- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Sebzeli tavuk sote ve yogurtlu semizotu yaptim kendimeAksama ne yapacaksiniz hatunlar? Fikir alalim
Nefis yapan olsa da yesekSebzeli tavuk sote ve yogurtlu semizotu yaptim kendime
Patlıcan biber kavurması yapmayi düşünüyorum üstüne yoğurt misssAksama ne yapacaksiniz hatunlar? Fikir alalim
Sen ne yapcanAksama ne yapacaksiniz hatunlar? Fikir alalim
E haydi o zaman durmak yokHay masallah , enerjin buraya kadar geldi.
Ben de aklimda fikir cok ama üseniyorum.Sen ne yapcan
Akşama ben annemdeyim yemeğe. Fırında kıymalı patlıcan yapacakmış bir de köfteli çorba gibi bisiAksama ne yapacaksiniz hatunlar? Fikir alalim
E iyi enazindan kıyma varmış güzel olur kıymalı yumurta severim şimdiden afiyet olsunBen de aklimda fikir cok ama üseniyorum.
Kiymali yumurta yaninda da salata yaparim .
En kolay bu geldi aklima.Kiyma da elimin altinda pismis var yoksa onu da yapmam.
Oh oh seninkide güzelmiş patlıcanin olduğu her yemek yenir benceAkşama ben annemdeyim yemeğe. Fırında kıymalı patlıcan yapacakmış bir de köfteli çorba gibi bisi
2 kılo daha vermıssın sankı ılk resme gore
İlk foto geldi linki bu fıstık dedim. ben göbek bile göremedim gideni nasıl gorcez
Linki nedir ya bu telefonlarda iyi başka bisiye çevirmiyoİlk foto geldi linki bu fıstık dedim. ben göbek bile göremedim gideni nasıl gorcez
Yogurtlu mor salataAksama ne yapacaksiniz hatunlar? Fikir alalim
Icinde sadece patlican ve biber mi var? Kavurma diyince etli Yemek geliyor gozumun onunePatlıcan biber kavurması yapmayi düşünüyorum üstüne yoğurt misss
Aynen yavrum kilo da verdim sıkılaşma da oldu.2 kılo daha vermıssın sankı ılk resme gore
Haha olmami kız orada kabak gibi alt göbek duruyorİlk foto geldi linki bu fıstık dedim. ben göbek bile göremedim gideni nasıl gorcez
Su bulgur bana hiç iyi gelmiyor midem tef gibi oluyor sonrada bir bulantı yiyemiyorum yogutlu mor salata duymamıştımYogurtlu mor salata
Yanina bulgur ve nohut dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?