Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cay kahve ic cok acikirsan. Alisirsin zamanla

İyi akşamlar canım.. Hayırlı olsun.. Heyecanlı mıı??

Bu ay 3 haftada ölçü aldım, az olmuş diye sevinmedim hiç, ama böyle toplam cm görünce gözlerimden kalp çıktı
Kıyafetlerimden de biliyorum zaten, tam olanlar dökülüyor, olmayanlar oluyor, çok güzel duyguymuş

Heycanli tabi. 1senedir bekliyor abisi ile okula gitmeyi:) okul ve isim dib dibe. Ona bile agliyordu kres evin orda is niye abimin okulunun yaninda da kresin degil diye

Aramizda 4 kilo var ama basen haric olculerin benden fazla. Neden oyle?

Eline saglik kptanim ,evime donunce gunluk spor süremi artirarak ilerliycem kollarim sanirim gitsede emzirme devam ettikce gogusleri kucultemiyorum

Eline saglik kptanim
Bana müsade
Camasirlari halledeyim artik
Iyi geceler kizlar

Yarin kontrol tarti gunu :)

Bugun o kadar su ictimki sbah +2kilo bile ciksam sasirmamm ,hala yaniyorumm sanki

Iyi aksamlar D deanvillage

Burdan aciklayim dedim.
Gruba katilmak icin du formu doldurman gerek

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ozetle aksam ne yedigimizi,ne kadar su ictigimizi ve yaptigimiz sporu buraya yaziyoruz

Pazartesi kontrol tartisi var, haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin. Cuma ise tarti gunumuz

Baska aklina takilan soru varsa sorabilirsin

Çok biriktirmişsin canım böyle olmaz biraz disipline ihtiyacın var ama onun dışında harika menüler seni tebrik ediyorum spor da yok sanırım oradan da puan kırıyorum

Çok biriktirmişsin canım böyle olmaz biraz disipline ihtiyacın var ama onun dışında harika menüler seni tebrik ediyorum spor da yok sanırım oradan da puan kırıyorum
Ayyy haklısın canım disiplin şart lakin iş yerinde ciddi problemlerim var ev desen kendime gelemedim çoluk çocuktan işten güçten helak oldum. Spor da var bişiler aslında yapıyorum ama inanır mısın puanlamaya bile üşeniyorum öğlen tatilimde yürüyüş yapıyorum bi kaç video falan yaptım paylaşılanlardan ama durum bu

Anlıyorum seni canım sen diyetine devam et biz takımcak senin yanındayız seni çok seviyoruz

İyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallah epeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…