Senin derdin ne yaw750 puanım cepte
Demi yaa bu sedu yu alıp üstüne oturak benceSenin derdin ne yawgobek yok bacaklar kurdan gibi. Kilo benim 1/3 gelip bizimle yarisiyor yaw
Çok teşekkür ediyorum
Lahmacun sağlıklı bir yemek. Yanında bol yeşil salata gayet yenilir. Ha ben yer miyim, çok canım isterse yerim ama öğlen yerim. Çünkü yaş olmuş 54.Geberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kizşuan kendimle savaş halindeyim akşama lahmacun var yesem mi 1 tane yoksa kendime başka bise mi yapsam bilemiyorum şuan a kadar normal.yedim abarti bise yok da yemezsem de aklım.kalacak
Biride kendisini benimle 1 yapiyorDemi yaa bu sedu yu alıp üstüne oturak bence
Bak saglikliymis. E English_teacherrr ye benceLahmacun sağlıklı bir yemek. Yanında bol yeşil salata gayet yenilir. Ha ben yer miyim, çok canım isterse yerim ama öğlen yerim. Çünkü yaş olmuş 54.
Yerim kız korkutma gözümü hem bugün ku spora erir o bi tanecik.lahmacun
Sen istesen de yiyemezsin sanırım kuzum demi artık almaz miden. Hareket yüzme filan en güzeli.olur senin tatilde benceTatilde nolacam, napacam, rahatsiz olacammi, hareket yapabilcemmibusuru soru kafamda en cokta depresyona girecemmi herseyi yiyemicem diye
Senin derdin ne yawgobek yok bacaklar kurdan gibi. Kilo benim 1/3 gelip bizimle yarisiyor yaw
Kilo korumak kolay mi kizlarDemi yaa bu sedu yu alıp üstüne oturak bence
Aman allahim örnek kadınKilo korumak kolay mi kizlarbir de spora öyle alışmışım ki yapmayınca enerjim dusuk hissediyorum
Çok teşekkür ederim inşallah hep beraber vereceğiz.
Yok kuzum yiyemiyorum. Hemen doyuyorum cok sukurSen istesen de yiyemezsin sanırım kuzum demi artık almaz miden. Hareket yüzme filan en güzeli.olur senin tatilde bence
Kilo korumak kolay mi kizlarbir de spora öyle alışmışım ki yapmayınca enerjim dusuk hissediyorum
Dediler valla, ben de yiyin gitsin dedim.Napiyonuz zalimlar
Cok acim,lahmacun denmis
Kız ne örnek kadını yiyorum yiyorum spor yapıyorumAman allahim örnek kadın
Sabah yapılan sporu seviyorum. Gerçekten enerjimi yerine getiriyor. Akşam ama tam tersi parkta yürüyüş yapıyorum ip atlıyorum falan pilim bitiyorYok kuzum yiyemiyorum. Hemen doyuyorum cok sukur
bende simdiden oyle hissediyorum
Lahmacun aşırıya kaçmadıktan sonra gayet ideal yiyecek yanına bol ekşili salata ile nefis nefisDediler valla, ben de yiyin gitsin dedim.
450 puan cepte Eva tamamdir.750 puanım cepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?