Aramizda 4 kilo var ama basen haric olculerin benden fazla. Neden oyle?
İyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallahepeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
Bacim siz ne yapiyonuz yaertesi gune tekrar nasil bir enerji var?
Bende de uyku yokValla ben de istiyorum o enerjiden
Dediği uyku çok önemli o da bende pek yok, hele bu gece kaç kez uyandım bilmiyorum, çok huzursuzdum sanki, garip rüyalar da gördüm, yataktan kurtulmak istedim resmen gözümü açınca, kalktım hemen :)) şimdi gel enerji bul,
Gunaydin 4. Takim citirlari
Kontrol tartilarinizi
Paylasmayi unutmayinizBLU3 @Lusi @Tavsannesi E English_teacherrr @Suzan Avci @Yzgt66 suspushanimcim Dahlia_
Gozun aydin. Cok sevindimİyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallahepeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
Tablo yapana kadar paylaşırsan ekliyorum canım. Önemli olan benden önce paylaşmış olman.var aslında da geç yazınca puanlamıyorsunuz diye yazmamıştım
Aboo havlu videosu meşhurGünaydın millet
Bugünün videosu geldi
13 dk lık egzersiz ile bele odaklanıyoruz
Videoyu tamamlanınca 175 puan ekliyorsunuz hanenize
Tek ihtiyacınız bir adet havlu
Gerisini video hallediyor.
Hareketleri basit şekilde uyarlayabilirsiniz.
Unutmayın hiç hareket etmemekten iyidir.
Günaydın millet
Bugünün videosu geldi
13 dk lık egzersiz ile bele odaklanıyoruz
Videoyu tamamlanınca 175 puan ekliyorsunuz hanenize
Tek ihtiyacınız bir adet havlu
Gerisini video hallediyor.
Hareketleri basit şekilde uyarlayabilirsiniz.
Unutmayın hiç hareket etmemekten iyidir.
Milletçe su korku tünelinden bir an önce çıkma dileğiyle, günümüz hayra...
Ablam, eşi, yeğenim ve eşinin tüm köylüsü iki ateş arasında sıkışıp kaldılar. En kotu ihtimalde kacacaklari yer yaylalar.
Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Her bölge için tek tek egzersiz etkili olmuyor canım. Mesela bacak için ya da karın için tek tek egzersiz sıralayabilirim. Ama kol ve bel bölgesi seri hareketler gerektiriyor. Oradaki bölgeler fazla aktif değil çünkü. Ancak seri egzersizlerle yakabiliyor yağı.Kaptanım ya tek tek egzersizler versen olmaz mı? Onları da zor yapıyorum gerçi ama bu videolarda daha çok zorlanıyorum.. Geçen videonu kaç kere durdurup yaptım hatırlamıyorum bilebenim yaptığımla videodakilerin hiç alakası olmuyor bu arada
Hangi şehirdeler abla bir çok yerde var yangın maalesef.Milletçe su korku tünelinden bir an önce çıkma dileğiyle, günümüz hayra...
Ablam, eşi, yeğenim ve eşinin tüm köylüsü iki ateş arasında sıkışıp kaldılar. En kotu ihtimalde kacacaklari yer yaylalar.
Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Antalya, Gundogmus.Hangi şehirdeler abla bir çok yerde var yangın maalesef.
Yetisemiyorlar söndürmeye halk çabalıyor kendi imkanlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?