- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Iyi ki dedin sagolasin bugun goturecegiz . Biz kitap alinca evde herkese aliyoruz.Gunluk 50 kurusmu ne kiz. Fazla degil. Bugun goturde kurtul. Gunluk kitapbasi oduyorsun
SuperrIyi ki dedin sagolasin bugun goturecegiz . Biz kitap alinca evde herkese aliyoruz.4 kitap 2 tane de kutu oyunu var.
Ya siz hep agirlikla mi spor yapiyonuz? Ne guzel vermissiniz hepiniz, bende de el ayak agirliklari var , kullanan var mi?Superr
Ayak agirliklarini kosu bandinda kullaniyordum ben. Simdi pandemiden gitmiyorum salona. Normal yuruyus esnasinda da kullanabilirsin.Ya siz hep agirlikla mi spor yapiyonuz? Ne guzel vermissiniz hepiniz, bende de el ayak agirliklari var , kullanan var mi?
Yada nasil kaullanabilirim.?
Bir ara almistim kaldi.
Merhaba
Kilo vermeye mi geldiniz yoksabir arkadas bakip gittiniz mi
Direk telden ekleyeme calistim olmadi. Ama sabah tarti fotosunu yukleyebildim.App den mi deniyorsun?
Hedef tutmassda eksidesin
Tek bir dugun dernek mi kaldi
Tebrikler canim
Ilk basta dumbells kullanmiyordum. Simdi basladim ve cok memnunumYa siz hep agirlikla mi spor yapiyonuz? Ne guzel vermissiniz hepiniz, bende de el ayak agirliklari var , kullanan var mi?
Yada nasil kaullanabilirim.?
Bir ara almistim kaldi.
Olculeri de mi aliyoruz.?
Aci iyidir.Ilk basta dumbells kullanmiyordum. Simdi basladim ve cok memnunumbiraz beni zorlayan egzersisleri yapiyorum bu ara.
Evet canim her ayin basinda. Ben merakla bekliyorummmOlculeri de mi aliyoruz.?
Aliyoruz, aylik degisimi gormek adina. Sabah ac karnina daha dogru sonuc olur. Yarin alip bildir istersenOlculeri de mi aliyoruz.?
Olur kahvalti yaptim az once .Aliyoruz, aylik degisimi gormek adina. Sabah ac karnina daha dogru sonuc olur. Yarin alip bildir istersen
Cok guzelmis ben de alayim .Evet canim her ayin basinda. Ben merakla bekliyorummm
Bu hafta günlük challenge videolar koymayi düşünüyorum. Bir gün kol bir gün bacak bir gün zumba bir gün karın gibi egzersizler ufak ufak ama etkili olabilir. Kendi yaptığım ve memnun kaldığım şeyleri eklerim.
Ben her bolgesel egzersizi yapamiyorum kaptanim. Karinda kas seperasyonu hala devam ediyor. O yuzden hepsine katilamayabilirim. Yuruyuse ve kol egzersizlerine devam edeyim.Bu hafta günlük challenge videolar koymayi düşünüyorum. Bir gün kol bir gün bacak bir gün zumba bir gün karın gibi egzersizler ufak ufak ama etkili olabilir. Kendi yaptığım ve memnun kaldığım şeyleri eklerim.Arrietty_ kaptanimda da video dolu ne dersin bu fikre senin videolardan da paylaşsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?