Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tercihimi Evadan kullaniyorum. Bugun evdeyim insallah yapacagim.

Ben de 1. videoyu yapacagim. Ama crunch yasak bana. Kac puan olarak hesaplayayim kaptanim sedulu

Bir de o kadinin karni neden oyle. Hevesim kacti gorunce

Ben de 1. videoyu yapacagim. Ama crunch yasak bana. Kac puan olarak hesaplayayim kaptanim sedulu

Bir de o kadinin karni neden oyle. Hevesim kacti gorunce
Sen yapabildiği yap normal puanı hesapla canım amacım terletmek sizi
Sanırım onların kültürlerinde kas olayı yok. Videolarındaki diğer kadınlar da aynı
Bu kadının olayı kas yapmak değil yağı eritmek daha kiloluydu bu zayıflamış hali
Kadının mantıgiyla ilerleyip sonra sıkılaşma kas icin ugrasmak gerek aslında
Başka takımda bir arkadaş bunun videolarıyla çok güzel zayıfladı ve şekillendi.

Tamamdir

Ne guzel bir eksi. Artiyim diyordun bir de

Tartiya laf soyleme Ben de istiyorum oylesini

Yaklasmisim sana. Kac kac
Abooo meydan okumami buuu gel valla el ele tutusur gideriz valla bn kilo veren insanlara bayiliyom simdi bnde verdikce kilosu olan insanlar gozume batiyo keske verseler diyom

Selamlar arkadaşlar , her gün yediklerimiizi ve yaptığımız sporları buraya yazacak mıyız?
Sanırım yazılıyor eskiden yaziyorduk. İki yıl öncesine kadar,ben de dünü yazmadım yazmak istemedim gece gece badem sekeri götürdüm son kez doya doya yim dedim .hem pişman oldum hemde çok mutlu oldum

Geberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kiz şuan kendimle savaş halindeyim akşama lahmacun var yesem mi 1 tane yoksa kendime başka bise mi yapsam bilemiyorum şuan a kadar normal.yedim abarti bise yok da yemezsem de aklım.kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…