Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım. Üşüttün mü? Evde misin işte mi?

çok sevindim canım allah tüm isteyenlere versin bende tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım bakalım bu ay neler olacak

Güzel şeyler olsun inşallah:)
İlaçlarının, yeniden düzen tuturmanın,kilo verişinin hepsinin birden sonu müjdeli haberler olsun inşallah:)

günaydın 4.takımın çıtırları:
alda abla sen 3 gün yapacaktın hatırladığım kadarıyla.bugün 4.gün? ben bugünde tartıldım.her gün farketmek hoşuma gidiyor:))motive oluyorum.bugün ilk işim turşu almak.bende çok özledim sebzeyi ve meyveyi:))kızımın durmadan elinde meyve var dün eşimden az kalsın onun eline düşecektik.
ama az kaldı sebzeler girsin baya rahatlıyacam bugün ve yarın kaldı...
bugün yoğurdumada muz aroması katacam.

ve benim dünkü menüm

sabah kalkınca yeşil çay,yarım lt su spor yaparken
sonra 2 dilim kepek ekmeği arasında keçi peynirli tost

ara 1 tane galeta

öğlen 2 kaşık kabak yemeği 1 domates 2 kaşık yogurt

ara 1 elma

akşam arkadaşla dışardaydık lavaş arasında döner ayran malesef

ara yok 1 soda içtim

kızlar dukan amcasoğuğun kalori yakmada öneminden bahsetmiş kitabında:
10 derecede 2 litre su içnmek:60 kalori
6 tane buz emmmek:60 kalori
25 derecede 2 dakika duş:100 kalori
oda sıaklığını 3 derece düşürmek:100 kalori
hafif giyinmek:100 kalori

vücut bu durmlarda kendini ısıtmak için daha fazla kalori harcarmış.sırt ve baş harici bölegelere soğuk su tutuyorsun.ben deniyorum .normalde zaten evde bile tşörtle dolaşıyodum şimdi duş faslınıda yapıyorum.ve hergün yapmaya çalışacağım:)))))

geçmiş olsun kaptanım..

teşekkür ederim

ilginçmiş :44:

akşam olması kötü olmuş.bide meyve eklememişsin.bu ara özeliikle ekleki bağşklığın kuvvtlensin.umarım kolay atlatırsın.
Güzel şeyler olsun inşallah:)
İlaçlarının, yeniden düzen tuturmanın,kilo verişinin hepsinin birden sonu müjdeli haberler olsun inşallah:)

aminnnnnnn

Canım,ilk gün alışveriş hatası nedeniyle tükettiğim ayran,yoğurt ve peynir normaldi,içime sinmedi ben de o günü atağa hazırlık saydım:) Sonraki 3 gün kelime kelime uymuş oldum, ben olur da demotive olurum diye tartılmayı yarına erteledim, cesaret edemedim sanırım:) ama sonuç verdiği kesin, rakamsal olarak bilmesem de kendimden anlıyorum.İyice alıştım ama diyetin mantığına, daha iyi hissediyorum şimdi kendimi.
Yarın sürpriiiiz:)

işteyim malesef abla.bogazlarım indi.bide çok kötü öksürüyorum.üşütme sayılır sanırım
Kızlara katılıyorum, bugünkü menüye portakal, mandalina, elma vs meyva katmalısın acilen. Evde yapabilirsen taze suyunu da sıkmaya çalış, hatta portakal suyunun içine bir de limon sık, iyi gelecektir.
Spordan sonra duş vs sonrası üşütmemeye de dikkat et, hani evden işe çıkınca yani.

günaydın kızlar sporumu yaparak güne başladım bu gün öğlen yemeğini meyve ve sütle geçiştirsem nasıl olur ya bu hormon ilaçlarından dolayı veremicem diye korkuyorum ondan neden kıscağımı şaşaırıyorum yarın az çıkarım inş oda bana motive olur yarım kilo bile versem yine sevincem

akşam olması kötü olmuş.bide meyve eklememişsin.bu ara özeliikle ekleki bağşklığın kuvvtlensin.umarım kolay atlatırsın.
aminnnnnnn

sorma canım hiç yiyesim yoktu ama zorla götürdü.gitmek istemedim ama mecbura kaldım

evde katı meyve sıkacagı var.akşama çeşit çeşit meyve alayımda sıkayım

Canım, meyve ile de hafif geçiştirebileceğin öğünler yapabilirsin..Kendini de daha iyi hissettir sana.meyveden sonra süt de içersin.

güzel olmuş canım.
bravo bu kadar ete ben gelemem.
şimdi nasılsın
günün menüsü
teşekkür ederim. çok sevindim. kilo vermediğim için bu büyük moral oldu bugün bana.

arada kaçamak da lazım güzelim.
meyve konusuna katılıyorum.
acaba ben de bu akşam sadece meyve yesem 100 gr gider mi

işteyim malesef abla.bogazlarım indi.bide çok kötü öksürüyorum.üşütme sayılır sanırım
ben hep kat kat giyiniyom hele de okulda.

idare etmeye çalışıyorum canım.o kadar yogunuz ki.kendimi işe verdim.hastalıgımı unutmak zorunda kalıyorum :44:
evde olsan da yatıp dinlenmeyi becerebilecek miydin?
ben unuttum böyle hastalıkta yatmayı falan. heralde oğlumdan sonra oldu bu değişim. komik aslında değil mi?
kendine iyi bak canımcım. sporunu da yapmayı ver bu günlük.

meyve yesen faydası olur dene istersen evde olsam dinlenirdim canım ama özel sektör öyle çok sık izin alamıyorum.geçen gün burdaki ablaya 2 defa hastalık izni aldı diye hiç iyileşmeyecekmisin sen dedi müdür başımızda patron yok firmam yabancı ama burdaki müdür canımıza okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…