Ya kütüphanye bizim de gitmemiz lazim cocuklarlaIyi geceler kizlar
Sessizleri oynuyoruz yine
Bitirmem gereken roman var
Yarin kutuphaneye gitmem lazim. Siparis verdiğim romanlardan biri gelmis.
Gitmisken okumayi bitirdiklerimi de vereyim diyorum
Çok teşekkür ederim hoşbuldum canım Allah herkese sağlık versin ilk olarak sonrası inşAllah hallederiz ..
Menun cok azdi. Doyuyor musun ?
App den mi deniyorsun?Resim ekleyemiyorum.
Resmi ekle diyor resim dosyalari acilmiyor . Acaba neden
Geçen hafta 66.6
Bu hafta - 66.3
Fark - 0.3
Yüzde - %0.450
Gelecek haftaya hedef - 65.5
Bu hafta hedefi tutturamasam da iyi bir sonuç bu.. Hafta içi 68 bile gördüm şişkinlikten..
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik @neutral
Ya varmis oyle birsey. Tam degil amaYa kütüphanye bizim de gitmemiz lazim cocuklarlabugun son gundu ama gidemedik insallah bir problem olmaz.
Kütüphaneye siparis verince istedigin kitabi getiriyorlar mi
MerhabaÇok teşekkür ederim hoşbuldum canım Allah herkese sağlık versin ilk olarak sonrası inşAllah hallederiz ..
Merhaba bende diyet sürecindeyim biraz verdim ve devam ediyorum ama perşembe Allah kısmet ederse ameliyatım var (meme ) şuan ona odaklandım sonra yine devam inşAllahMerhaba
Kilo vermeye mi geldiniz yoksabir arkadas bakip gittiniz mi
App den mi deniyorsun?
Hedef tutmassda eksidesin
Tek bir dugun dernek mi kaldi
Tebrikler canim
Gunaydin kizlar
Normal duzene donelim artik. Tartilarinizda tarih ve Kullanici ismi belirtmeyi unutmayin
@Suzan AvciMahi57 Huhuki BLU3 Lusi suspushanimcim tavsannesi E English_teacherrr matilda34
Dahlia_
Bol eksiler kizlar
Ceza yedik o zamanYa varmis oyle birsey. Tam degil amadevlet kutuphanesinin sitesi var. Orda yazar ismini yaziyorum birsuru dilde cikiyor cogu aradigim. Siparis veriyorum birkac güne benim oturdugum sehrin kutuphanesine geliyor.
Kullandigimiz kitabin kullanma hakki 1 ay burda. 1 gun gecince bile ceza geliyor
Tarihi yine yanlis yazmistimGunaydin!!
Gecen hafta: 105,5
Bugun: 104,1
Fark: 1,4
Yuzde: 1,32
Hedef: 102,5
Gunluk 50 kurusmu ne kiz. Fazla degil. Bugun goturde kurtul. Gunluk kitapbasi oduyorsunCeza yedik o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?