase haslanmis et
Su 1,5 ve devam
Arrietty_ sedulu @neutral

Kız sen sürekli wasa peynir mi yiyorsun?

Güzelmiş :)

Gayet iyi, sporun ayrıca

Günaydın
Dun kol calistim bugun agriyor
Bugun evde pek olmayacagiz
10 da spor aciliyor
Sadece agirlik calisacagim
Sonra yola cikacagiz
Anca aksam gelirim

Kimsecikler kalmadi zaten, boslamayin kizlar burayi
Gunaydin kaptanim, boslamayiz ben bugun burdayim. Dizimde kizimi salliyorum.

Gunaydin yazamadim .
Uyanir uyanmaz evi topladim biraz ogluma canta hazirla cocuklari hazirla okula yetistik.
Eve gelince de mutfagi topla sarma sar biraz pisir kursa git anca eve girdim.

Günaydın kaptanım
Benimde kollar perte çıkıyor bugün yine planım ağırlık calismak kısa zamanda toplamam lazım tricepsleri bingil bingil
Ben buralardayım ama takım yok
Ben de dun giremedim ama bugun burdayim.

Bide netim bitmis disarda iken giremedim.

Heyooo millet
Sabah sporları yapıldı mi tembel teneke olmayın yahu
Ben dinlenme moduna aldım vücudu devamı akşama
Wallsit ile bacaklar sekillendi
Hava inmis lastikleri olan bisikletle 1 saat bisiklet surmek de spordan sayiliyor mu. Baldirlarim yaniyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…