tebrikler şule her hafta kilo verebilmen ne güzel
çok güzel akşamı kuru meyve ve veyvelerle geçiştirmen çok hoş olmuş......sabah:30 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen:2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak , 1 kepçe çorba, 1 kaşık yoğurt
ara:çeyrek mandalina
akşam 8'de evdeydim. 1 muz, 2 kuru kayısı ve yarım mandalina yedim.
kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
spor yapamadım. yine erkenden uyuyakaldım.
böyle güzel gidiyorsun sporla destekleyince gidecek elbet. elma diyetini bilmiyorum hiç. böyle de devam edebilirsin bence.ben elma diyetine başlamak istiyorum son 4 kilom bu yüzden çok sıkıntılı oluyorum...zaten bu günlerde stressliyim sürekli yemekten kendimi zor alıyorum..........
ne dersiniz elma diyeti hakkında bilgisi olanınız varmı........
zeynep'im menün de çok güzel.kızlar ii akşamlar olsun :
sabah :2 haş yumurta,1 kaşık lor,maydonoz
ara :110 gr yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
öğlen:bi kaseye yoğrt ve haşlanmış tavuk koymuştum onu yedim
akşam:haş.tavuk ve bi kaşık lor
ara:1 bardak süt
sporumda:yarım saat yürüyüş,50 mekik,10 dakika bisiklet,200 ip atlama,ağırlk hareketleri
çarşamba menüm....
sahur
1 nar, çubuk kraker. 2 kaşık çorba, salata......
iftar...
2 tane kabak dolma, nar, yoğurt,,,,,
booooollllll su ......
1.5 muz
perşembe münüm..
kahvaltı yok -hastanedeydim-
öğlen -2 çatal karnıyarık, 3 kaşık yoğurt,
ara biraz helva , yoğurt,1 dilim salam
akşam..
4 dilim patates 3 köfteli -patates köfte yemeği-
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek...
çok güzel akşamı kuru meyve ve veyvelerle geçiştirmen çok hoş olmuş......
canım aslında kendimi tam sıksam gideceği kesin ama hedef kiloma ulaşıpta tekrar yemeye başlayınca daha da kilo alacağım bu sefer bende bu yüzden biraz daha gevşek menüler yapıyorum kendime.....böyle güzel gidiyorsun sporla destekleyince gidecek elbet. elma diyetini bilmiyorum hiç. böyle de devam edebilirsin bence.
ben de son 4.5 içine girdim. bakalım zorlayacak mı. gerçi bu hafta yarım kilo gitmesi olumlu işaret benim için ki sen daha çok verdin canım.
bende amiiiiiiiiin diyorum ve hemen kaçıyorum...bu arada yılbaşında alkol vs tüketmediğim için kilo almicak olmama çok seviniyorum..ablacım seni öpüyorum sende umut kuzuyo öp tamaaaaaam mı........Hepinizi tebrik ediyorum,kilolar gayet güzel gitmiş:)
2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)
yetiş bakalım benim menüleri de unutma tamamı kaptanım.......hadi öpmişem loooooooooooişlerim yogunlaştı inşallah gelip size yetişeceğim
bende amiiiiiiiiin diyorum ve hemen kaçıyorum...bu arada yılbaşında alkol vs tüketmediğim için kilo almicak olmama çok seviniyorum..ablacım seni öpüyorum sende umut kuzuyo öp tamaaaaaam mı........
tebrikler canım bu arada kayısı çayını önerdiğin için çok saol onun baya faydasını gördüm
Hepinizi tebrik ediyorum,kilolar gayet güzel gitmiş:)
2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)
işlerim yogunlaştı inşallah gelip size yetişeceğim
prenses ya ben bişey diyeceğim sen bana güleceksin ben kendime çizelge yapayım dedim ama yaptığınız çizelge formata uygun değildir diyor imza yerine kopyalayınca o neden olur ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?