Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün balığım var:)
Gidip hazırlayayım,ilk haftanın esnekliği ile pek işle uğraşmadım ve yarın daha rahat geçecektir cuma olduğu için, sabah ilk işim tartılıp ofise gelince de kilomu yazmak, sonra da sonuçları beklemek olacak, hadi bol şans arkadaşlarım, inşallah güzel sonuçlar alırız:)

**4.takım 237. ETAP **

mersa(79,5/
PrensesPeri(80,4/
tugba8424(100.5/
zeynepece2009 (76,6/
suleoz(65,0 /
BLUEmoon2009(67,6/
alda(77,1/
Drosofila (82/

4.Takim ortalaması:

arkadaşlar en geç 11 e kadar bildirim yapmanızı rica ederim

Son düzenleme:

geçmiş olsun ablacım
sabah 6da kalkıp spor yapman hem de hastayken valla tebrik ederimm

ablacım kesin yarın süper sonuçlar alcaksın
acaba bende mi denesem dukanı? cunku ben iyice cozuttum geçen bi bozdum arkadaşım var diye bir daha toparlanamadım hep abuk subuk şeyler yiyorum moralim cok bozulduu keyfim kaçtıkça inadına hırsımdan yiyorum dün buraya menümü bildirdikten sonra birseye canım sıkıldı gece gece oturdum 1 tabak makarna yedim balıklı ondan sonra pişman olup 3 mil leslie yaptım artk iice saçmalıyorum

afiyet ablacım.aminnnnnnnn.
yarın büyük gün:)))çok heyecanlandım şimdi.yarın atakta da son günüm.hergün kilo verdim şimdiye kadar.bakalım yarın sabaha istediğim kiloyu verebilecekmiyim?

dukanı okuduktan sonra garip bişey hiç bozmadım.normal diyetteyken illa bi kaçamağım oluyodu.onların zehirli olduğunu bilsem bu kadar sakınmazdım durumu oldu sanırım..tavsiye ediyorum.verdiğim kiloyuda bi haftada herkes farkettiği içinde benm için extradan bi motive oldu sanırım..mutluyum kısacası.

kızlar ii akşamlar olsun :
sabah :2 haş yumurta,1 kaşık lor,maydonoz
ara :110 gr yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
öğlen:bi kaseye yoğrt ve haşlanmış tavuk koymuştum onu yedim
akşam:haş.tavuk ve bi kaşık lor
ara:1 bardak süt
sporumda:yarım saat yürüyüş,50 mekik,10 dakika bisiklet,200 ip atlama,ağırlk hareketleri

o zaman kitabı almadan mı başlayayım cünkü okumaya cok vaktim olmaz final haftam bu yarın sbhtan itibaren ders calısmam lazımm
bana peki püf noktaları sölermisiniz yaa? bu gidişle mezuniyetimde 42 beeden giycem gene

bu yulaf kepeğinin tadı nasıl? ben buğday kepeği aldım kusuyordum bidaha ağzıma sürmem kuş yemi gibi

ben yarın tartılmak istemiyorum artı çıkıcam hem de çok çıkıcam biliyorum çünkü davul gibiyim
moralim çook bozukk ooff yapamıyorum ben :2::2::2:

ben yarın tartılmak istemiyorum artı çıkıcam hem de çok çıkıcam biliyorum çünkü davul gibiyim
moralim çook bozukk ooff yapamıyorum ben :2::2::2:

bu yulaf kepeğinin tadı nasıl? ben buğday kepeği aldım kusuyordum bidaha ağzıma sürmem kuş yemi gibi
canm buğday kepeğini denemedim ama yulaf kepeğininde pek farklı olduğunu sanmıyorum.ama lezzetlendirecek bişeyler bulabilirsin.ben bi siteden muz aroması tereyaqğ aroması aldım idare eddiyorum onla.fena olmuyor ozaman.

canm püf noktalarını anlatayım tabi :
şunlar serbest ama yağ ve tuz yok.
dana eti hindi eti,tavuk,tavuk ciğeri,yumurta,peynirler,süt yoğurt.tatlandırıılar serbest yağsız olmak şartıyla.soslarında yağsız olanları nette var.dukan adı altında.benm pek vaktim olmuyor o yüzden baharatlar yetiyor.1,5 yk yulaf kepeği
bunlar atak evresinin besinleri.atak evresini vereceğin kiloya göre belirliyorsun.
10 ile 20 kiloysa:5 gün
daha azsa 3 gün yeterli

2,evre:sebzegiriyor işin içine ama bi gün sebze +protein, bi gün sadece protein.sonra tekrar bi sebze+protein,bi gün protein öle öle devam ediyor.vereceğin kiloların bitene kadar.(bu evrede nişastalı sebzeler harici serbest patates bezelye gibi yasaklar var)2 yk yulaf kepeği

3.evreerşembeleri protein perşembesi(sadece protein yeniiyo yani atak evresindekiler).diğer günler sebze+protein haftada 2 öğün serbest istediğini yiyebilirsin ama ardarda olmamalı bu öğünle ve her yediğinden bi tabak hakkın var.her gün bir porsiyon meyve yiyosun.haftada 2 defa -da makarna patates pirinç tarzı bi gıdayı yiyebiliyorsun.bide günde iki dilim ekmek ekleniyor.2,5 yk yulaf kepeği
bu vereceğin kilo başına 10 gün sürüyo.mesela toplam 10 kilo verdiysen:10*10=100 gün yapılıyor

4.evre:sadece protein perşembesi var,3 yk yulaf kepeği.ömür boyu dio.

bide şu dipnotlar var:asansör kullanmamak,yarım saat yürümek bunlar sürekli yapacaklarn.yine başlamaya karar verirsen yardımı oluruz tatlım.hemen kendini bırakma bak değişken olması sıkıcılığını alıyor.ben eğleniyorum diyet yaparken.çok şükü daha sinirim bozulmadı:)))daha önce yaptığımda ağlama krizlerim oluyodu.fenalaşmalarım felan.

selam kızlarrr,
günlerdir uğrayamadım suçluyum biliyorum ama geri sayım başladı benim işlerim çok yoğun.yılbaşı balosunun bütün ayrıntılarıyla ben ilgileniyorum restoranın temizliği masa düzeni ,müzisyenin repertuarı,mekanın süslenmesi daha aklıma gelmeyen bir sürü iş,bu gün nerdeyse eve çıkmadım hep aşağıdaydım yarında aynı yoğunlukta geçecek sanırım bide yarın canım annemimin ölüm yıldönümü onun içinde biraz site işlerinden ayrı işlerim var.moralim biraz daha iyi ama olduğu gibi kabullenmeyi başarabilsem sorunların çoğu azalacak ama onuda ben yapamıyorum.neyse kızlar sanırım yarın hiç gelemem inşallah pazartesi itibariyle burdayım.
bu arada geçmişe biraz göz attım kendimle ilgili yazıları hemen görüp okudum beni merak etmişsiniz çokkk teşekkür ederim.yokluğumu farketmenize çokkk sevindim ben sizleri seviyorum anladımki sizlerde beni sevmişsiniz.hepinizi denemek için gelmedim dermişimmmmm şaka tabikiiiii kızlar hepinizi çokk seviyorum eğer gelemezsem hepinize mutlu sağlıklı bereketli bir yıl diliyorum.
prensesim kaptanım,sen benim kilomu bu haftada aynı yaz çünki evde olamadığım için dikkat edemedim düzensiz yedim .79.500

merhaba kızlar ben geldim eve de yeni geldim

menümü yazıp çıkmam gerikiyor

sabah

2 adet haşlama yumurta
az peynir
bir bardak kayısı çayı

ara yok

öğlen
bir elma bir greyfurt

ara bir süt

akşam

bir kase çorba bir kase kuru fasülye yoğurt salata

ara meyve sütlü neskafe

Eki Görüntüle 317571

kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn

günaydın ablaım seninde yeni yılın kutlu olsun.sağlık mutluluk huzur getirsin.mersin cok güzel ya.daha önce gitmiştim ama bu fotolar evinin olduğu yerler olmalı.çok güzel bayldım.

günaydın kızlar verdiğim kilo eskiden verdiklerime göre pek iç açıcı değil ama heralde hormon ilaçları ile artık ancak bukadar verebileceğim 700 gr gitmiş ama en çok da sonun da iki basamaklı en büyük tek sayıya düştüğüme sevindim artık benim de kilom iki basamaklı

Canımın içi:) Hadi hayırlı olsun bakalım hayatının yeni evresi:) O basamaklar da tek tek azalacak göreceksin:)
700 gr son derece de güzel bir rakm,keşke düzenli olarak her hafta 700 gr versek, 2 ay bitmeden 10 kg demek olur bu:)
Senin adına çok sevindim Tuğbacım:)

Kızlar bu hafta da Dukan yardım etti bana,4 haftadır ilahi bir el aldı sürüklüyor beni:)
Bir haftada 1,9 kg vermişim ; 75.2 ağırlığım.Bununla birlikte toplam verdiğim 9 kg 800 gr oldu.

Dukan'a seyir dönemi ile devam ediyorum bugün.
Sabah salatalık, domates ve biber yedim ne mutluyum:)
Bugün nisbeten rahat bir gün, buralardayım, inşallah hepinizle yeni yıl dileklerimizi paylaşabiliriz bugün,yarın giremeyeceğim çünkü.

teşekkür ederim alda abla bu arada sporlarımı pazartesiden bu güne yaptım ondan da fark eder belki 1 kilo verirsdim ama haftanın yarısında spor yapmış gibi olmuşum hayırlısı olsun ben 500 gr da versem sevincektim çünkü hormon ilaçlarından dolayı biraz vücudum şişiyor farkındayım bu durumun

hüpersin alda abla ya maşşallah ben ağustos ayından beri 13 kilo verdim sen şurda bir ayda verdin 10 kiloyu hay maşallah elemtere şiş kem gözlere fiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…