Çok teşekkür ederimHosgeldiniz
Bi daha paylaşıyorum bugünün hareketi
O zaman bol bol yaparsın bebekKacirmisim tesekkur ederim ,chloe bacimin hareketi buna asinayim
Tamam bu hafta izindesin diye yaziyorumKusura bakma canım dün bütün gün yolculuk yerleşme işi oldu o cucunada yazamadımArrietty_ @Fatma Girik kaptanlarim kardeşime geldim biliyorsunuz haftaya donucem tartısı kırılmış burda tarilamayacagim zaten yazın yer değiştirmem çok olduğu için listeye girmek istemedim bana bu haftalık izin verseniz olabilir mi acaba yapacak biseyim yok cunku bu sartlarda
Çok teşekkürler kaptanımTamam bu hafta izindesin diye yaziyorum
Hayirli olsun. O da heyecanlidir simdiIyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
Benim kizcem yarin okullu oluyor
Sabah 3beslenme cantasi kiza, 3de abisine yapcagim. 7.30 dan 15 e kdr okul da etut de olacaklar. Ne hazirliyacagim stresine girdim
Tatlı telaşlar bunlar ay bende okullu olduğu günleri görecek miyimIyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
Sabah 3beslenme cantasi kiza, 3de abisine yapcagim. 7.30 dan 15 e kdr okul da etut de olacaklar. Ne hazirliyacagim stresine girdim
Olur kuzum. Tatildesin nede olsaArrietty_ gaddar reisim. Haftaya tatilde olacam. Ama izin almak istemiyorum. Her aksam girip menu yazabilirim. Pazartesi cuma da tartilabilirim. Ama spor falan olmaz. Olurmu oyle?
Gorursun ya. Zaman cok hizli geciyorTatlı telaşlar bunlar ay bende okullu olduğu günleri görecek miyim
O stress hep bende de varIyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
Valla acigim her fikre.O stress hep bende de varsaglikli olsun kolay olsun.
Ben de 2 kutu hazirliyorum farkli farkli.
Fikir verebilirim.
Evet pizza da yapip atiyorum buzluga .Valla acigim her fikre.
Kiz krese giderken ordan cikiyordu yemek.
Mini pizza yaoacagi birazdan. Yulaf toplari yaptim.
Iyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
TesekkulerYulaf ununda krep fazla yapip buzluga da atiyorum,
Kiymali pogaca
Yumurtali ekmek tt unundan tost ekmeginden yapiyorum ustune biraz bal seviyorlar
Sebzeli kek
Kakolu kuruyemisli kek
Tavada borek tadinda omlet nefis yemek tariflerinde tarif var
Ekmegin icini cikarip peynirli domatesli sandivic
Cogunu fazla fazla yapip buzluga da atiyorum. Kolaylik oluyor.
TamamdirArrietty_ bacak38 , ic bacak 47,kalca 91,gobek deligi cevrssi 80 , gogus alti 74 ,gogus 83 ,kol 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?