- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Tercihimi Evadan kullaniyorum.Günaydın kızlar
Bugün 2 tane alternatif video ile geldim.
İlki dün bahsettiğim eva fitness videosu
Göbek yağı için etkili olduğunu düşünüyorum zira 2 haftadır kendim deniyorum faydasını gördüm.
45 dk video ve bugüne özel 450 Puan edecek
Diğeri hiit cardio videosu
Amaç yüksek nabız ile kalori yakmak
Hareketleri ister hızlı ister yavaş olarak yapabilirsiniz. Videoda birisi yavaş olarak yapıyor. Tercih size kalmış.
24 Dk video bugüne özel 300 Puan ediyor
Hoşgeldiniz takıma güzel güzel erir fitleşir harika seksü bir vücuda kavuşursunuz inşallahTeşekkürler inşallah
Ben de 1. videoyu yapacagim. Ama crunch yasak bana. Kac puan olarak hesaplayayim kaptanimGünaydın kızlar
Bugün 2 tane alternatif video ile geldim.
İlki dün bahsettiğim eva fitness videosu
Göbek yağı için etkili olduğunu düşünüyorum zira 2 haftadır kendim deniyorum faydasını gördüm.
45 dk video ve bugüne özel 450 Puan edecek
Diğeri hiit cardio videosu
Amaç yüksek nabız ile kalori yakmak
Hareketleri ister hızlı ister yavaş olarak yapabilirsiniz. Videoda birisi yavaş olarak yapıyor. Tercih size kalmış.
24 Dk video bugüne özel 300 Puan ediyor
Sen yapabildiği yap normal puanı hesapla canım amacım terletmek siziBen de 1. videoyu yapacagim. Ama crunch yasak bana. Kac puan olarak hesaplayayim kaptanimsedulu
Bir de o kadinin karni neden oyle. Hevesim kacti gorunce
TamamdirSen yapabildiği yap normal puanı hesapla canım amacım terletmek sizi
Sanırım onların kültürlerinde kas olayı yok. Videolarındaki diğer kadınlar da aynı
Bu kadının olayı kas yapmak değil yağı eritmek daha kiloluydu bu zayıflamış hali
Kadının mantıgiyla ilerleyip sonra sıkılaşma kas icin ugrasmak gerek aslında
Başka takımda bir arkadaş bunun videolarıyla çok güzel zayıfladı ve şekillendi.
Abooo meydan okumami buuu gel valla el ele tutusur giderizNe guzel bir eksi. Artiyim diyordun bir de
Tartiya laf soylemeBen de istiyorum oylesini
Yaklasmisim sana. Kac kac
Evet yazacagiz ama buraya degil, diyet gunluklerinde 4 . Takimin sayfasi var oraya yazacagiz.Selamlar arkadaşlar , her gün yediklerimiizi ve yaptığımız sporları buraya yazacak mıyız?
Yediklerimizi ve sporlarınızda linkteki konuya yazıyoruzSelamlar arkadaşlar , her gün yediklerimiizi ve yaptığımız sporları buraya yazacak mıyız?
Teşekkür ederimHoşgeldiniz takıma güzel güzel erir fitleşir harika seksü bir vücuda kavuşursunuz inşallah
Sanırım yazılıyor eskiden yaziyorduk. İki yıl öncesine kadar,ben de dünü yazmadım yazmak istemedim gece gece badem sekeri götürdüm son kez doya doya yim dedim .hem pişman oldum hemde çok mutlu oldumSelamlar arkadaşlar , her gün yediklerimiizi ve yaptığımız sporları buraya yazacak mıyız?
Teşekkürler bende öğrenmiş oldumEvet yazacagiz ama buraya degil, diyet gunluklerinde 4 . Takimin sayfasi var oraya yazacagiz.
Geberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kiz
Sen bilinnGeberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kizşuan kendimle savaş halindeyim akşama lahmacun var yesem mi 1 tane yoksa kendime başka bise mi yapsam bilemiyorum şuan a kadar normal.yedim abarti bise yok da yemezsem de aklım.kalacak
Böyle didin. Beni benden aldınSen bilinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?