günaydın kızlar
nasılsınız?ben çok hastayım.sabah 06.00 da kalktım spor yapacagım diye.1 mil leslie yapabildim.gerisini yapamadım.çok halsiz kaldım bırakmak zorunda kaldım
sabahtan beri net yine açılmıyordu.ancak açabildim
Kızlar bugün balığım var:)
Gidip hazırlayayım,ilk haftanın esnekliği ile pek işle uğraşmadım ve yarın daha rahat geçecektir cuma olduğu için, sabah ilk işim tartılıp ofise gelince de kilomu yazmak, sonra da sonuçları beklemek olacak, hadi bol şans arkadaşlarım, inşallah güzel sonuçlar alırız:)
afiyet ablacım.aminnnnnnnn.Kızlar bugün balığım var:)
Gidip hazırlayayım,ilk haftanın esnekliği ile pek işle uğraşmadım ve yarın daha rahat geçecektir cuma olduğu için, sabah ilk işim tartılıp ofise gelince de kilomu yazmak, sonra da sonuçları beklemek olacak, hadi bol şans arkadaşlarım, inşallah güzel sonuçlar alırız:)
yarın büyük gün:)))çok heyecanlandım şimdi.yarın atakta da son günüm.hergün kilo verdim şimdiye kadar.bakalım yarın sabaha istediğim kiloyu verebilecekmiyim?**4.takım 237. ETAP **
mersa(79,5/
PrensesPeri(80,4/
tugba8424(100.5/
zeynepece2009 (76,6/
suleoz(65,0 /
BLUEmoon2009(67,6/
alda(77,1/
Drosofila (82/
4.Takim ortalaması:
arkadaşlar en geç 11 e kadar bildirim yapmanızı rica ederim
geçmiş olsun ablacım
sabah 6da kalkıp spor yapman hem de hastayken valla tebrik ederimm
ablacım kesin yarın süper sonuçlar alcaksın
acaba bende mi denesem dukanı? cunku ben iyice cozuttum geçen bi bozdum arkadaşım var diye bir daha toparlanamadım hep abuk subuk şeyler yiyorum moralim cok bozulduu keyfim kaçtıkça inadına hırsımdan yiyorumdün buraya menümü bildirdikten sonra birseye canım sıkıldı gece gece oturdum 1 tabak makarna yedim balıklı ondan sonra pişman olup 3 mil leslie yaptım artk iice saçmalıyorum
afiyet ablacım.aminnnnnnnn.
yarın büyük gün:)))çok heyecanlandım şimdi.yarın atakta da son günüm.hergün kilo verdim şimdiye kadar.bakalım yarın sabaha istediğim kiloyu verebilecekmiyim?
dukanı okuduktan sonra garip bişey hiç bozmadım.normal diyetteyken illa bi kaçamağım oluyodu.onların zehirli olduğunu bilsem bu kadar sakınmazdım durumu oldu sanırım..tavsiye ediyorum.verdiğim kiloyuda bi haftada herkes farkettiği içinde benm için extradan bi motive oldu sanırım..mutluyum kısacası.
kızlar ii akşamlar olsun :
sabah :2 haş yumurta,1 kaşık lor,maydonoz
ara :110 gr yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
öğlen:bi kaseye yoğrt ve haşlanmış tavuk koymuştum onu yedim
akşam:haş.tavuk ve bi kaşık lor
ara:1 bardak süt
sporumda:yarım saat yürüyüş,50 mekik,10 dakika bisiklet,200 ip atlama,ağırlk hareketleri
ben yarın tartılmak istemiyorum artı çıkıcam hem de çok çıkıcam biliyorum çünkü davul gibiyim
moralim çook bozukk ooff yapamıyorum ben :2::2::2:
canm buğday kepeğini denemedim ama yulaf kepeğininde pek farklı olduğunu sanmıyorum.ama lezzetlendirecek bişeyler bulabilirsin.ben bi siteden muz aroması tereyaqğ aroması aldım idare eddiyorum onla.fena olmuyor ozaman.bu yulaf kepeğinin tadı nasıl? ben buğday kepeği aldım kusuyordum bidaha ağzıma sürmem kuş yemi gibi
o zaman kitabı almadan mı başlayayım cünkü okumaya cok vaktim olmaz final haftam bu yarın sbhtan itibaren ders calısmam lazımm
bana peki püf noktaları sölermisiniz yaa? bu gidişle mezuniyetimde 42 beeden giycem gene
Eki Görüntüle 317571
kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn
Eki Görüntüle 317571
kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn
Canımın içi:) Hadi hayırlı olsun bakalım hayatının yeni evresi:) O basamaklar da tek tek azalacak göreceksin:)günaydın kızlar verdiğim kilo eskiden verdiklerime göre pek iç açıcı değil ama heralde hormon ilaçları ile artık ancak bukadar verebileceğim 700 gr gitmiş ama en çok da sonun da iki basamaklı en büyük tek sayıya düştüğüme sevindim artık benim de kilom iki basamaklı
Eki Görüntüle 317571
Canımın içi:) Hadi hayırlı olsun bakalım hayatının yeni evresi:) O basamaklar da tek tek azalacak göreceksin:)
700 gr son derece de güzel bir rakm,keşke düzenli olarak her hafta 700 gr versek, 2 ay bitmeden 10 kg demek olur bu:)
Senin adına çok sevindim Tuğbacım:)
Kızlar bu hafta da Dukan yardım etti bana,4 haftadır ilahi bir el aldı sürüklüyor beni:)
Bir haftada 1,9 kg vermişim ; 75.2 ağırlığım.Bununla birlikte toplam verdiğim 9 kg 800 gr oldu.
Dukan'a seyir dönemi ile devam ediyorum bugün.
Sabah salatalık, domates ve biber yedim ne mutluyum:)
Bugün nisbeten rahat bir gün, buralardayım, inşallah hepinizle yeni yıl dileklerimizi paylaşabiliriz bugün,yarın giremeyeceğim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?