Al tabi kız havlunu dans eder gibi bi sag bi sol kivirarak eriteceğiz beliAnladım canım..
Ben gidip havlumu alayım
Hoşgeldinn
Çok teşekkür ederim
Hoşbuldum teşekkür ederimAnladım canım..
Ben gidip havlumu alayım
Hoşgeldinn
Hoşbuldum , çok teşekkür ederimHosgeldiniz aramıza
Yaa ne güzel bir haber bu , umarım birbirimize faydalı oluruzMerhaba hoşgeldin ben de yeni geldim henüz formu doldurmadim. Benim de 11 aylık bebeğim var. Seni görünce bir cesaret geldi.
Çok motive edicisiniz gerçekten , teşekkürleerrHosgeldiniz, eminim kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz ulasiriz.
Hoşbuldum teşekkür ederim
Afiyet olsun abla nefis duruyorArtık öğlen yemegi ana ogunum oldu. Tavuk göğüs ızgara+taze isotlu karışık salata ve kefir.
Önce gözümüz doysun değil mi ama...Afiyet olsun abla nefis duruyor
İnşallah eminim burda o duzeni edinebilirsin bn aralikli oruc yapiyorum tavsiye ederim bnmdebebegim var emziriyorum ek gidaya basladigi zmn katildim bu takima istersen bi hafta dene etkisi cok gzl gercekten cok gzl incelme sagliyo tabi kiloda tıkır tikir gidiyoÇok teşekkür ederim nazik mesajınız için
Evet aşırı bir kilom yok ama kendim hissediyorum maddi manevi sıkıntısını.Kıyafetlerim olmuyor , dizlerimde ağrı oluyor.Ve herkes iyisin yaa dedikçe motive olup başlayamıyorum.Yeme düzeni , alışkanlıklar konusunda da kendime çeki düzen vermek istiyorum.Umarım herkes istediği ölçülere sağlıkla ve en yakın zamanda ulaşır
Isterük isterükYarına eva yapalım mi birlikte ne dersiniz ?
Bi adapte olayım tecrübelerinizi dinlemek isterimİnşallah eminim burda o duzeni edinebilirsin bn aralikli oruc yapiyorum tavsiye ederim bnmdebebegim var emziriyorum ek gidaya basladigi zmn katildim bu takima istersen bi hafta dene etkisi cok gzl gercekten cok gzl incelme sagliyo tabi kiloda tıkır tikir gidiyo
Bence harika fikirYarına eva yapalım mi birlikte ne dersiniz ?
Isterük isterük
Bi tane göbek yağ yakıcı videosu keşfettim 2 haftadır deniyorum hoşuma gitti. 45 dk lik bir video göbeğe odaklı habire sallıyoruzBence harika fikir
Tabi benim vaktim de olsa harika olurdu
Eva da zaten öluyorum ben:))Bi tane göbek yağ yakıcı videosu keşfettim 2 haftadır deniyorum hoşuma gitti. 45 dk lik bir video göbeğe odaklı habire sallıyoruzetkisi var sanki
Eksi harika
Bir harika ekside burda
Kiz ters yone gidiyorsun
Simdi niye oyle dedin sen tartiya. Olamaz mi
Bu hiz ile kurtulursun odemlerden hemenGunaydin arkadaslar
Malum bn iki haftaya yakindir giremiyorudum bayramoncesi enson 69.2cikmistim buraya atmistim fakat bayram gelen giden dugun dernei derken 70.3u gordum malesef
Gecen cuma=70.2
Bugun=69.5
Cuma hedef=69.0saygilarimla
Eki Görüntüle 2895423
Bence sen verdin ya. Kendi tartin degil diye bu sabit isi
Cumaya gore sabitim.
tarti benim degil ve sabah yedim ictim
Hedefim hala 102,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?