kızlar günaydınnnnnnnn
bugün çok mutluyum:))))))))))))))))))))))))))))
geçen haftaki kilom:76.600
bu haftaki kilom:74,600
tam tamına 2 kilo verdim :)))))))))))))))))))))))))))))
süper kankam olsun 700 gr olsun.hafta başı başladın sayılır toparlanmaya.bu hafta daha ii sonuç alacaksın eminim.günaydın kızlar verdiğim kilo eskiden verdiklerime göre pek iç açıcı değil ama heralde hormon ilaçları ile artık ancak bukadar verebileceğim 700 gr gitmiş ama en çok da sonun da iki basamaklı en büyük tek sayıya düştüğüme sevindim artık benim de kilom iki basamaklı
süper ablacım cok sevndm...maşllah bizeeeeeeeeee:))))))yarın bende sebze yiyem bugün onun hayaliyle uyuyacam.nice mutlu senlere.herşey gönlünce olsun aplam.Kızlar bu hafta da Dukan yardım etti bana,4 haftadır ilahi bir el aldı sürüklüyor beni:)
Bir haftada 1,9 kg vermişim ; 75.2 ağırlığım.Bununla birlikte toplam verdiğim 9 kg 800 gr oldu.
Dukan'a seyir dönemi ile devam ediyorum bugün.
Sabah salatalık, domates ve biber yedim ne mutluyum:)
Bugün nisbeten rahat bir gün, buralardayım, inşallah hepinizle yeni yıl dileklerimizi paylaşabiliriz bugün,yarın giremeyeceğim çünkü.
:))))))))))))))alkış kocamntebrikler işte bu benim kankama oynayabiliriz
geçen hafta:67.600
bu hafta :66.700
giden :900 gr
hedef kilo:63......
seninde mersa abla...umarım bu yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve muzur getirir..........Eki Görüntüle 317571
kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn
**4.takım 237. ETAP **
mersa(79,5/79,5/0,0/%0)
PrensesPeri(80,4/
tugba8424(100.5/99,8/0,7/%0,69)
zeynepece2009 (76,6/74,6/2,0/%2,61)
suleoz(65,0/
BLUEmoon2009(67,6/66,7/0,9/%1,33)
alda(77,1/75,2/1,9/%2,46)
Drosofila (82/
4.Takim ortalaması:
arkadaşlar en geç 11 e kadar bildirim yapmanızı rica ederim
bende oruçluyken hiç acıkmıyorum iftarıda güzel atlatıyorum ama saat 22 gibi şiddetli tatlı çekiyor canım çok zorlanıyorum o zaman...........bende sanki işteyken daha iyi diyet yapıyorum.işe dalıyorum.evde olsam sürekli mutfakta ister istemez ipin ucu kaçıyor.seninde okul mahvediyor seni :44:
allahım tamamına erdirsin canım darısı isteyen herkesin başına........merhaba canlar ben çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim..
dün dr a gittik bebeğimiz 6+1 haftalık kesemizi gördük kalp atışlarımızıda duyduk herşey yolundaymış çok şükür
sizlerlede paylaşmak istedim kızlar darısı tugbacım ve isteyen herkesin başına hepinizi çok çok öptüm..
akşam menüsüde çok güzelmiş afiyet olsun........Zeynepciğim,
Grill de pişirilmiş tavuk göğüs
Yarım kase yağsız/light yoğurt
1 kaşık light labne peynir
4 adet kornişon turşu
1 diş sarımsak
Yoğurt ve labne beraber çırpılır.İçine kıyılmış sarımsak ilave edilir.Turşular minik doğranarak yoğurtlu karışıma eklenir, tavukla birlikte afiyetle yenir:)
akşam menüm bu da belki senin de işine yarar diye düşündüm...
çok güzel bir menü maaşallah canım...sabah:30 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık kısır, 4 kaşık kıymalı kabak
ara:yapamadım
akşam:3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak ,
aramı da akşam yemeğine ekledim yemek işim bitsin diye. 1 avuç fındık, 4 kuru kayısı
kayısı çayı içtim.
leslie yaptım,
şimdi de 50-60 mekik çekip yeşil çay içicem.
tabdlot yemeği çok az olur bence fena değil canım.......Yorucu 2 günün ardından çoko yorgun bir şekilde evdeyim
herkesi okudumm ne güzel yediklerinize içtiklerinize dikkat etmişsiniz çook tebrik ediyorumm
ben bugünkü menümü yazayım
sabah : kepekli tost (beyaz peynirli + 3 ince dilim sucuk ) 1 bardak şekersiz çay
ara : maalesef yok ders bitmedi
akşam : corba + 2-3 yk yağsız tuzsuz makarna + köfteli türlü yemeği o da çok çok az bir de ufak muz ( TABLDOT yemeği yemekhanede yedik... )
simdi eve girdim yemeği 17.30 da yedim
spor yapıcam su içicem ve kayısı çayı içicem bu arada 1 yogurt yerim belki
inanıyorum bence çok güzel şeyler olucak ....bu ay olmasada önümüzdeki ay...bebeğim yumurtlama takibinde ilk ayda sonuca gitme oranı çok düşük...........o yüzden bu ay ve önümüzdeki ayda gebe kalma ihtimalin çok yüksek........çok sevindim canım allah tüm isteyenlere versin bende tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım bakalım bu ay neler olacak
anaaaaaaaaaaaaaa.bu ne ...ben bu listede dişe dokunur bişey göremedim ki.........hemen menümü yazıp çıkcam kızlar
sabah iki dilim tam buğday
az peynir 3 zeytin
ara yok
öğle
bir küçük kase çorba
ara bir mandalina ve bir süt küçük bir parça helva
akşam
bir kase çorba
tebrikler canım çok güzel gidiyorsun maaşallah......canlarım menüm:
sabah:yarım dukan puaası yeşilçay
ara:1 bardak tatlandırlmış muz aromalı süt
öğlen bi ton balığı bi bardak kola
ara:110 gr yulaf kepekli yoğurt
akşam:250 gr tavada kıyma,yoğurt
ara:1 kaşık lor,1 bardak süt
suyumu içtim.30 dakka yürüdüm.100 de ip atladım.50 de mekik.sanırım sporu hergün yapmaya başladım die önceki gibi cok yapamıyrm.
oyyyyyyy geçmiş olsun kaptanım...geç oldu ama ancak gördüm inşallah atlatmışsındır.......günaydın kızlar
nasılsınız?ben çok hastayım.sabah 06.00 da kalktım spor yapacagım diye.1 mil leslie yapabildim.gerisini yapamadım.çok halsiz kaldım bırakmak zorunda kaldım
sabahtan beri net yine açılmıyordu.ancak açabildim
güzel menü bence akşam yemeğini de çok geç yemediysen sorun yok.......ve benim dünkü menüm
sabah kalkınca yeşil çay,yarım lt su spor yaparken
sonra 2 dilim kepek ekmeği arasında keçi peynirli tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık kabak yemeği 1 domates 2 kaşık yogurt
ara 1 elma
akşam arkadaşla dışardaydık lavaş arasında döner ayran malesef
ara yok 1 soda içtim
enteresan............bende ev işleri arasında en çok kalori yaktıran ütü yapmakmış onu ekleyeyim bari..........kızlar dukan amcasoğuğun kalori yakmada öneminden bahsetmiş kitabında:
10 derecede 2 litre su içnmek:60 kalori
6 tane buz emmmek:60 kalori
25 derecede 2 dakika duş:100 kalori
oda sıaklığını 3 derece düşürmek:100 kalori
hafif giyinmek:100 kalori
vücut bu durmlarda kendini ısıtmak için daha fazla kalori harcarmış.sırt ve baş harici bölegelere soğuk su tutuyorsun.ben deniyorum .normalde zaten evde bile tşörtle dolaşıyodum şimdi duş faslınıda yapıyorum.ve hergün yapmaya çalışacağım:)))))
günaydıınlar
anca uyanabildim
o kadar yememe abartmama rağmen kilo almamışım coook sevindim hatta 300 gr da gitmiş
79.5 kiloyum arkadaşlarımm
ama kağıt helvalar yağlı yağlı yemekler makarnalar yiyip kilo almadıysam ben bu işi başarırım!!!!
bu hafta cok farklı bir dilara olacak:18::18:
okuyup yazcam simdi herkese muuuck
geçen hafta:67.600
bu hafta :66.700
giden :900 gr
hedef kilo:63......
canım bence öğleni normal atlatıp akşamı meyve ve sütle geçiştirebilirsin.....günaydın kızlar sporumu yaparak güne başladım bu gün öğlen yemeğini meyve ve sütle geçiştirsem nasıl olur ya bu hormon ilaçlarından dolayı veremicem diye korkuyorum ondan neden kıscağımı şaşaırıyorum yarın az çıkarım inş oda bana motive olur yarım kilo bile versem yine sevincem
güzel menü canım........dukanında hakkını verdin maaşallah sana....kızlar ii akşamlar olsun :
sabah :2 haş yumurta,1 kaşık lor,maydonoz
ara :110 gr yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
öğlen:bi kaseye yoğrt ve haşlanmış tavuk koymuştum onu yedim
akşam:haş.tavuk ve bi kaşık lor
ara:1 bardak süt
sporumda:yarım saat yürüyüş,50 mekik,10 dakika bisiklet,200 ip atlama,ağırlk hareketleri
güzel menü canım maaşallah......merhaba kızlar ben geldim eve de yeni geldim
menümü yazıp çıkmam gerikiyor
sabah
2 adet haşlama yumurta
az peynir
bir bardak kayısı çayı
ara yok
öğlen
bir elma bir greyfurt
ara bir süt
akşam
bir kase çorba bir kase kuru fasülye yoğurt salata
ara meyve sütlü neskafe
kızlar günaydınnnnnnnn
bugün çok mutluyum:))))))))))))))))))))))))))))
geçen haftaki kilom:76.600
bu haftaki kilom:74,600
tam tamına 2 kilo verdim :)))))))))))))))))))))))))))))
**4.takım 237. ETAP **
mersa(79,5/79,5/0,0/%0)
PrensesPeri(80,4/
tugba8424(100.5/99,8/0,7/%0,69)
zeynepece2009 (76,6/74,6/2,0/%2,61)
suleoz(65,0/64.5/0.5/%0.77)
BLUEmoon2009(67,6/66,7/0,9/%1,33)
alda(77,1/75,2/1,9/%2,46)
Drosofila (82/
4.Takim ortalaması:
ben yarım kilo verebildiğime şükrediyorum. giden kilolarda güzel maşallah.
sağol canım benim..aslında ben bu hafta 66.400 ü de gördüm ama bu sabah böyle çıktım tartıcanda..neyse bunada şükür.......leslie mi hiç alsatmadım son 3 gündür onun faydası oldu sanırım........tebrikler bluemoon çok güzel vermişsin az kladı hedefine canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?