Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardimcilari olsun ablacim , bu gunleri biran once atlatiriz insallah bizim bolgemizde olmasada su an coguna cok yakiniz bizde

Sabahtan beri surekli netlerimiz gidip geliyor ,elektrikler bolgesel gitti ,tarti guncellemi simdi yapiyorum
Bizim de öyle sanırım tüm Türkiye de elektrik kesintisi var gidip geliyo Allah sonumuzu hayır etsin çok kötü günlerden geçiyoruz hemde çok

Hosgeldin canm allah evlatlarini bagislasin guzel bi takima geldin hayirli olsun. Insallah hedefine ulasirsin boyun uzunmus suanki kilon goruntu olarak fazla goze batmiyo olmali

Merhaba takıma hosgeldiniz
Nasıl bir diyet planınız var ? Spor yapabilecek misiniz ?

Hosgeldin canm allah evlatlarini bagislasin guzel bi takima geldin hayirli olsun. Insallah hedefine ulasirsin boyun uzunmus suanki kilon goruntu olarak fazla goze batmiyo olmali
Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için
Evet aşırı bir kilom yok ama kendim hissediyorum maddi manevi sıkıntısını.Kıyafetlerim olmuyor , dizlerimde ağrı oluyor.Ve herkes iyisin yaa dedikçe motive olup başlayamıyorum.Yeme düzeni , alışkanlıklar konusunda da kendime çeki düzen vermek istiyorum.Umarım herkes istediği ölçülere sağlıkla ve en yakın zamanda ulaşır

Merhaba takıma hosgeldiniz
Nasıl bir diyet planınız var ? Spor yapabilecek misiniz ?
Merhabalar☺teşekkür ediyorum.
Diyet için farklı menüler hazırlama imkanım yok.kararım o gün ne yaptıysam ev için kendim de ondan yemek ama önüme porsiyonumu alıp , neyi ne kadar yediğimi bilerek ilerlemek istiyorum.Problemlerimden birisi de hızlı ve ne yediğimi farketmeden yemek
Spor için de 7 minutes uygulamasını yapıyordum hamilelikten önce.Ona devam edip , her hün yürüyüş yapmak.

Ev ile aynı yemekleri yiyeceksen tavsiyem protein ve karbonhidrat oranına dikkat etmen.
Ornegin akşam için tavuk sote ve pilav yaptın diyelim. Tavuk miktarı yüksek pilav miktarı da 4 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde olsun. Yeşillik mutlaka ekle akşam menülerine kabiz olmayı önler. Geçici tokluk sağlayan karbonhidrat ve şeker dolu menüler yerine uzun süre tokluk sağlayan proteinli menülere yönel. Hem ev halkı için iyilik yapmış olursun. Ekmek tüketimini sabah kahvaltısıyla ve maksimum 2 dilimle sınırlı tutarsan faydasını görürsün. Özetle kahvaltını zengin gibi akşam yemeğini fakir gibi yersen kilo verimin artar.
Su miktarın 2 lt altına düşmesin. En çok suya ihtiyacı oluyor bu süreçte. Başlangıç için yürüyüş daha mantıklı olur evde yapacaksan leslie ile başlayabilirsin.

Ne güzel tavsiyeler , dikkat edicem inşaallah

Anladım canım..
Ben gidip havlumu alayım

Hoşgeldinn

Merhaba hoşgeldin ben de yeni geldim henüz formu doldurmadim. Benim de 11 aylık bebeğim var. Seni görünce bir cesaret geldi.

Hosgeldiniz aramıza

Hosgeldiniz, eminim kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz ulasiriz.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : tomrs
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 tane, 7yasinda ,4 yaşında ve 11 aylik
Yaşadığınız şehir: Kahramanmaraş
Boyunuz : 1,58
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve sonrasında emzirme donemi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kilolu kendimi rahatsız hissettigim için ,sağlıklı yaşayabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız evet katıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…