Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya siz hep agirlikla mi spor yapiyonuz? Ne guzel vermissiniz hepiniz, bende de el ayak agirliklari var , kullanan var mi?

Yada nasil kaullanabilirim.?

Bir ara almistim kaldi.
Ayak agirliklarini kosu bandinda kullaniyordum ben. Simdi pandemiden gitmiyorum salona. Normal yuruyus esnasinda da kullanabilirsin.

App den mi deniyorsun?

Hedef tutmassda eksidesin
Tek bir dugun dernek mi kaldi

Tebrikler canim
Direk telden ekleyeme calistim olmadi. Ama sabah tarti fotosunu yukleyebildim.

Fahrschulapp diye bir program var o agirtastiriyor teli cunku durup dururken donuyor tel.

Ya siz hep agirlikla mi spor yapiyonuz? Ne guzel vermissiniz hepiniz, bende de el ayak agirliklari var , kullanan var mi?

Yada nasil kaullanabilirim.?

Bir ara almistim kaldi.
Ilk basta dumbells kullanmiyordum. Simdi basladim ve cok memnunum biraz beni zorlayan egzersisleri yapiyorum bu ara.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Arrietty_ sedulu kaptanlarim bu haftanin aktivitesi nedir?
Gecen haftanin yarisma sonucunu da gorebilir miyiz?
Bu hafta günlük challenge videolar koymayi düşünüyorum. Bir gün kol bir gün bacak bir gün zumba bir gün karın gibi egzersizler ufak ufak ama etkili olabilir. Kendi yaptığım ve memnun kaldığım şeyleri eklerim. Arrietty_ kaptanimda da video dolu ne dersin bu fikre senin videolardan da paylaşsak?

Selam kızlar nasılsınız?
Ben Çarşamba günü ameliyatımı oldum dün taburcu oldum evime geldim.Gelir gelmez tartıldım 69 çıktım.3 kilo ödem kazanmışım
Genel anesteziyle 8cm açık miyom ameliyatı oldum.İlk günler ağrım gazım çok olmadı ama bugün oldukça şişim büyüktuvalete çıkamadım ödemlerm iner inmez aranıza döneceğim inşallah
Herkes iyidir umarım

Ben her bolgesel egzersizi yapamiyorum kaptanim. Karinda kas seperasyonu hala devam ediyor. O yuzden hepsine katilamayabilirim. Yuruyuse ve kol egzersizlerine devam edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…