Et yok canim 1 kaşık zeytinyaginda patlıcan biber dometesi soteliyorsun birazda toz kirmizi biber üstünede yoğurt oh misIcinde sadece patlican ve biber mi var? Kavurma diyince etli Yemek geliyor gozumun onune
Yok valla dönüp baktım yinede bulamadım sen en iyisi işaretleyip öyle koy resmiAynen yavrum kilo da verdim sıkılaşma da oldu.
Haha olmami kız orada kabak gibi alt göbek duruyor
VaaayyySadece gobek degil bence bacaklardada incelme cok belli ,,
Adanalilar deyimiyle cincik gibisin, cincik gibisin.Aynen yavrum kilo da verdim sıkılaşma da oldu.
Haha olmami kız orada kabak gibi alt göbek duruyor
Adanali misin
Yok yakinim ama Mersinliyim.Adanali misin
Hava atma
Sizde yapın kız before afterHava atma
Yaptim. Benim afterim senin before’nin 2 katiSizde yapın kız before aftergerçi bu kilo koruma paylaşımı gibi oldu. Yaptığınız sporlar boşa gitmiyor kamu spotu
Yaptim. Benim afterim senin before’nin 2 kati
Sen bu azimle devam et yakındır bu vücuda kavuşacağın günler beybisiYaptim. Benim afterim senin before’nin 2 kati
Valla kuzum haftasonudan beri moralim cok bozuk. Ona ragmen cabaliyorum. Sinirimi spordan cikariyorumSelam kızlar..
Bu aralar hepimiz yoğunuz galiba.. Takım da iyice boşaldı..
Ben bu hafta böyle geçeceğini biliyordum ama önümüzdeki hafta da pek farklı olmayacak gibi.. Kuzen düğünü varBu bir kaç günü öyle yoruldum ki hiçbirşey yapmak istemiyorum.. Bir de regl haftasına denk geliyor, şu an bile ağrı çekiyorum daha başlamadan
Bu düğün de bitsin oturcam evimde
Hediye ne alacaksin minnoslaraBugün gittim kan verdim kızlar diyetisyenim istedi bu aralar sıcaktan mi neden hiç gece uykum yok gündüz dahada sıcak salak gibi geziyorum içimden hiç bişi yapmak gelmiyo enerji sıfır.cumartesi günü de şehir değiştiriyorum kardeşimin kedisinin bebisleri oldu hayırlı olsuna gitcez1 hafta ordayim
Menun cok azdi. Doyuyor musun ?35 kilo verdin sennn
Senin de daha ince resimlerini göreceğiz
Altın takcamHediye ne alacaksin minnoslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?