Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler şule her hafta kilo verebilmen ne güzel

çok korktum ama stres yapmadım geçen hafta gibi.
senin için de çok sevindim. 2li rakamlar konusu önemli gerçekten psikolojik olarak.
menün de çok iyi. çok azimlisin sen canım. Allah bu yıl seni bebişine kavuştursun inş.
öpüyorum seni.

çarşamba menüm....
sahur
1 nar, çubuk kraker. 2 kaşık çorba, salata......

iftar...
2 tane kabak dolma, nar, yoğurt,,,,,
booooollllll su ......

1.5 muz

perşembe münüm..
kahvaltı yok -hastanedeydim-

öğlen -2 çatal karnıyarık, 3 kaşık yoğurt,
ara biraz helva , yoğurt,1 dilim salam
akşam..
4 dilim patates 3 köfteli -patates köfte yemeği-
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek...

Son düzenleme:
çok güzel akşamı kuru meyve ve veyvelerle geçiştirmen çok hoş olmuş......

**4.takım 237. ETAP **

mersa(79,5/79,5/0,0/%0,00)
PrensesPeri(80,4/79,8/ 0,6/%0,75)
tugba8424(100.5/99,8 /0,7/ %0,70)
zeynepece2009 (76,6/74,6/2,0/% 2,61)
suleoz(65,0/64.5/0.5/%0.77)
BLUEmoon2009(67,6/66,7/0,9/% 1,33)
alda(77,1/75,2/1,9/%2,46)
Drosofila (82/80,8/1,2 /%1,46)YENİ ÜYE.VERDİĞİ KİLO İKİYE BÖLÜNDÜ.HEDEF:62

4.Takim ortalaması:1,26

böyle güzel gidiyorsun sporla destekleyince gidecek elbet. elma diyetini bilmiyorum hiç. böyle de devam edebilirsin bence.
ben de son 4.5 içine girdim. bakalım zorlayacak mı. gerçi bu hafta yarım kilo gitmesi olumlu işaret benim için ki sen daha çok verdin canım.

zeynep'im menün de çok güzel.
verdiğin kilo da. bu gazla işi kotaracaksın.

alda ablamı da atlayamam tabi, o da çok güzel geçirdi bu haftayı. hatta bu ayı.

komşucuklarımla gündeyim. kormuyorum ama ya. kontrol bende. şimdiden sporumu yapıcam.
(lafıma boğulmam umarım)

çok güzel akşamı kuru meyve ve veyvelerle geçiştirmen çok hoş olmuş......

sağol canım. senin de menülerin güzel olmuş.
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı değil tabi. aldık artık düzeni.

canım aslında kendimi tam sıksam gideceği kesin ama hedef kiloma ulaşıpta tekrar yemeye başlayınca daha da kilo alacağım bu sefer bende bu yüzden biraz daha gevşek menüler yapıyorum kendime.....
evet bu 4 kilo çok zorladı beni dilerim sen zorlanmazsın.......son 3 gündür leslie de yapmaya başladım eşim gelmeden yapıyorum aradan çıkıyor......

hepiniz buradayken çıkmak çok zor geliyor ama. işime başlamazsam sporum kayar.
acil çıkış bye

Hepinizi tebrik ediyorum,kilolar gayet güzel gitmiş:)
2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)

bende çıkıyorum kahvaltıya balama gidicem ...
bu hafta sadece 900 gr verebilmiş olmam ve prensesimin ensemde olmasını hiç aklımdan çıkarmadan uslu uslu yiyip geleceğim gelincede şöyle 5 mil leslie mi de yaparım.....
aslında 3 gündür takımla paylaşım yapamıyorum diye çok üzgündüm ama buraya gelince yine yerine geldi moralim......hepinizi çok seviyorum yüzünüzü görmesemde......gün içinde tekrar gelirim ablamlardan nete girerek.hpinizi öpüyorum hadi ben kaçar hepinize bayyyyyyyyyyyyyy bayyyyyyyyy

2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)
bende amiiiiiiiiin diyorum ve hemen kaçıyorum...bu arada yılbaşında alkol vs tüketmediğim için kilo almicak olmama çok seviniyorum..ablacım seni öpüyorum sende umut kuzuyo öp tamaaaaaam mı........

bende amiiiiiiiiin diyorum ve hemen kaçıyorum...bu arada yılbaşında alkol vs tüketmediğim için kilo almicak olmama çok seviniyorum..ablacım seni öpüyorum sende umut kuzuyo öp tamaaaaaam mı........

Biz de seni öpüyoruz ablası:)
mutlu yıllar:)

tebrikler canım bu arada kayısı çayını önerdiğin için çok saol onun baya faydasını gördüm

rica ederim canm ne demekk ben sana önerdim kendim bıraktım içmeyi bu hafta sınavlarımda varken zaten koşuşturmaca olacak erken kalkıcam bakalım bozmadan hiç denicem cumaya kadar sonuç ne olcak günde 1 kayısı çayı 1 yeşil çay denicem :)

ben seni tebrik ederim alda ablacım ve aaaamiiinnnnn diyorummmm

günaydınlarr herkesi verdiği kilolardan ötürüü çooook tebrik ediyorum!!
ilk haftam olduğu için verdiğim kilo çokmuş gibi duruyo yırttım haftaya napıcam :18::18: hızlanmamm lazm sizin desteğinizle vercem inşallah bu kiloları :44::44:

prenses peri seni burda da göremesek hiç görüşemiycez sanırım :)
neyse yakında bende buraya terfi olacam zaten bu gidişle ahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…