Gozun aydin kuzumİyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallahepeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
Himmm tamam bakalim deneye deneye buluruz , diger sekerden daha iyi dusunuyorum.Ben denedim ama dikkat etya cok sekerli yada cok sekersiz gelebilir. Deneye deneye bulursun olcuyu
Tekrar cok gecmis olsun, acil tastamam sifalar dilerim.İyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallahepeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
Kek yapmistim. Her tatli olur benceHimmm tamam bakalim deneye deneye buluruz , diger sekerden daha iyi dusunuyorum.
. Peki ne olarak yapmistin? Muhallebi vs mi yapmistin?
Iyi aksamlarİyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallahepeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
Sukrin gold varsa orda onunla dene. Bu sivi olanin hemen ayari kaciyor. O yuzden sadece kahvede kullaniyorumKaptanim steviayi cocuklara yaptigim keke kurabiyeye koymak istiyorum olur mu ? Hic denediniz mi?
Bakayim dm de vardir mutlaka .Sukrin gold varsa orda onunla dene. Bu sivi olanin hemen ayari kaciyor. O yuzden sadece kahvede kullaniyorum
Bacim siz ne yapiyonuz yaİyi geceler hanımlar
Ben anca dinleniyorum. Akşam sabah yaptığım spordan daha fazla yoruluyorum çünkü parkta ara vermeden aktifimeve gelince de hemen yikama uyutma işine girişince bu saati buluyor oturmam.
Derin uyku çok önemli. Vücudu dinlendiriyor ertesi gün bıraktığın yerden aynen devam edebiliyorsun. Akıllı saatler hesaplıyor derin uykunuBacim siz ne yapiyonuz yaertesi gune tekrar nasil bir enerji var?
Evet beni uykusuzluk cok etkiliyor gece kizim kalkip sirtiniz kasitiyorDerin uyku çok önemli. Vücudu dinlendiriyor ertesi gün bıraktığın yerden aynen devam edebiliyorsun. Akıllı saatler hesaplıyor derin uykunu
İyi akşamlar, bu formu doldurup size mi göndereceğim yoksa bu gruba mesaj olarak mı atacağım?Iyi aksamlar D deanvillage
Burdan aciklayim dedim.
Gruba katilmak icin du formu doldurman gerek
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ozetle aksam ne yedigimizi,ne kadar su ictigimizi ve yaptigimiz sporu buraya yaziyoruz
Fit Club 🏋🏻♀️
Sabah test yaptim icim rahat etsin diye ikiside negatif ama ben berbatim hic birseye halim yok ,simdi ilac aldim ,kis cayi hazirliycam😪😪 reglim 9gun gecikmis olduwww.kadinlarkulubu.com
Pazartesi kontrol tartisi var, haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin. Cuma ise tarti gunumuz
Baska aklina takilan soru varsa sorabilirsin
Tamam canım çok tsk ederim her şey icinIyi aksamlar
Cok sevindim eve donecek olmasina. Sen evdeki durumu yoluna sok,oyle gel. Her zaman beklerim
Çok tsk ederim canım çok sağolTekrar cok gecmis olsun, acil tastamam sifalar dilerim.
Çok tsk ederim canım bnm çok sağolGozun aydin kuzumDevam edersin ya Hele esin duzelsin ise baslasin
Gunaydinİyi akşamlar, bu formu doldurup size mi göndereceğim yoksa bu gruba mesaj olarak mı atacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?