günaydın kızlar
nasılsınız?ben çok hastayım.sabah 06.00 da kalktım spor yapacagım diye.1 mil leslie yapabildim.gerisini yapamadım.çok halsiz kaldım bırakmak zorunda kaldım
sabahtan beri net yine açılmıyordu.ancak açabildim
çok sevindim canım allah tüm isteyenlere versin bende tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım bakalım bu ay neler olacak
Geçmiş olsun canım. Üşüttün mü? Evde misin işte mi?
geçmiş olsun kaptanım..
kızlar dukan amcasoğuğun kalori yakmada öneminden bahsetmiş kitabında:
10 derecede 2 litre su içnmek:60 kalori
6 tane buz emmmek:60 kalori
25 derecede 2 dakika duş:100 kalori
oda sıaklığını 3 derece düşürmek:100 kalori
hafif giyinmek:100 kalori
vücut bu durmlarda kendini ısıtmak için daha fazla kalori harcarmış.sırt ve baş harici bölegelere soğuk su tutuyorsun.ben deniyorum .normalde zaten evde bile tşörtle dolaşıyodum şimdi duş faslınıda yapıyorum.ve hergün yapmaya çalışacağım:)))))
akşam olması kötü olmuş.bide meyve eklememişsin.bu ara özeliikle ekleki bağşklığın kuvvtlensin.umarım kolay atlatırsın.ve benim dünkü menüm
sabah kalkınca yeşil çay,yarım lt su spor yaparken
sonra 2 dilim kepek ekmeği arasında keçi peynirli tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık kabak yemeği 1 domates 2 kaşık yogurt
ara 1 elma
akşam arkadaşla dışardaydık lavaş arasında döner ayran malesef
ara yok 1 soda içtim
Güzel şeyler olsun inşallah:)
İlaçlarının, yeniden düzen tuturmanın,kilo verişinin hepsinin birden sonu müjdeli haberler olsun inşallah:)
günaydın 4.takımın çıtırları:
alda abla sen 3 gün yapacaktın hatırladığım kadarıyla.bugün 4.gün? ben bugünde tartıldım.her gün farketmek hoşuma gidiyor:))motive oluyorum.bugün ilk işim turşu almak.bende çok özledim sebzeyi ve meyveyi:))kızımın durmadan elinde meyve var dün eşimden az kalsın onun eline düşecektik.
ama az kaldı sebzeler girsin baya rahatlıyacam bugün ve yarın kaldı...
bugün yoğurdumada muz aroması katacam.
Kızlara katılıyorum, bugünkü menüye portakal, mandalina, elma vs meyva katmalısın acilen. Evde yapabilirsen taze suyunu da sıkmaya çalış, hatta portakal suyunun içine bir de limon sık, iyi gelecektir.işteyim malesef abla.bogazlarım indi.bide çok kötü öksürüyorum.üşütme sayılır sanırım
akşam olması kötü olmuş.bide meyve eklememişsin.bu ara özeliikle ekleki bağşklığın kuvvtlensin.umarım kolay atlatırsın.
aminnnnnnn
Kızlara katılıyorum, bugünkü menüye portakal, mandalina, elma vs meyva katmalısın acilen. Evde yapabilirsen taze suyunu da sıkmaya çalış, hatta portakal suyunun içine bir de limon sık, iyi gelecektir.
Spordan sonra duş vs sonrası üşütmemeye de dikkat et, hani evden işe çıkınca yani.
günaydın kızlar sporumu yaparak güne başladım bu gün öğlen yemeğini meyve ve sütle geçiştirsem nasıl olur ya bu hormon ilaçlarından dolayı veremicem diye korkuyorum ondan neden kıscağımı şaşaırıyorum yarın az çıkarım inş oda bana motive olur yarım kilo bile versem yine sevincem
merhaba takımcım.
nasılsınız?
güzel olmuş canım.hemen menümü yazıp çıkcam kızlar
sabah iki dilim tam buğday
az peynir 3 zeytin
ara yok
öğle
bir küçük kase çorba
ara bir mandalina ve bir süt küçük bir parça helva
akşam
bir kase çorba
bravo bu kadar ete ben gelemem.canlarım menüm:
sabah:yarım dukan puaası yeşilçay
ara:1 bardak tatlandırlmış muz aromalı süt
öğlen bi ton balığı bi bardak kola
ara:110 gr yulaf kepekli yoğurt
akşam:250 gr tavada kıyma,yoğurt
ara:1 kaşık lor,1 bardak süt
suyumu içtim.30 dakka yürüdüm.100 de ip atladım.50 de mekik.sanırım sporu hergün yapmaya başladım die önceki gibi cok yapamıyrm.
şimdi nasılsıngünaydın kızlar
nasılsınız?ben çok hastayım.sabah 06.00 da kalktım spor yapacagım diye.1 mil leslie yapabildim.gerisini yapamadım.çok halsiz kaldım bırakmak zorunda kaldım
sabahtan beri net yine açılmıyordu.ancak açabildim
teşekkür ederim. çok sevindim. kilo vermediğim için bu büyük moral oldu bugün bana.günün menüsü
ben hastayım ama genel anlamda keyfim yerindesen nasılsın?
şimdi nasılsın
teşekkür ederim. çok sevindim. kilo vermediğim için bu büyük moral oldu bugün bana.
mutluyum, çok mutluyum
arada kaçamak da lazım güzelim.ve benim dünkü menüm
sabah kalkınca yeşil çay,yarım lt su spor yaparken
sonra 2 dilim kepek ekmeği arasında keçi peynirli tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık kabak yemeği 1 domates 2 kaşık yogurt
ara 1 elma
akşam arkadaşla dışardaydık lavaş arasında döner ayran malesef
ara yok 1 soda içtim
kızlar dukan amcasoğuğun kalori yakmada öneminden bahsetmiş kitabında:
10 derecede 2 litre su içnmek:60 kalori
6 tane buz emmmek:60 kalori
25 derecede 2 dakika duş:100 kalori
oda sıaklığını 3 derece düşürmek:100 kalori
hafif giyinmek:100 kalori
vücut bu durmlarda kendini ısıtmak için daha fazla kalori harcarmış.sırt ve baş harici bölegelere soğuk su tutuyorsun.ben deniyorum .normalde zaten evde bile tşörtle dolaşıyodum şimdi duş faslınıda yapıyorum.ve hergün yapmaya çalışacağım:)))))
ben hep kat kat giyiniyom hele de okulda.işteyim malesef abla.bogazlarım indi.bide çok kötü öksürüyorum.üşütme sayılır sanırım
evde olsan da yatıp dinlenmeyi becerebilecek miydin?idare etmeye çalışıyorum canım.o kadar yogunuz ki.kendimi işe verdim.hastalıgımı unutmak zorunda kalıyorum :44:
arada kaçamak da lazım güzelim.
meyve konusuna katılıyorum.
acaba ben de bu akşam sadece meyve yesem 100 gr gider mi
ben hep kat kat giyiniyom hele de okulda.
evde olsan da yatıp dinlenmeyi becerebilecek miydin?
ben unuttum böyle hastalıkta yatmayı falan. heralde oğlumdan sonra oldu bu değişim. komik aslında değil mi?
kendine iyi bak canımcım. sporunu da yapmayı ver bu günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?