- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Milletçe su korku tünelinden bir an önce çıkma dileğiyle, günümüz hayra...
Ablam, eşi, yeğenim ve eşinin tüm köylüsü iki ateş arasında sıkışıp kaldılar. En kotu ihtimalde kacacaklari yer yaylalar.
Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Bizim de öyle sanırım tüm Türkiye de elektrik kesintisi var gidip geliyo Allah sonumuzu hayır etsin çok kötü günlerden geçiyoruz hemde çokSabahtan beri surekli netlerimiz gidip geliyor ,elektrikler bolgesel gitti ,tarti guncellemi simdi yapiyorum
Sabah aceleyle karistir misim
Hosgeldin canm allah evlatlarini bagislasin guzel bi takima geldin hayirli olsun. Insallah hedefine ulasirsin boyun uzunmus suanki kilon goruntu olarak fazla goze batmiyo olmaliKullanıcı Adı : deanvillage
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3.5 yaşında bir kızım ve 5.5 aylık bir oğlum var.
Yaşadığınız şehir: Edinburgh
Boyunuz : 1.70
Kilonuz: 73.8
Hedef kilonuz : 60-62
Kilo alma hikayeniz : Sevdiklerimle yemek yemenin keyfive hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Uzun yıllar 60 kilo civarlarındaydım.Şu an çok sağlıklı , dinç hissetmiyorum.Bebeğim de ek gıdaya başlayacak yavaştan.Eski halime dönmek istiyorum artık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır ilk defa katılıyorum.
Merhaba takıma hosgeldinizKullanıcı Adı : deanvillage
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Uzun yıllar 60 kilo civarlarındaydım.Şu an çok sağlıklı , dinç hissetmiyorum.Bebeğim de ek gıdaya başlayacak yavaştan.Eski halime dönmek istiyorum artık.
Çok teşekkür ederim nazik mesajınız içinHosgeldin canm allah evlatlarini bagislasin guzel bi takima geldin hayirli olsun. Insallah hedefine ulasirsin boyun uzunmus suanki kilon goruntu olarak fazla goze batmiyo olmali
Merhabalar☺teşekkür ediyorum.Merhaba takıma hosgeldiniz
Nasıl bir diyet planınız var ? Spor yapabilecek misiniz ?
Ev ile aynı yemekleri yiyeceksen tavsiyem protein ve karbonhidrat oranına dikkat etmen.Merhabalar☺teşekkür ediyorum.
Diyet için farklı menüler hazırlama imkanım yok.kararım o gün ne yaptıysam ev için kendim de ondan yemek ama önüme porsiyonumu alıp , neyi ne kadar yediğimi bilerek ilerlemek istiyorum.Problemlerimden birisi de hızlı ve ne yediğimi farketmeden yemek
Spor için de 7 minutes uygulamasını yapıyordum hamilelikten önce.Ona devam edip , her hün yürüyüş yapmak.
Ne güzel tavsiyeler , dikkat edicem inşaallahEv ile aynı yemekleri yiyeceksen tavsiyem protein ve karbonhidrat oranına dikkat etmen.
Ornegin akşam için tavuk sote ve pilav yaptın diyelim. Tavuk miktarı yüksek pilav miktarı da 4 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde olsun. Yeşillik mutlaka ekle akşam menülerine kabiz olmayı önler. Geçici tokluk sağlayan karbonhidrat ve şeker dolu menüler yerine uzun süre tokluk sağlayan proteinli menülere yönel. Hem ev halkı için iyilik yapmış olursun. Ekmek tüketimini sabah kahvaltısıyla ve maksimum 2 dilimle sınırlı tutarsan faydasını görürsün. Özetle kahvaltını zengin gibi akşam yemeğini fakir gibi yersen kilo verimin artar.
Su miktarın 2 lt altına düşmesin. En çok suya ihtiyacı oluyor bu süreçte. Başlangıç için yürüyüş daha mantıklı olur evde yapacaksan leslie ile başlayabilirsin.
Oyleymis malesef yeni gordumBizim de öyle sanırım tüm Türkiye de elektrik kesintisi var gidip geliyo Allah sonumuzu hayır etsin çok kötü günlerden geçiyoruz hemde çok
Her bölge için tek tek egzersiz etkili olmuyor canım. Mesela bacak için ya da karın için tek tek egzersiz sıralayabilirim. Ama kol ve bel bölgesi seri hareketler gerektiriyor. Oradaki bölgeler fazla aktif değil çünkü. Ancak seri egzersizlerle yakabiliyor yağı.
Videodakilerle aran olmasa da önemli değil diyorum ya denemeye çalışın elbet vücut yakacak ve hareketlere alışacak. Denemekten korkmayın. Yapamam demeyin.
Kullanıcı Adı : deanvillage
İsim (İsteğe Bağlı ):
Merhaba hoşgeldin ben de yeni geldim henüz formu doldurmadim. Benim de 11 aylık bebeğim var. Seni görünce bir cesaret geldi.Kullanıcı Adı : deanvillage
İsim (İsteğe Bağlı ):
Hosgeldiniz aramızaKullanıcı Adı : deanvillage
İsim (İsteğe Bağlı ):
Sizde hosgeldinizMerhaba hoşgeldin ben de yeni geldim henüz formu doldurmadim. Benim de 11 aylık bebeğim var. Seni görünce bir cesaret geldi.
Hosgeldiniz, eminim kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz ulasiriz.Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için
Evet aşırı bir kilom yok ama kendim hissediyorum maddi manevi sıkıntısını.Kıyafetlerim olmuyor , dizlerimde ağrı oluyor.Ve herkes iyisin yaa dedikçe motive olup başlayamıyorum.Yeme düzeni , alışkanlıklar konusunda da kendime çeki düzen vermek istiyorum.Umarım herkes istediği ölçülere sağlıkla ve en yakın zamanda ulaşır
Çok teşekkür ederimSizde hosgeldiniz
Gecmis olsunAntalya, Gundogmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?