Akşama bende köfte var. Bir de patates yapicam eşimle çocuk için. Bol salata ayranla ziyafet olur. Sonra parkta yürüyüşle yakarım yediklerimiNapiyonuz zalimlar
Cok acim,lahmacun denmis
Anam lahmacun dediniz dediniz ben de yapayim aksama.Akşama bende köfte var. Bir de patates yapicam eşimle çocuk için. Bol salata ayranla ziyafet olur. Sonra parkta yürüyüşle yakarım yediklerimi
Lahmacun dan başka herşeye benzer. Normalini yapıp, ölçülü yemek varken ne bileyim...Anam lahmacun dediniz dediniz ben de yapayim aksama.
Kendime kabak yumurta ve keten tohumundan taban yapsam olur mu?
Normal lahmacun yap canım ya bi tane küçük yersin yanında mutlaka bol salata olsun.Anam lahmacun dediniz dediniz ben de yapayim aksama.
Kendime kabak yumurta ve keten tohumundan taban yapsam olur mu?
Yok kucuk bir tane kesmez ki en iyisi hic yapmamak. Kokusunu almamak.Normal lahmacun yap canım ya bi tane küçük yersin yanında mutlaka bol salata olsun.
Yok kuzum yiyemiyorum. Hemen doyuyorum cok sukur
bende simdiden oyle hissediyorum
Herseyden bi lokma alir biterEn güzeli hemen doymak canim ,ye ye diye israrda edemezler
Halay eşliğinde toplaValizleri topluyommm
Buda mi puanlama olmuyor
TilililililililililiHalay eşliğinde topla
Meydan okuma degil, tatli rekabet diyelim. Kilomuz da hedefimiz de yakin. Guzel motivasyonla hedefimize 2 ayda ulasiriz nasipseAbooo meydan okumami buuu gel valla el ele tutusur giderizvalla bn kilo veren insanlara bayiliyom simdi bnde verdikce kilosu olan insanlar gozume batiyo keske verseler diyom
Aksama yeme. Yani yememissindir umarimGeberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kizşuan kendimle savaş halindeyim akşama lahmacun var yesem mi 1 tane yoksa kendime başka bise mi yapsam bilemiyorum şuan a kadar normal.yedim abarti bise yok da yemezsem de aklım.kalacak
Ne iciyorsun?Kız ne örnek kadını yiyorum yiyorum spor yapıyorumgerçi ben yemekten çok içiyorum
Ay yedim bile midemde şuanAksama yeme. Yani yememissindir umarim
Cok sukur. Ne guzel bir haberİki ay aradan sonra bu akşam ilk defa 34 dk süren tempolu yürüyüş yapabildim.Baldirimin yarınki tepkisine göre devam veya tamam. Şimdilik sorun yok, gerildi ama iyi sayılır. Sabır benim işim, olacak...
Keske de çıkamam ama evde biseler yaparım du bakalimAksam bir yarim saat yurusen keske
Simdi gordum menunu. Guzel enerji harcamissin bugun. Erir bence. Sabah bir tartil ama vucuduna nasil etki ettigini gorursunKeske de çıkamam ama evde biseler yaparım du bakalim
Yaa tartilcam da korkuyorum ahahaSimdi gordum menunu. Guzel enerji harcamissin bugun. Erir bence. Sabah bir tartil ama vucuduna nasil etki ettigini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?